Φ hekim Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 HERKESE MERHABA SORUM ŞU: ÖYLE KELİMELER BULUN Kİ HARF SAYISI DEĞİŞMEDEN SADECE HARFLERİNİN YERİNİ DEĞİŞTİREREK EN AZ BEŞ FARKLI KELİME ÜRETİN . BEN BİRKAC TANE BULDUM BAKALIM BASKA HANGİ KELİMELER CIKACAK. ÖRNEK : KALEM EMLAK KELAM........ Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 HERKESE MERHABA SORUM ŞU: ÖYLE KELİMELER BULUN Kİ HARF SAYISI DEĞİŞMEDEN SADECE HARFLERİNİN YERİNİ DEĞİŞTİREREK EN AZ BEŞ FARKLI KELİME ÜRETİN . BEN BİRKAC TANE BULDUM BAKALIM BASKA HANGİ KELİMELER CIKACAK. ÖRNEK : KALEM EMLAK KELAM........ silah-halis-ishal-ihlas-salih polat-topal-plato-topla-palto saklı-ıslak-kaslı-salık kitap-katip-patik-takip namaz-zaman-azman kalay-yalak-aylak çakal-alçak-kalça emlak-kalem-kelam malik-ikmal-kamil salak-sakal-kalas kibar-bakir-kabir benden bu kadar bazıları 5 tane olmadı ama onları da diger arkadaslarımız belki cogaltır...aklıma gelirse yine eklerim Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 bravo gloria cok hızlısın gecen aksam otururken durduk yere aklıma gelen bir soruydu. daha pek cok kelime vardır herhalde. iyi bir beyin jimnastiği olmustur umarım. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 bravo gloria cok hızlısın gecen aksam otururken durduk yere aklıma gelen bir soruydu. daha pek cok kelime vardır herhalde. iyi bir beyin jimnastiği olmustur umarım. Haklısın Hekim, inan iyi bir beyin jimnastiği oldu... Ustelik de kafam cok dagınıkken, modumda degilken, kafamı toplamaya calısır, ve olumsuz seyler dusunmemeye ugrasırken gordum sorunu ve bana cok iyi geldi... aslında sen farkına varmadan bana bir iyilik yaptın. Neyi öğrendim biliyor musun artık canım sıkkın oldugunda, sıkıntımdan kurtulabileceğim yeni bir hobim oldu... Bir çeşit terapi oldu bu... Daha önce niye düşünmedim acaba bunu? Bilinmeyen bir yöntem değil anagram ama bana bu kadar iyi geleceğini hiç düşünmemiştim... Sağol arkadaşım... Eee bari oyunun kuralına uyalım ve yeni bir anagram oluşturalım makara-kamara-aramak-karama(karma işi-TDK onaylı )- Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 işine yaradıgına ve sıkıntılarından kurtulduguna sevindim. artık ben de her kelimeye o gozle bakmaya basladım. bir tane de benden olsun haciz hicaz cihaz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 dayanamayıp ben de yazacam.. Murat,armut..(Kısa mı oldu ne.. ) Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Madem Taurus da yazmış, bende bir tane ekleyeyim dedim ama 5'i bulamadım... Gloria'nın bulduklarına ekleme yapıp, eksiğimi kapatayım bari... silah-halis-ishal-ihlas-salih, (sahil) 6 oldu... Bu da benden..kara-arak-arka-akar- Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.