Φ hircin Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Şu anda her 100 kisiden 35'i uyuyor, 10'u yemek yiyor, 25'i çalışıyor, 15'i sex yapıyor, 10'u araba sürüyor, 4'ü ders çalışıyor bir tane salakta elinde telefon sms okuyor. Temel ile Dursun Trabzon da kazı yapıyorlarmış, kaz ölmüş. Toprağa hayat verir diktiğin her çam, ömrüne ömür katar miktiğin her avrat. Yat dedi yattım, aç dedi açtım, aletini çıkarıp soktu, işini bitirdiğinde kan gelmeye başladı, çok korkmuş ve acı çekiyordum; çünkü ilk kez diş çektiriyordum! Gülü seven dikenine katlanır, kaktüs sevenin vay haline. Her gün ağzına al, okşarcasına dudaklarının arasında gezdir, zevkin doruklarına ulaştığında daha da hızlan ve sonra macunu tükür, fırçayı temizle diş sağlığına dikkat et. İki uzaylı benzin istasyonuna gitmişler, biri benzin pompasını tutmuş dötüne sokmuş, diğeri ona şaşkın bir bakışla: "Bu yaptığın normal mi?"demiş. Diğeri ise:"Hayır kurşunsuz.".demiş. Alıntı
Φ XXmerveXX Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 çok ********* espiriler bunlar artık yenileri çıksın walla Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 bunlar espri olsa kaç yazar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.