Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl Herkesle dolu dolu bir gün geçirir sinemaya gider eğlenir ve öleceğimi söylemezdim...
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 18 yıl herkesı arar hak dılker sonra yalnızlıga cekılır ölümümü beklerdım
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 18 yıl napılacaksa onu yapardım... tabi biri napılacağını söylerse...
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl bir uçaktan paraşütsüz atlardım... battı balık yan gider hesabı..
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl Dua ederdim ve ağlardım heralde... İyi ki öleceğimiz günü bilmiyoruz
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl rejimi bırakıp çatlayana kadar yimek yerdim... gerek yok zaten çatlıcan
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl bir uçaktan paraşütsüz atlardım... battı balık yan gider hesabı Hadi haber yalandı ise.. Gittin pisipisine..
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl canım beni nasıl düşünür.. Kleoyla vedalaşırdım,giderken götüreceğimi çakmasın diye..
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl kıs benimi götürüyon yanında.....azraile rüşvet mi verecen ki.... ya benide götür ya sende gitme........ türküsünü söylertirdim....
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl yuk canım ben sensiz naparım oralarda özlerim diye.. evdeki bütün çikolataları da bitirebilirdim ayrıca
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl yarın olecegımı bılsem hemen ozel olarak tabut yaptırırdım.10-15 sıse ıckı koyardım tabutun ıcıne.ben dayanamam otekı tarftada ıcerım.hem kımsecıkler gormez topragın altında
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl yarın olecegımı bılsem hemen ozel olarak tabut yaptırırdım.10-15 sıse ıckı koyardım tabutun ıcıne.ben dayanamam otekı tarftada ıcerım.hem kımsecıkler gormez topragın altında kahveyi unutmuşsun..onları nereye koyucan...... birkaç gün mühlet isterdim.....çukulataları ve yaptığım helvadan yemek için......
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl herseyı benden bekleme kahveyıde mezarıma sen getırrısın artık
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 18 yıl herseyı benden bekleme kahveyıde mezarıma sen getırrısın artık bu dünyada hizmet var diye öbür dünyadada bekleme bence.......
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 18 yıl dua ederdim, sevdiklerimi yanımda isterim, en sevdiğim şarkıyı dinlerdim.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.