Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

1=5

2=25

3=625

4=390625 ise

5= ?

Hadi kolay gelsin.. :devil:

Gönderi tarihi:

Olmadııı :D

Gönderi tarihi:

Tebrik ederim arkadaşım.. :thumbsup:

Gönderi tarihi:

5=1 oluyor. Olmadı mı. :devil:

taurus beee bu soruyu cok begendim valla... Harbiden iyi... cevap ta cok iyi tabiki... Tebrikler Turki, Tauruscum seni de tebrik ediyorummm :clover:

Gönderi tarihi:

taurus beee bu soruyu cok begendim valla... Harbiden iyi... cevap ta cok iyi tabiki... Tebrikler Turki, Tauruscum seni de tebrik ediyorummm :clover:

Senden önce cevaplayan biri çıktı,ohh beee.. :D:lol::P

Gönderi tarihi:

Senden önce cevaplayan biri çıktı,ohh beee.. :D:lol::P

e zaten ben de o yuzden kendisini tebrik ettim zatenn :) Al bak bi daha ediyorum, Tebrik ederim TURKİ

Gönderi tarihi:

"taurus beee bu soruyu cok begendim valla... Harbiden iyi... cevap ta cok iyi tabiki... Tebrikler Turki, Tauruscum seni de tebrik ediyorummm"

Taurus abim sağolasın böyle bi soru için. :clover:

zorlanmadan çözdüm deyip taurus abimi sinirlendirmiyim şimdi.

Takılmayı seviyom taurus abi sana :D:lol:

Gloria sağol :blushing: Utandırdın şimdik beni :D Utancak yüz var mı bende :devil:

Kolay dedim zaten,elbette zorlanmadan çözeceksin.. :w00t::D Ben de takılmanı seviyorum,böyle devam et.. :thumbsup:

Gönderi tarihi:

Tauruscum ben de takılabilir miyim? Ben de seviyorum sana takılmayı...

Turki beee sana kırmızııı cok yakışıyor... (Ayy şimdi bu gene utanır kırmızı üstü kırmızı, kıpkırmızı olurrrr)

Gönderi tarihi:

Tauruscum ben de takılabilir miyim? Ben de seviyorum sana takılmayı...

Turki beee sana kırmızııı cok yakışıyor... (Ayy şimdi bu gene utanır kırmızı üstü kırmızı, kıpkırmızı olurrrr)

Takıl bana hayatını yaşa.. :P:D

Gönderi tarihi:

Takıl bana hayatını yaşa.. :P:D

eee takıldım bariiii :):P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.