Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 mutlu yıllar kardeşlerin en tatlısı ayrım yapmayalım lütfen Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 vallahi ne güzel ..hergün yeniden doğmak.. .seviniyorum adınıza.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Allah benden çok razı olsun..iyiki bu topiği açmışım ha gayret millet tam gaz böyle devam edersek 16 ekimde yine beraber kutlayacağız... mutlu yıllar kardeşlerin en tatlısı çok teşekkür ederim.... mutlu yıllar kardeşlerin en tatlısı ayrım yapmayalım lütfen kıskanmayalım lutfennn vallahi ne güzel ..hergün yeniden doğmak.. .seviniyorum adınıza.... sağol beeaaaa.....yaş guççuk olunca..hergün yeniden doğasımız geliyi.....senin yaş biraz buyyukya abeyciğim..... şaka bir yana valla yaşlandım yaaa.......... ama ne olursa olsun yeniden doğmak güzel..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 ne kıskancam be, ben başka şeyden bahsettim ama neyse aslında sen anladın ama neyse Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 ne kıskancam be, ben başka şeyden bahsettim ama neyse aslında sen anladın ama neyse belki anlamak istemedim......... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Anlama bana ne Hem kızma bana bende kızarım zaten asabiyim! KAzık bi sınav var yarın hiçbişey anlamadım! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Anlama bana ne Hem kızma bana bende kızarım zaten asabiyim! KAzık bi sınav var yarın hiçbişey anlamadım! oyy kıyamam ben sana.....ben sana güveniyorum...sınavın süper geçecektir........ dualarım seninle...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 saol ablamda ben kendime güvenemiom! bu normal bi sınav değilki! 172 sayfa her satirini bilmen gerek bi sınav! ama ben 1 satir bile bilmiom! bide çalıştım! Ama saolsun hoca ders kitabı değil çok kötü anlatılmış bi hikaye kitabı yazmış! içi ıvırı zıvır dolu! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 saol ablamda ben kendime güvenemiom! bu normal bi sınav değilki! 172 sayfa her satirini bilmen gerek bi sınav! ama ben 1 satir bile bilmiom! bide çalıştım! Ama saolsun hoca ders kitabı değil çok kötü anlatılmış bi hikaye kitabı yazmış! içi ıvırı zıvır dolu! ya boşversene ....sınavdan çıkınca bu kadar stres yapmana değmediğini görcen.........bence iyi geçecek içini ferah tut........ Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Aynen öyle oldum ablacım çok rahatım Ama çarşmba gene sınav var! BU derstede hoca derste kitabı açsanız bile yapamazsını dedi! Deli ya bu kadınlar! BU arada tüm hocalarım bayanda Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Aynen öyle oldum ablacım çok rahatım Ama çarşmba gene sınav var! BU derstede hoca derste kitabı açsanız bile yapamazsını dedi! Deli ya bu kadınlar! BU arada tüm hocalarım bayanda hahah .....deli seni.......hadi allah yardımcın olsun..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Saol ablacım! Allah razı olsun! Bu arada ne zaman üstad oluyon seni bekliom tek kaldımda Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Saol ablacım! Allah razı olsun! Bu arada ne zaman üstad oluyon seni bekliom tek kaldımda üstad oldumda ben ne edem sen yokken üstadlığı...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 ya neden buraya yazdım doğum günüm mü hayır......bugün foruma üye oluşumun birinci yılı çok mutluyum..........yani mediada meydünün 1. yaşı ...eyiki doğdun meydünüm ...... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 daha nice mutlu 1 senelere arkadaşım....... inşallah bizde olcaz günün birinde 1 yıllık............ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 olursun tabe........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.