Φ curious_girl Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Ölüm cezasına çarptırılan bir adama son sözü sorulmazdan önce şöyle deniliyor. "Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin." Bu adamın kurtulma şansı olduğuna göre ölüm cezasından kurtulmak için ne söylemelidir? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Üzgünüm daha önce soruldu.. Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 taurus kaç kere sorulduğunu söylemiyorsun.........onu da söyle bari............ Alıntı
Φ ahdiyar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Ölüm cezasına çarptırılan bir adama son sözü sorulmazdan önce şöyle deniliyor. "Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin." Bu adamın kurtulma şansı olduğuna göre ölüm cezasından kurtulmak için ne söylemelidir? beni asın Alıntı
Φ bertanaxp Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 ŞİMDİ BENİ YALAN SÖLERSEM ASARSINIZ DOĞRU SÖLERSEM KESERSİNİZ EN İYİSİ.................................................................................... Alıntı
Φ 1an- Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 taurus haklısın bu forumda uzun süre bulunman nedeniyle bu tip sorulardan sıkılıyorsun ama yine de bilmeyen arkadaşlarımız olabilir ben cevaplayayım beni asın der demiş bi arkadaşımız yalnız onu söylerse dogru veya yalan soylemiş olmaz yani garip olur biraz saçma "Beni asarak öldüreceksiniz." demeli bence.... Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 "Ben herzaman doğruları söyleyen bir yalancıyım. " olabilir mi? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.