Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 1=5 2=25 3=625 4=390625 ise 5= ? Hadi kolay gelsin.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Olmadııı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Tebrik ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ bertanaxp Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 152587890625 BUDUR ARKADAŞIM ÇOK KOLAYMIŞ Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 5=1 oluyor. Olmadı mı. taurus beee bu soruyu cok begendim valla... Harbiden iyi... cevap ta cok iyi tabiki... Tebrikler Turki, Tauruscum seni de tebrik ediyorummm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 taurus beee bu soruyu cok begendim valla... Harbiden iyi... cevap ta cok iyi tabiki... Tebrikler Turki, Tauruscum seni de tebrik ediyorummm Senden önce cevaplayan biri çıktı,ohh beee.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Senden önce cevaplayan biri çıktı,ohh beee.. e zaten ben de o yuzden kendisini tebrik ettim zatenn Al bak bi daha ediyorum, Tebrik ederim TURKİ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 "taurus beee bu soruyu cok begendim valla... Harbiden iyi... cevap ta cok iyi tabiki... Tebrikler Turki, Tauruscum seni de tebrik ediyorummm" Taurus abim sağolasın böyle bi soru için. zorlanmadan çözdüm deyip taurus abimi sinirlendirmiyim şimdi. Takılmayı seviyom taurus abi sana Gloria sağol Utandırdın şimdik beni Utancak yüz var mı bende Kolay dedim zaten,elbette zorlanmadan çözeceksin.. Ben de takılmanı seviyorum,böyle devam et.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Tauruscum ben de takılabilir miyim? Ben de seviyorum sana takılmayı... Turki beee sana kırmızııı cok yakışıyor... (Ayy şimdi bu gene utanır kırmızı üstü kırmızı, kıpkırmızı olurrrr) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Tauruscum ben de takılabilir miyim? Ben de seviyorum sana takılmayı... Turki beee sana kırmızııı cok yakışıyor... (Ayy şimdi bu gene utanır kırmızı üstü kırmızı, kıpkırmızı olurrrr) Takıl bana hayatını yaşa.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Takıl bana hayatını yaşa.. eee takıldım bariiii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.