Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 18 yıl Yarın öleceğimi bilseydim cenaze hazırlıklarımı bizzat kendim yapardım kimseye yük olmayı sevmem,kendim yıkanır kefenlenir,sonrada mezarıma girip beklerdim geriye bir kaç kürek toprak atmak kalıyor ee bi zahmet onuda yapıversinler artık.
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 18 yıl olur tabi neden olmasın insanlık öldümü canım Hain ökkeş dünden razı bakarmısın,yok ben özellikle vasiyetnameme egzorsist gelmesin diye bir maddede ilave ediceğim
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 18 yıl Gönüldaşım Allah gecinden versin ve hayırlı ömürler nasip etsin (Tövbe tövbe ne diyorum ben ya Allahım sen beni affet ) Gönüldaşım sende affet
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 18 yıl Gönüldaşım Allah gecinden versin ve hayırlı ömürler nasip etsin (Tövbe tövbe ne diyorum ben ya Allahım sen beni affet ) Gönüldaşım sende affet evet ölümün bile hayırlısını dilemek lazım.....ama aaaaa iyice ölüm moduna girdim yahu,panik atak olucağım sayenizde egzorsist sırıtma bakiyim ordan öyle
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 18 yıl tüm sevdiklerimle helalleşirim,gusül abdesttimi tazelerim,kefenimi alırım,mezarlığa giderim ve mezarımı kazmaya başlarım.öldükten sonrada bir gömen bulunur heralde,çok basit sadece toprak atılacak üstüme....Arkadaşlar çok soğuk bir senoryo biliyorum ama kaçınılmaz sonumuzda olanlar böyle işte...
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 18 yıl 25 kilo dinamit yerdim... sonra beyaz saraya gider; yanan çakmağı ağzıma atardım :D
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 18 yıl ya belki bir sürpriz olacak ölmeyeceksiniz,ne cesursunuz yaw..
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 16 yıl Helvamı yapardım, kimseye zahmet olmasın, hem de ben de yiyebileyim helvamdan
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 16 yıl ya belki bir sürpriz olacak ölmeyeceksiniz,ne cesursunuz yaw.. ya belki bir sürpriz olacak ölmeyeceksiniz Bunun pesinde olurdum..
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 16 yıl Bunun pesinde olurdum.. Olsun süpriz olursa helva ekstra olmuş olur, zarar gelmez helvadan, hem belki çam fıstığının içindeki bir madde iyileştiriverir son anda.
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 16 yıl olene kadar istedigim herseyi yerdim galba bide herkese bye derdim
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 16 yıl YDP'yi kurardım, benden sonrakiler iktidara taşısın tum kirli dosyalari gun yuzune cikarsinlar...
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Tüm organlarımı ihtiyacı olanlara bağışlarım bunu yapmak icin ama beyinden olu olmak lazim degilmi ve vucudun devam yasimasi gerek organlari icinizden cikarana kadar.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.