Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Yarın öleceğimi bilseydim cenaze hazırlıklarımı bizzat kendim yapardım kimseye yük olmayı sevmem,kendim yıkanır kefenlenir,sonrada mezarıma girip beklerdim geriye bir kaç kürek toprak atmak kalıyor ee bi zahmet onuda yapıversinler artık. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 olur tabi neden olmasın insanlık öldümü canım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 olur tabi neden olmasın insanlık öldümü canım Hain ökkeş dünden razı bakarmısın,yok ben özellikle vasiyetnameme egzorsist gelmesin diye bir maddede ilave ediceğim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönüldaşım Allah gecinden versin ve hayırlı ömürler nasip etsin (Tövbe tövbe ne diyorum ben ya Allahım sen beni affet ) Gönüldaşım sende affet Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönüldaşım Allah gecinden versin ve hayırlı ömürler nasip etsin (Tövbe tövbe ne diyorum ben ya Allahım sen beni affet ) Gönüldaşım sende affet evet ölümün bile hayırlısını dilemek lazım.....ama aaaaa iyice ölüm moduna girdim yahu,panik atak olucağım sayenizde egzorsist sırıtma bakiyim ordan öyle Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Sende paniği bırak atak ol gönüldaşım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 evet sen bize bulma bahane sende icraat yok kabul et Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Offffffffffffff Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Offffffffffffff kııss noldu yine Alıntı
Φ cici05 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 tüm sevdiklerimle helalleşirim,gusül abdesttimi tazelerim,kefenimi alırım,mezarlığa giderim ve mezarımı kazmaya başlarım.öldükten sonrada bir gömen bulunur heralde,çok basit sadece toprak atılacak üstüme....Arkadaşlar çok soğuk bir senoryo biliyorum ama kaçınılmaz sonumuzda olanlar böyle işte... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 25 kilo dinamit yerdim... sonra beyaz saraya gider; yanan çakmağı ağzıma atardım :D Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 kanatsız uçmayı denerdim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 ya belki bir sürpriz olacak ölmeyeceksiniz,ne cesursunuz yaw.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 neden hep iyi insanların başına geliyorki bunlar kadermi bu Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Helvamı yapardım, kimseye zahmet olmasın, hem de ben de yiyebileyim helvamdan Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 ya belki bir sürpriz olacak ölmeyeceksiniz,ne cesursunuz yaw.. ya belki bir sürpriz olacak ölmeyeceksiniz Bunun pesinde olurdum.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Bunun pesinde olurdum.. Olsun süpriz olursa helva ekstra olmuş olur, zarar gelmez helvadan, hem belki çam fıstığının içindeki bir madde iyileştiriverir son anda. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 olene kadar istedigim herseyi yerdim galba bide herkese bye derdim Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 İlk günümmüş gibi davranırım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 dun yazdim bugun halen olmedim bekliyorum Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Tüm organlarımı ihtiyacı olanlara bağışlarım Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Sevdiklerimle beraber son kez fotograf cekerdim.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 YDP'yi kurardım, benden sonrakiler iktidara taşısın Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 YDP'yi kurardım, benden sonrakiler iktidara taşısın tum kirli dosyalari gun yuzune cikarsinlar... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Tüm organlarımı ihtiyacı olanlara bağışlarım bunu yapmak icin ama beyinden olu olmak lazim degilmi ve vucudun devam yasimasi gerek organlari icinizden cikarana kadar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.