Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Bugün haberlerde seyrettim,Müslüm Baba ile Duman beraber bir konser vermişler.İstanbul'da olsam kesinlikle gitmezdim,çünkü Duman denen grubu hiç dinlememiştim.Az önce beraber seslendirdikleri bir şarkıyı dinledim.Hakikaten çok güzel söylemişler. Sanırım Duman'ın solisti olan genç arkadaş -klasik gitarı çalan- ile Müslüm Baba mükemmel bir seranat verdiler.Bu kadar güzel olacağını tahmin bile edemezdim,özellikle Duman'ın solisti olan genç daha bir içten söylüyordu ve bu benim çok hoşuma gitti. Arabesk müziği dinlememe rağmen çok sevdim bu ikiliyi -ya da grupla Müslüm Baba ikilisini mi demeliydim?-. Alıntı
Φ basarifelsefesi Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 bunlar bir ağacın ikiye ayrılan dalları gibidir.kökleri aynı acıdan gelir. Alıntı
Φ Yusuf Efe Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2018 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2018 Müslüm Baba ve Arabeskin diğer ustalarını bu adreslerden canlı dinleyin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.