Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

insanlar başörtüsüyle resmi kurumlara giremiyorlar.resmi kurumlarda namazı gizli kılıyorlar.başörtüye namaza hiç birşeye izin yok yaşadığımız bu zamanda.acaba on yıl sonra müslümanlık ne duruma gelecek çok merak ediyorum.

siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz yoksa daha farklı mı?

cevaplarınızı bekliyorum.

Gönderi tarihi:

şu an tüm dünya üzerinde büyük bir maneviyat eksikliği var.. insanlar sırf gününü gün etmek için yaşıyorlar.. ilerde çok büyük olaylar yaşanacak kanımca.. özellikle avrupa da.. intihar olayları giderek artacak.. büyük savaşlar yaşanacak..yeni hitler ler stalin ler doğacak(ki şu an olmert ve bush buna bir örnek)....

ooo coştum yaa :) bunlardan sonra da dünya batacak.. atom bombası kullanacak herkes.. heryer radyasyon olacak :wacko:

tabii eğer insanları dine yönelten akımlar hız kesmezse

Gönderi tarihi:

insanlar başörtüsüyle resmi kurumlara giremiyorlar.resmi kurumlarda namazı gizli kılıyorlar.başörtüye namaza hiç birşeye izin yok yaşadığımız bu zamanda.acaba on yıl sonra müslümanlık ne duruma gelecek çok merak ediyorum.

siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz yoksa daha farklı mı?

cevaplarınızı bekliyorum.

Selef kardeşim sen hiç merak etme inşallah her şey düzelicek

belki beş yıl belki 50 yıl sonra ama ümit var ol biiznillah düzelecek kardeşim..

Gönderi tarihi:

pardon sonu yanlış olmuş,

hız keserse bunlar olacak demek istemiştim, kusura bakmayın..

selef kardeş, valla biz de ahirzaman ın dediği gibi olmasını isteriz ama,

maalesef hayat bu kadar toz pembe değil.. avrupa da ateistlik hızla yayılıyor.. müslümanlığı oraya taşımazsak yanacak avrupa..

Gönderi tarihi:

pardon sonu yanlış olmuş,

hız keserse bunlar olacak demek istemiştim, kusura bakmayın..

selef kardeş, valla biz de ahirzaman ın dediği gibi olmasını isteriz ama,

maalesef hayat bu kadar toz pembe değil.. avrupa da ateistlik hızla yayılıyor.. müslümanlığı oraya taşımazsak yanacak avrupa..

Kös kös Oturmassak biiznillah duracak...

En azından köşe başımızdaki kardeşimize dikkat edersek inşallah olacak...

Haa bu arada ibret alınırsa tarih ya lehimizde tekerrür eder ya da etmez...

Allaha emanet olun...

Gönderi tarihi:

selam

bence müslüman kardeşler üzerine düşen görevleri yaparlarsa herşey çok güzel olur.insanların görevleri islamiyeti öğrenmek ve daha sonrada öğretmektir.ben hristiyanların yavaş yavaş dönüş yapmalarına çok seviniyorum.ne kadar güzel bişey öyle değil mi müslümanların çoğalması.ben gerçekten eğer böyle giderse daha güzel bir noktaya gelineceğine inanıyorum.

sayın multi sizinde dediğiniz gibi ateistlik hızla yayılıyor.ama bunun en büyük nedeni bayanların okullara başörtüsüyle girememesi bence.arkadaşlar başörtüsüyle okuyamayınca işte böyle ateistlik hızla yayılıyor.eğer onlara da bir hak tanınsaydı okula giden arkadaşlar ateist arkadaşların da dönmelerine büyük katkıda bulunurlardı.ama ne yazıkki öyle değil.

selamlar

Gönderi tarihi:

avrupaya bakıp Türkiyenin 8-10 yıl sonraki halini görebilirsiniz.

* 14-15 yaşlarında bakireliğe veda eden kızlar,

* evlilik nedir, ne gereği vardır diyenler

* eşlerini değiş tokuş edenler

* iş ahlakında sadece kendini düşünenler

* sadece para olsun yeter diyenler

* aldatmaların, tacizlerin,tecavüzlerin çok arttığı bir zaman...

bütün bunlar bizleri sırada bekleyen konular bence...

biz daha bütün bir Dinin simgesi olarak elimize tutuşturulan "türban" la uyumaya devam edelim..

bundan sonraki adım mı nedir?

ben size söyliyim:

Türban giyenler müslüman, giymeyenler değil tartışmaları ise hemen kapımızda...

sonraki aşamada ise atatürkçülük ile din karşı karşıya getirilmeye çalışılacak...

bunun hemen ardından ise "din" çağımızın çok gerisinde kaldı imajı yaratılmaya çalışılarak dinin reddettiği "zevk" lerin insanlar tadına varacak ve sonlarına doğru gidecekler...

Gönderi tarihi:

nightmare3d ben sadece gündemde olduğu için başörtü örneğini verdim.yoksa tabi ki sizin de dediğiniz gibi başörtüden başka şeyler de var.ve belki de başörtüden daha önemli şeyler de var.ben sadece başörtüden konuşulsun diye değil herşeyden konuşulsun diye açtım bu sayfayı.

başörtüden daha da önemli bir bayanın namusudur bence.yani o olmadığı sürece ister başörtülü isterse çarşaflı olsun hiç bi anlamı olmaz.daha sonra başörtüden daha önemli olan namaz vardır.namazını kılmadıktan sonra da başörtü hiç birşeye yaramaz.ve daha buna çook örnekler verebiliriz.

selamlar.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.