Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 91
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Allah benden çok razı olsun..iyiki bu topiği açmışım :D ha gayret millet tam gaz böyle devam edersek 16 ekimde yine beraber kutlayacağız... ;)

mutlu yıllar kardeşlerin en tatlısı

çok teşekkür ederim.... :blushing:

mutlu yıllar kardeşlerin en tatlısı

ayrım yapmayalım lütfen

kıskanmayalım lutfennn :P:devil:

vallahi ne güzel ..hergün yeniden doğmak.. .seviniyorum adınıza....

sağol beeaaaa.....yaş guççuk olunca..hergün yeniden doğasımız geliyi.....senin yaş biraz buyyukya abeyciğim..... :P şaka bir yana valla yaşlandım yaaa.......... :( ama ne olursa olsun yeniden doğmak güzel.....

Gönderi tarihi:

saol ablamda ben kendime güvenemiom! bu normal bi sınav değilki! 172 sayfa her satirini bilmen gerek bi sınav! ama ben 1 satir bile bilmiom! bide çalıştım!

Ama saolsun hoca ders kitabı değil çok kötü anlatılmış bi hikaye kitabı yazmış! içi ıvırı zıvır dolu! :(:crying:

Gönderi tarihi:

saol ablamda ben kendime güvenemiom! bu normal bi sınav değilki! 172 sayfa her satirini bilmen gerek bi sınav! ama ben 1 satir bile bilmiom! bide çalıştım!

Ama saolsun hoca ders kitabı değil çok kötü anlatılmış bi hikaye kitabı yazmış! içi ıvırı zıvır dolu! :(:crying:

ya boşversene ....sınavdan çıkınca bu kadar stres yapmana değmediğini görcen.........bence iyi geçecek içini ferah tut........ :clover:

• 4 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.