Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olsam Türkü olsam dillerde cano diyar diyar dolansam Başımdaki sevdayı karlı dağlaramı yazsam Bu bendeki aşk değil cano söyle bana nere gidem Oy ben nidem nasıl edem başım alıp nere gidem Bu bendeki aşk değil cano söyle bana nere gidem Sen orada ben burada başım yine belalarda koyma beni buralarda cano söyle bana nere gidem Başımdaki sevdayı karlı dağlaramı yazsam Bu bendeki aşk değil cano söyle bana nere gidem Oy ben nidem nasıl edem başım alıp nere gidem Bu bendeki aşk değil cano söyle bana nere gidem pufffffffffffff Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 ya tam bilmiyorum ama büyük bir ihtimal söyleyen cevdet bağca gule türküsü var süper yaaa...benim bu günkü türkümde bu olsun..... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 HAKAN YEŞİLYURT-SABAHIN SEHERİNDE ÖTÜYOR KUŞLAR Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Ne Güzel Yaratmış Seni Yaradan Ne Güzel Yaratmış Seni Yaradan İstemem Esmesin Yeller İncinir Güzelsin Sevdiğim Gülden Goncadan Uzanmasın Sana Eller İncidir Kirpiklerin Oktur Kaşın Yay Gibi Gözlerin Aklımı Etti Zay Gibi Cemalin Güneşe Benzer Yüzün Ay Gibi Değmesin Zülüfler Teller İncidir Bir Garibim Düştüm Gurbet Ellere Aşığım Ben Sinendeki Güllere Korkarım Adını Demem Ellere Düşersin Dillere Diller İncidir Derleyen Neşet Ertaş Yöre Kırşehir Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 GÜLAY__ELLERİNİ ÇEKİP BENDEN... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 hilmi yarayıcı-al beni yar Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 ilkay akkayadan-sewiyorum seni............. kerçiçiği özellikle sana gelsin bu parça..... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 KAZIM KOYUNCU__DİDO Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 MİKAİL ASLAN__NİNNAYE Alıntı
Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Fırtınada Gemim İlkay AKKAYA Önce düşler terk etti bu kenti Sonra anılar birer birer Fırtınada gemim Aldanmışım Kırılgan, çaresiz çocuklarmışım Fırtınada gemim Aldanmışım Yıkılıp, savrulan dünyalarmışım Önce kuşlar terk etti bu kenti Sonra insanlar birer birer Fırtınada gemim Aldanmışım Kırılgan, çaresiz çocoklarmışım Fırtınada gemim Aldanmışım Yıkılıp, savrulan dünyalarmışım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Yavuz BİNGÖL__Ne sevdiğin belli ne sevmediğin Alıntı
Φ kocbay Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Telli Turnam Telli turnam selam götür Sevdigimin diyarına Üzülmesin aglamasın Belki gelirim yanına can aglama Hasret kimseye kalmasın Sevdalılar ayrılmasın ayrılmasın ayrılmasın Ben yandım eller yanmasın Sevdanın Askın narına can aglama Gönüle hasret yazıldı Sevgiye mezar kazıldı İki damla yas süzüldü Gözlerimin pınarına pınarına.... Musa eroglu Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 DERMAN SENDEDİR-HASRET GÜLTEKİN Vakit seherde Açılır perde Düştüğün yerde Derman sendedir Düşmüşüm kaldır Mihnetim oldur Ağlarım güldür Derman sendedir Benim bi çare Kaldım avare Yürek pür yare Derman sendedir Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 abdullah papur--->>>öldürdün beni.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Sol Yüreğim (Seni Sevmek) Seni sevmek yürek ister Her yürek bir çiçek ister Her çiçek gibi sıra sende Sen de artık sol yüreğim Sol yüreğim Hangi akşam güneş doğmuş ki Sen açasın Hangi aşık bahtı gülmüş ki Ben güleyim Kara kışlar bahar ister Bahar olsun yazı ister Yaz bahardan geçti gönlüm Sonbaharda sol yüreğim Servet Kocakaya Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Kızılırmak / yarın çok geç olacak yarın çok geç olacak uzat elini çiçeğim bulutlar sevgi yüklü bulutlar acı yüklü ağlatma umutlarımızı ağlatma güzel yurdumu yol ayrımları çoğalır