Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 0x0 ne zaman 5 eder..? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Abi 0x0=5 etmez 0 eder. Hiç bir zaman 5 edemez. Nerden buluyon böyle şeyleri niye ki Turki? = 0 x 0 da bir gün 5 de eder, 10 da eder, 100 de eder elbet... Nasıl mı mesela 0 x 0'a 5 eklersen 5 eder... 10 eklersen 10 eder 100 eklersen de 100 eder Etti mi? Etti valla Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Yanlış arkadaşım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Yanlış arkadaşım.. niye kii? o zaman nasıl eder bi sen soyle bakimm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 İster mi senin canın..Hele bi arkadaşlar görsün bakalım,belki onlar bilir.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 İster mi senin canın..Hele bi arkadaşlar görsün bakalım,belki onlar bilir.. iyi hadi bariiii Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 şimdi sorunun cevabı 0X0=5 ise matematik kuralları çöküyor. mesela: 0=5/0 tanımsız olacak...... sonuç=0 oluyor matematiğe göre..... Şu soru 0:0:05 gibi bi saat ifadesi mi yoksam Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Hiç bi zaman dedecim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Deden kurban sana.Kıyamadım hadi uzatmayayım.Cevap hiçbirzaman..Önce cevaplayan turk,sonra da naty.Tebrikler.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Hiçde bile ben biliodum bunuuu Ayy canım dedem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 0x0 ne zaman 5 eder..? devleti hortumladığın zaman Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 tarus ve gloria madem ki sorularınıza cevap yazmamı istemiyorsunuz bende yazmam ... hatta isterseniz forumdan çıkarım ............çıkmadan bende size bir söz yazayım............. .................... Öldüğünde aldığın en büyük ünvan dede veya babaysa rütbesiz ölürsün................ Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 uçamıyacaksan koşmuyacaksın.............. Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 daha fazla abartmama gerek yok.............. Alıntı
Φ aşmunikal Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 0*0 yanına 5 eklendiği zaman cevap 5 olur 0*0+5=5 dir Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 tarus ve gloria madem ki sorularınıza cevap yazmamı istemiyorsunuz bende yazmam ... hatta isterseniz forumdan çıkarım ............çıkmadan bende size bir söz yazayım............. .................... Öldüğünde aldığın en büyük ünvan dede veya babaysa rütbesiz ölürsün................ kim dedi sana sorularıma cevap verme diye yaa... kim dedi sana forumdan cık diye... Bi hatırlatma: Taurus soruma sen cevap ver... Bunu diyen ben degilim sensin. yani sorularıma başkası cevap vermesin diyen kimmiş anladın sanırım? Ha bi de rütbesiz ölme şansım yok cok şükür.. Ne dede ne de baba olabilirim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 tarus ve gloria madem ki sorularınıza cevap yazmamı istemiyorsunuz bende yazmam ... hatta isterseniz forumdan çıkarım ............çıkmadan bende size bir söz yazayım............. .................... Öldüğünde aldığın en büyük ünvan dede veya babaysa rütbesiz ölürsün................ Mülteci; Burada gördüğün her üye (sen hariç) eğlenme amaçlı yazı yazıyor.Peki sen ne yapıyorsun.Yada ne yaptın?Hadi hatırlayalım; Gloria ve Taurusmutis artık sizlere bir rakip geldi.. Bu senin ilk iletindi bize.Yani sen bizi rakip gördün.Ben de sana Sen eminim benden akıllısındır arkadaşım,rakibim değil arkadaşımsın.. demiştim.Yanılmışım.. Buradaki komplekssiz herkes benim arkadaşım.Soru bilmekle boyumuz uzamıyor,dertlerimizde bitmiyor.Keyifli birkaç dakika geçirmek yetiyor bana.O dakikalarımı da sana laf anlatmakla ve arkadaşlarımı da bunlarla meşgul etmekle geçiriyorum.Hadi var git yoluna benimle uğraşma artık.Kabulümdür,benden akıllı,benden zekisin.Ben tüm soruları biryerlerden kopya çekerek cevaplıyorum.En büyük sensin,önünde saygıyla eğiliyorum.. Allah aşkına imzamı oku,bana ve arkadaşlarıma sataşma.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.