Φ YAŞAM TARZI DANIŞMANI Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 İstediğiniz şeyleri yiyerek, aç kalmadan ideal kilonuzu koruyabilirsiniz. Vücut için gerekli protein,vitamin ve mineraller ile lifli gıdaları yeterince aldığınız zaman kilo almazsınız.Zira bitkisel protein takviyeleri hem açlık dürtünüzü engeller,abur cubur yapma alışkanlığınızı ortadan kaldırır ve kas kütlenizi besler. Ben 1 ayda 8 kilo verdim.2 aydır kilomu istediğim gibi kontrol edebiliyorum.Enerji seviyem çok iyi.Kendimi yorgun hissetmiyorum. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 ASLINDA BU YEMEK İŞMEKLEDE ALAKALI Bİ SORUN DEİL BEN 3 KİŞİNİN YEDİGİ YEMEGİ YİYORUM TEBBELLİK YAPIYORUM YOK KARDEŞİM Bİ GRAM BİLE ARTIŞ OLMUYOR KALDIK 75 KİLODA Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 yaw bende su içsem kilo alıyorum artık pes ettim rejim falan yapmayacam spor salonuna gidiyordum orayıda bıraktım eritemiyorum kardeşim ben bu göbeği yaa Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 BENDE YILLARDIR 50-55 ARASI GİDİP GELİYORUM.HİÇ BİR ŞEYDEN GERİ KALMAM YİYECEK KONUSUNDA. TATLILAR ÖZEL YEMEK LİSTEMİN EN BAŞINDADIR.SABAH KAHVALTISINI KEKLE FALAN DEĞİŞTİRİRİM AMA ÖĞLEN ÇOK GÜZEL DOYURURUM KARNIMI.AKŞAMLARI EKMEK ALIŞKANLIĞIM YOK MESELA.SPOR HİÇ YAPMAM AMA YİNEDE FORMUMU KORURUM. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 herşeyin azı karar çoğu zarar yemek konusunda da bu böyle bence şimdi istediğimiz şeyi istediğimiz kadar yesekte bu ileriki yaşlarda beslenmeden doğan önemli sağlık sorunları olarak karşımıza çıkacaktır.tansiyon, kalp hastalıkları v.s. nasıl olsa kilo almıyorum diyerek yine de herşeyi yememeliyiz unutmayalım can boğazdan gelir boğazdan da gider sağlıklı ve dengeli beslenmek en iyisi. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 İstediğiniz şeyleri yiyerek, aç kalmadan ideal kilonuzu koruyabilirsiniz. Vücut için gerekli protein,vitamin ve mineraller ile lifli gıdaları yeterince aldığınız zaman kilo almazsınız.Zira bitkisel protein takviyeleri hem açlık dürtünüzü engeller,abur cubur yapma alışkanlığınızı ortadan kaldırır ve kas kütlenizi besler. Ben 1 ayda 8 kilo verdim.2 aydır kilomu istediğim gibi kontrol edebiliyorum.Enerji seviyem çok iyi.Kendimi yorgun hissetmiyorum. siagara içiyorum, istemesem de, arada bir üç kere ellerimi yukarı kaldırıp derin nefes alıyorum, bazan da belimi sağa sola çeviriyorum. Gayet formdayım ve sürekli bu forumdayım... bozan Alıntı
Φ detayyy Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 yemek yeme işi bir zevk bir alışkanlık bence..Eger bu alışkanlıgı oluştırmazsanız ya da yemek yerken onları vücudnuzda oluşan yağlar olarak düşünürseniz iştahınız kesilir Günlük yaşamda yoğun biriysenizde forumda kalma şansınız çok daha yüksek olur...Allah diyetle imtihan etmesin diyorum Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 herşeyin azı karar çoğu zarar evet dogrusunuz. yemek konusunda da bu böyle bence deneme yapıyorum Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 vücudunuzun ağırlığının artması (girenler - çıkanlar)la orantılıdır. ne kadar kalorili yiyecekler yerseniz ve ne kadar az enerji harcarsanız o kadar fazla kilo alırsınız. bu matematik kadar somut bir hesaptır. Benim kilo problemi olanlara naçizane önerilerim şunlar olabilir: 1-mutlaka kahvaltı yapın 2- öğle yemeğini yemek yerine yürüyüş yapmayı deneyin, bu sırada bir biskuvit yiyebilirsiniz 3- akşamları doyacak kadar yeyin ama sonrasında hiç bir şey yemeyin, sakız çiğneyin Meyvaların çoğu yüksek kalori içerirler, sınırlı tüketilmelilir. ukalalık etmemek için uzatmıyorum........... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Bence abartmadan herşeyden yenmelidir irade sahibi olmak çok önemli Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 cok yemek cok uyumak cok konusmak ıste bunlar sızı korur Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 yiyip yiyip yatarsan görürüm ben seni Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 cok yemekcok uyumak cok konusmak ıste bunlar sızı korur malesef korumuyor Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 yiyip yiyip yatarsan görürüm ben seni zaten hıc sısmanlayamıyorum kı yanı goremeyecen benı o sekılde Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 malesef korumuyor sozlerıne goreeeee sen kesın 100 kılo varsınnnn Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Olsun şişmanlama çok mu lazım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Olsun şişmanlama çok mu lazım yasıma ve fızıgıme gore bıraz almalıyım sanırım. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 gormene gerek yok 60 kıloluk adamım 1.67 boyundayım. gerısını sen tahmın edersın :) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 E yani biraz eksiğin var gibi Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Ben formumdan kurtulmak istiyorum,cok kotu yaa.... Biraz daha zayif olsam...Ne guzel olur....Sigaranin yasaklandigi gibi cikolata ve mcdonalsda yasaklansa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 formumu çok iyi korumum fakat anne dediğimiz;bol karbonhıdratlı yağlı ve kalorılı yemekler yapan o kişi yanıma kalmaya gelene kadar 1 aylık bi süre kalması tum formumu bozdu ahh gıttı o yaptığım sporlar koşular yürüyüşlr Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2008 ideal kilomu ne yesem ne kadar yersem yaramıyo bana zaten metabolizmam hızlı çalıştıgından hep aynı kilodayım ve şişmanlık veya kilo alma problemim yok hep idealim fazla konusmayayım taşlıcaklar yoksa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.