ömrümüz baharlarında sevinçlerden acılara savrulup durur sevdamız al beni karanlıklardan sevginle kurubalın beni yarın çok geç olacak bu yara kapanmaz gülüm bir insan nasıl eksilir bu kavga nasıl yiter yenilme tutsaklığına sar beni özgürlüğünle ağlatma umutlarımızı ağlatma yarınlarımızı ağlatma güzel yurdumu sevginle kurubalın beni Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gel Yetiş Aradım Derdimin Dermanı Yoktur Medet Senden Yetiş ya İmam Hüseyin Felek İle Derd-i Davamız Çoktur Medet Senden Yetiş pir İmam Hüseyin Turnalara Haber Saldım Yüceden yar yüceden Bir Cevap Bekledim Mimden Heceden yar Heceden Hiç Haberim Yoktur Günden Geceden Medet Senden Yetiş ya İmam Hüseyin Yüce Dağ Başını Mekan Eyledim Kurda Kusa Müşkül Halim Söyledim Bilmem Ki Ben Sana Ne İs Eyledim Medet Senden Yetiş ya İmam Hüseyin ***** Felek Kapımızı Çalmadan Azrail Gelip De Canim Almadan Eroglu'yum Ölüp Toprak Olmadan Medet Senden Yetiş ya İmam Hüseyin Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Bilemedim Kıymetini Kadrini Hata Benim Günah Benim Suç Benim Eliminen İçtim Derdin Zehrini Hata Benim Günah Benim Suç Benim Sana Karşı Benim Bir Sözüm Yoktur Haklısın Sevdiğim Kararın Haktır Garibim Derdimin Dermanı Yoktur Hata Benim Günah Benim Suç Benim Neşet Ertaş Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 HÜSEYİN TURAN__ÇAL ÇAL ÇAL Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 MİKAİL ASLAN__XATUNE Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Asme vejîya Asme vejîya Gonîa ma girina Çimê to roşt bo Some Gula m’ some Guley, Guley, Gula mi Gula m’ je asma Guley Guley Gula mi Gula m’ zaranca Xatir bivazê Tifangê xo bicê Destê mi pêcê Şîme Gula m’ şîme Düri ra dür Vengê domanê ma yeno Vengê çeynanê ma yeno Pêro pîa şîme no veyve welato Hayati Mutlu & Metin Kahraman Metin Kahraman Sözlerini size çevirmek isterdim fakat annem burada değil en kısa zamanda çeviririm bende merak ediyorum sözlerinin anlamını.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Özlem Dayanırım her şeye ben Şu yokluğun olmasaydı Sitem etmezdim geceye Sesin bende kalmasaydı Pencerene bak Bir yaralı kırlangıç var Yüreğine al onu Alev gözlü yar Seni her düşündüğümde Yağmur yağar toprak kokar Çocuk gibi umut umut Yanağımda güller açar Kalma sakın gecelerde Sabah şarkıları söyle Biter elbet tüm acılar İlk gün ışığını bekle GRUP YORUM Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 GRUP YORUM__GÜLEBİLMEZ seni kalbimde gezdirip her an eşkimiz bilmesin dedim hicran ala gözlü yarim menim kimse bilmir senin aşkınla ay aman ağladım güldüm gülebilmez gülüm bahar sensiz üreğim od tutup yanar sensiz dönmerem heç sözümden ey canan getme bir an heç gözümden ey canan senden ilham alar menim könlüm seni menden inan gözelim ayırmaz ölüm Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Ağlatma Gelem Etme kurban olayım dost Ağlatma gelem gelem Tutup elim kollarımı Bağlatma gelem gelem Yarama boşa melhem Sürme karetmez dost Birde sen çektirme yeter Sevdan bende yanar tüter Cehennem narından beter Dağletme gelem gelem Yarama boşa melhem Sürme karetmez dost Nurşaniyem bu töremi Yakanlar yaktı çıramı Sinemde gizli yaramı Kanatma gelem gelem Yarama boça melhem Sürme karetmez dost Söz - Müzik : Ali Nurşani Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Pervane Pervaneyim pervane Ahuzar oldum ateşte Perim deydi tenine Yandım kavruldum Döndüm döndüm nice döndüm Ahuzar oldumda döndüm Aramam derman derdine Görünmez yüküm gözünde Perim deyince tenine Oynar yüreğim içinde Oynar direğim içinde Pervaneyim pervane Gözlerin hep tanyerinde Kızıla dönsün artık küreyi alem Kızıla dönsün karanlık gece Yansın yansın da kavrulsun Çıranın içine dönsün Ahmet - Mikail Aslan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.