Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yaklaşıkmı Kıs kankim kimin yaptığı iyilik var acaba Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 yaklaşık tabe kankim 13 gün sonra 2 ay olcek evleneli eniştenin yaptığı bir iyilik varmış kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Bencede eniştemin yaptığı iyilik kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kıss kankim bende onu diyorum işte enişten bir iyilik yapmış ki karşısına benim gibi iyi niyetli biri çıkmış Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Kesin yapmıştır yufka yürekli eniştem bi iyilik Alıntı
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Enişte bence mübarek bir adam. Evlenme cesaretini gösterdiği için ve ömür boyu bir kadına katlanabilme basiretini gösterdiği için Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kıss kankim sen nası bi iyilikten bahsediyosun güneydenisi neden evlilikten bu kadar çok korkuyosun? birine bağlı kalmak bu kadar mı zor? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Enişte bence mübarek bir adam. Evlenme cesaretini gösterdiği için ve ömür boyu bir kadına katlanabilme basiretini gösterdiği için kıss kankim sen nası bi iyilikten bahsediyosun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kıss kankim sen niye gülüyosan bu lafın bir ucuda sana dokunuyo sus kankim başlamayalım yine Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kıss kankim dikkatini sündürürüm sende evlenme arifesindesin ve '' ömür boyu bir kadına katlanabilme '' lafının içine sende girmiş bulunuyosun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Kıs bende senin dikkatini cımbısla çekerem Arefesindeyim bu da demek oluyokiiiiii kıs hiçbişey demek olmuyo Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kıss kankim ister cımbısla çek istersen çuvaldısla çek ama bu gerçeği yuk edemessin kuşum kıss sen yuksa güneydenisine mi katılıyosun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Kıs sen dururken benim başka birine katılmam mümkünmü Kıs yuk kankim ben öyle böyle demek istemedim galiba yani Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 biras geçikti ama.................... olsun artık......... Alıntı
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 kıss kankim sen nası bi iyilikten bahsediyosun güneydenisi neden evlilikten bu kadar çok korkuyosun? birine bağlı kalmak bu kadar mı zor? Valla ne yalan söyliim şimdiki evliliklere bakınca insan biraz tırsıyo be. Bi de malum bayanlarımız evlendilermiydi kocalarına ne göz ne de ağız açtırmıyolar. Hayatı kocalarına zehir etmek için ellerinden geleni yapıyolar. Bilinçli değil belki ama maalesef yıldırıyolar işte.... Suç benim diil yani. Tamamen kadınların... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 biras geçikti ama.................... olsun artık......... tşk ederim Valla ne yalan söyliim şimdiki evliliklere bakınca insan biraz tırsıyo be. Bi de malum bayanlarımız evlendilermiydi kocalarına ne göz ne de ağız açtırmıyolar. Hayatı kocalarına zehir etmek için ellerinden geleni yapıyolar. Bilinçli değil belki ama maalesef yıldırıyolar işte.... Suç benim diil yani. Tamamen kadınların... sana hep olumsuz örnekler denk gelmiş... sadece şunu söyliycem beş parmağın beşi bir değildir unutma evlilik ortak bir hayatı paylaşmaksa neden bu hayatı birbirimize zehir edelim ki mutlu ve huzurlu yaşamak varken Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 buda benden mine (geç oldu ama....) mutluluğun hep sürer inşallah Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 mineu bak düğün bitti, ama hala takılar geliyor sen köşelik oldun artık güle güle kullan Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 mineu bak düğün bitti, ama hala takılar geliyor sen köşelik oldun artık güle güle kullan Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 senin hediyende güzelmiş katre_a Alıntı
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 tşk ederim sana hep olumsuz örnekler denk gelmiş... sadece şunu söyliycem beş parmağın beşi bir değildir unutma evlilik ortak bir hayatı paylaşmaksa neden bu hayatı birbirimize zehir edelim ki mutlu ve huzurlu yaşamak varken Ah be sen yeni evliydin demi. Üç beş ay sonra enişteye sorduğumuzda evlilik nasıl gidiyo diye İnşallah hiç yakınmaz. Gerçi evlilik biraz da şans işi. Neyse allah yolunuzu açık etsin. Umarım tüm hatunlar birgün senin gibi düşünme yetisine sahip olurlar. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 buda benden mine (geç oldu ama....) mutluluğun hep sürer inşallah tşk ederim katre_a Amin inşallah mineu bak düğün bitti, ama hala takılar geliyor sen köşelik oldun artık güle güle kullan düğünde kısmet olup gelemeyenler yeni yeni geliyolar murticim tşk ederim Ah be sen yeni evliydin demi. Üç beş ay sonra enişteye sorduğumuzda evlilik nasıl gidiyo diye İnşallah hiç yakınmaz. Gerçi evlilik biraz da şans işi. Neyse allah yolunuzu açık etsin. Umarım tüm hatunlar birgün senin gibi düşünme yetisine sahip olurlar. 3 ay sonrada 5 ay sonrada 5 sene sonrada sorsan yakınmaz doğru söylüyosun evlilik gerçekten şans işi , umarım Allah sana benim evliliğim gibi bir evlilik nasip eder tşk ederim bu arada Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.