Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl Bu soruyu önce bilen Gloria'yı ve İpucundan sonra kaçırmayan Yumoş torunumu tebrik ederim..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl ip ucunu ben sitedeyken versene. neyse .hekim canımız sağolsun.
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl kahin bruce wills i görsem hemen bilirdim ama baska sorularda artık
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Çok şükür bu sorununda cevabı bulundu Bi an sölemiceksin sandım dede
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Çok şükür bu sorununda cevabı bulundu Bi an sölemiceksin sandım dede Canım benim,özelden sorsaydın o kadar merak ettiysen.Aileme biraz torpil geçmek hakkım herhalde..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Canım benim,özelden sorsaydın o kadar merak ettiysen.Aileme biraz torpil geçmek hakkım herhalde.. Çok seviom seni yaa Valla bak Tamam bi dahaki sorularda sorarım
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Çok seviom seni yaa Valla bak Tamam bi dahaki sorularda sorarım Esmer güzeli torunum benim,ben de seni çok seviyorum..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Esmer güzeli torunum benim,ben de seni çok seviyorum.. Ne güsel sevgi çemberi oluşturduk.. Biz de pıtırcık oldu bu arada
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Ne güsel sevgi çemberi oluşturduk.. Biz de pıtırcık oldu bu arada Allah bozmasın inşallah..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.