Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Mezar yerimi alırdım. Sonra bakım makım derken gün geçti zatiii Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 yaşadığım son saatlerin değerini bilerek yaşardım sevdiklerimin yanında olurdum ama son nefesimde yalnız olmak isterdim çünkü kimsenin gözleri önünde can vermek istemem....... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Sevdiklerimi ziyaret eder,gözlerinin içine bakardım.Onlarda ne kadar yer kapladığımı öğrenmek için.Eğer o bakışlarda biraz sevgi varsa ne ala,bedenim ölür hatıralarım baki inşallah.Boşuna dememişler; İnsan asıl unutulunca ölür.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 parti yaparııııımmm tüm forum dawtliiii Ya biz gelesiye kadar ölürsen.. Gerçi boşa gelmemiş oluruz partinin adı değişir sadece.. Cenaze töreni... Alıntı
Φ MOHEVİS KALO Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 hiç bir şey yapmazdım heralde, sadece ölümü düşünürdüm.Bide uyumaya çalışırdım, uykudayken yakalasın beni ölüm diye........... Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Ya doktor filmleri karıştırsıysa.... O doktoru tombul yanaklarından öperim bi güzel Seviniyom ya o bakımdan Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Ya biz gelesiye kadar ölürsen.. Gerçi boşa gelmemiş oluruz partinin adı değişir sadece.. Cenaze töreni... göbek atmadan ölmem daha pasta kescess dans etcesss Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 göbek atmadan ölmem daha pasta kescess dans etcesss Doğum günü parisine gelmiyoruz heralde ewü.. Ne göbeği atcan ne pastası ne dansı.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 sewdiklerimin hepsine bi şeklde ulaşırdm. sonrasında yaşamamn tek sebebine giderdm.. tamamen ortadan kaybolcamı söylerdm.. son bi defa ellerini tutrdm.. üşüyorum hayatımm en son olarakta ailemin yanına giderdm..onların yanında ölürsm ölim.. tabi yanımda elimi tutan tek sahibimle beraber.. Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Bir güzel çilingir sofrası kuracaksın. Orda o gece iyice güzel bir şekilde geçer. Sonra sabah en güzel giysilerini giyip ayakkabıları parlatıcaksın. Sonrası mortu çekiyosun zaten. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bu haberi vereni vururdum ilk iş hayır bırak söyleme, habersiz gidelim. dünyada en insancıl idam yöntemini bulgarlar uygulamış idam mahkumunu sevkin var resim çektiriceksin diye, makinenin karşısına oturtuyorlarmış. Adam resmim çekilecek diye objektife bakarken. Objektiften çıkan bir kurşunla alnından vurularak acısız, korkusuz ölüyormuş. en güzel ölüm habersiz olanıdır. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 eğer borçlarım varsa öderdım,ınsanlarla helalleşirdim,ve sevdiğim insanlara onları çok sevdiğimi söylerdım.. eşyalarımı ıhtıyacı olan bi yerlere verırdım Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Ytar uyur dinlenirdim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 helva yapardım..ertesi günü gelecek olanlara..arkamdan sövmesinler diye..heh heeee heeeee... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 bir tek şey... yarını beklemeden bugün öldürürdüm kendimi.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 gezer tozardım eğlenirdim sewdiklerimin yanında olurduuuumm Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 bir tek şey... yarını beklemeden bugün öldürürdüm kendimi.. kafa yerinde yokmuş anlaşılan.. konyaya giderdim.. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 alırdım elime taramalıyı vurulacak nekadar adam varsa hepsini beraberimde getirirdim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 kendi mezarımı kazardım.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 helva yapardım..ertesi günü gelecek olanlara..arkamdan sövmesinler diye..heh heeee heeeee... Allam ne kadar yardımseversin böyle gözlerim yaşardı ya Alemsinn Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 yarın öleceğimi bilseydim çok çılgın bişey yapardım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 yarın öleceğimi bilseydim çok çılgın bişey yapardım Valla ya bütün ölüm tehlikesi gerektirecek şeyleri yapardım korkmadan ben de Nede olsa ölcem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 ibadetle geçirirdim ve bütün sevdiklerimi yanımda isterdim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 ibadetle geçirirdim ve bütün sevdiklerimi yanımda isterdim haklısın ama benim yüreyime inip bugün ölürdüm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 haklısın ama benim yüreyime inip bugün ölürdüm o da doğru valla bugünden lömezdim belki ama çok ağlardım herhalde daha gençliğimin baharındayım, daha yeni evlendim, çok sevdiğim bi kocam var diye hüngür hüngür ağlardım kesin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.