Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Osmanlı'yı Materyalizm ve Darwinizm Yıkmıştır !

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hitlerin meteryalis olmadığını nerden çıkardın

hitler nasyonelsosyalist ti

yani sosyalist olan biri meteryalisttir ..ruha inansaydı yıllarca zulümler yapmazdı

lenin zaten Türk kasabı ,bu adam metaryalistin kralı komünist

Gönderi tarihi:

hitlerin meteryalis olmadığını nerden çıkardın

hitler nasyonelsosyalist ti

yani sosyalist olan biri meteryalisttir ..ruha inansaydı yıllarca zulümler yapmazdı

lenin zaten Türk kasabı ,bu adam metaryalistin kralı komünist

:D:lol::P Anlaşıldı siz benim için tartışılacak bir kişi olarak çok fazla donanımlısınız. Ve ben sizin karşınızda teslim bayrağını çekmiş vaziyetteyim :D

Gönderi tarihi:

Asfalt konular hakkında bilgin yok , sadece iş olsun diye küçümseyici şeyler yazıyorsun hepsi bu kadar..Senden ricam gereksiz cevaplar yazmaman ve gerçekten bu konuları iyiden iyiye araştırm...Tutmuş Yüce Allah'ın varlığını inkar eden kimseleri samimi dindar diye savunuyorsun...Üstelik bu büyük tehlikenin (darwinizm , materyalizm) farkında olmadığın için konuşmalarının arkasına lakayit bir şekilde icon da eklemeyi unutmuyorsun....Sizin adınıza üzülüyorum...Saygılar Sevgilerle...Lütfen konu hakkında ciddi yorum olmayuacaksa artık cevap yazma...

Gönderi tarihi:

Asfalt konular hakkında bilgin yok , sadece iş olsun diye küçümseyici şeyler yazıyorsun hepsi bu kadar..Senden ricam gereksiz cevaplar yazmaman ve gerçekten bu konuları iyiden iyiye araştırm...Tutmuş Yüce Allah'ın varlığını inkar eden kimseleri samimi dindar diye savunuyorsun...Üstelik bu büyük tehlikenin (darwinizm , materyalizm) farkında olmadığın için konuşmalarının arkasına lakayit bir şekilde icon da eklemeyi unutmuyorsun....Sizin adınıza üzülüyorum...Saygılar Sevgilerle...Lütfen konu hakkında ciddi yorum olmayuacaksa artık cevap yazma...

Çünkü yazılanlar tam bir şölen havasında cereyan ediyor :D Bunları yazıp söylemeniz çok hoşuma gidiyor.

eee takdirde ediyorum yani sizi....... Ciddi şeylere zaten ciddi şeylerde yazıyoruz. :D Sna tavsiyem sende ikon kullan. Buradan sesli olarak gülmemiz mümkün olmadığına göre,geriye tek bir seçenek kalıyor.

Bence sen kendi özgün düşüncelerinle şu darwinci ve meteryalistlerin nasıl osmanlıyı çökerttiğini bi yol

anlat bize. Yalnızca sana özgün olmasını diliyorum. :)

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar evrim teorisinin ne denli etkili bir tehlike olduğunun farkında değilsiniz...Eminim aklınızdan ne tehlikesi , kimse inanmıyor ki , yada ben inanmıyorum , üstelik sadece bi teori nasıl tehlikeli olabilir ki? vs... Gibi şeyler geçiriyorsunuz....Ama bu teori bizim cümlelerimize "tesadüf" kelimesini eklemiştir....Tesadüf diye birşey yoktur!!! Herşey kaderdir..."şans" diye bir şey yoktur!!! Herşey kaderdir... Ama bunları eminim siz cümlelerinizde sık sık kullanıyorsunuz...Geçmişte ve şu an Dünya da yaşanan birçok kargaşanın temelinide evrim teorisi , materyalizm oluşturmaktadır...Bu konuları iyiden iyiye araştırırsanız varacağınız nokta budur!!! HY'ya hep eleştirel olarak bakıyorsunuz...Birde Bu insan neden bu kadar çok bu teoriyle uğraştı diye düşündünüzmü hiç? Neden bu insan 100 lerce kitap ve 10 larca site açtı sanıyorsunuz teoriyi çürütmek için??? Üstelik dikkat edin eserlere kimse laf söyleyemiyor...Gördüğüm herkez HY ile ilgileniyor....Arkadaşlar sizden ricam siz şahısları bırakın ama darwinizmin nelere yol açtığını araştırın bol bol okuyun...Selam ve sevgilerle....

