Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Co-Admin Cağ kebabı Erzurum, kaymak Afyon, kuyu tandır Denizli, karpuz Diyarbakır, baklava Gaziantep'e adresli. Her şehrin, her ilçenin kendine özgü yemekleri ve mutfağı var. Ait oldukları şehirlere değer katan bu yemekler, marka değerlerine de çok önemli katkılarda bulunuyor. İşte Türkiye'de ait oldukları yerin simgesi haline gelip kültür varlığı olarak anıtlaşan ve bir şehre mal olmuş marka yemekler. Adana- Adana kebap, Şalgam, Bıcı bıcı, Karpuz
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Afyon- Afyon Manda kaymağı, Ekmek kadayıfı, sucuk
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Amasya- Elma, Çiğleme Kaymak, Şerbetli Pide, Amasya Çöreği
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Ankara- Ankara Tavası, Ankara Simidi, Beypazarı Kurusu, Ayaş Domatesi
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Antalya -Taratorlu Piyaz, Kaş'ın Yanık Dondurması, Muz, Portakal, Toros Salatası
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Artvin - Bal Kara Lahana Sarması, Beyaz Patates, Turşu Kavurma
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Aydın-İncir Çine Köftesi, Cilav, Nazilli Pidesi, Nazilli Gülü, Zeytin
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Balıkesir- Ayvalık Tostu- Susurluk Ayranı Höşmerim, Mihaliç Peyniri,
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Bilecik- Bıldırcın Kebabı Erik Ekşili Kesme Çorbası, Nohutlu Mantı Bükme, Hodalak Fırında Kömme
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Bolu - Çantıklı Pide Yayla Çorbası, Kızılcık, Kabaklı gözleme, Acı Su Bazlaması,
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Burdur- Burdur Şiş, Ceviz Ezmesi, Has Süzme Yoğurt
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Bursa- İskender Döner, İnegöl Köfte, Triliye Kebabı, İncir Dolması, Kestane Tatlısı
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Çanakkale- Asma Yaprağında Sardalya, Piruhi, Gelibolu Böreği, Ezine Peyniri, Domates,
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Çankırı- Nokul, Yaren Kebabı, Sarımsaklı Et, Hameyli,
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Çorum- İskilip Dolması, Çorum Mantısı, Çullama, Çatal Aşı, Yumurtalı Patlıcan Közlemesi, Gül Burma,
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Denizli- Kuyu Tandır, Yanık Yoğurt, Çaput Aşı, Yoğurtlu Patlıcan Gömmesi, Sıyırma
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Diyarbakır- Karpuz Avya Kebabı, Cartlak Kebabı, Ayvalı Kavurma Patlıcan Dizme, Köfteli Lebeniye,
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Edirne - Tava Ciğeri, Elbasan Tava, Etli Zirva, Etli Kandil Mantısı, Kıymalı Saray Pidesi, Zerde
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Elazığ - Harput Köfte, Gömme, Kücülü Köfte, Sırın , Çedene Kahvesi
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Erzincan - Erzincan Tulumu Kemah Tiridi, Kelecoş, Erzincan Lokumu,
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2018 7 yıl Yazar Co-Admin Erzurum - Cağ Kebabı, Herle Aşı, Çeç Pancarı, Şalgam Dolması, Kadayıf Dolması
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.