Gönderi tarihi:

Türk kardeşim dediklerinde haklısın iktisadi ve siyasi zayıflama osm. yıkmıştır fakat bunun altında yatan sebeb metaryalist sistemdir siz insanlara maddeciliği aşılarsanız insanlar vatanı için değil para için yaşar bu durumda o insandan ne fayda beklenir

BİZLER VATANIMIZI NE PARA İÇİN NEDE MENFAAAT İÇİN SEVİYORUZ

BİZLER VATANIMIZI DEDELERİMİZİN KANIYLA SULANDIĞI İÇİN SEVİYORUZ

ŞUNUDA UNUTMAYALIM

Türk tarihi tc kadar kısa bir süre zarfına sığdırılamaz Türk tarihi

orta asyadaki Proto Türklerden ,Alperenlerden selçuklulardan ,Oğuzlardan ,,Peçeneklerden,Osmanlıdan ve birçok Türk devletinden oluşmaktadır...geçmişimizi tuu kaka diye karalamak ne Türklüğe ne bize ne de vatana faydası olur Osmanlıyı Selçukluyu karalayarak biryere ulaşamayız

bizler Selçukluyada ,Osmanlıyada ,Atatürkede,T.C. yede sahip çıkmalaıyız ki Türk adını kazımalıyız dünyaya.

osmanlı 600 sene ayakta kaldıysa(ki uzun süre ayakta kalan br imparatorluktur)geriye dönüp bakıp nasıl ayakta kalmıiş demeliyiz...Osmanlıya tu kaka ... devlet diyerek bir yere varamayız

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar tarihin bütün safhalarında materyalist ve darwinist sistem hep etkili olmuştur...Ancak her defasında da yıkılmaya mahkum kalmıştır...Ancak bundan ifade etmek istediğim eski yunana dayanan hatta daha gerilerden sümerlere dayanan ve bir soya miras bırakılan bu sistemler her defasında cahillerin ( toplumun büyük çoğunluğunu) etkilemiştir...Bugün de etkilemektedir...Bize düşen en başta Allah'ın varlığını reddeden , sonra masum milletlerin bütünlüğünü tehdit eden bu sistemlerle gerektiği gibi(bilimsel) olarak mücadele etmek ve bu safsataların geçersizliğini insanlara yaymaktır...Osmanlı gibi devasaa bir devleti dahi yıkıma kadar götüren bu sinsi tehlike günümüzdeki kargaşanında temelini oluşturmaktadır...Eğer gerçekten bu konuyla detaylı ilgileniyorsanız www.harunyahya.org kaynağındaki filmler bölümündeki "savaşların perde arkası" filmini izlemenizdir...Sonra kaldığımız yerden devam ederiz inşaALLAH....Selam hidayet yoluna tabi olanların üzerine olsun....Sevgilerle....

Gönderi tarihi:

O kadar boş ve saşma sapan malzemelerle bu forumda yer alıyorlar ki,yüzyüze savunamadıkları zırva fikirlerini foruma taşıyarak elit beyinleri kızdırıyorlar.

Yıldızlı hakaretler,ithamlar onların herşeyi.

İnsana yakışan hiçbir eylem yok.

Sadece polemik üzerine kurulmuşlar.

Belli ki bir yerden sulanıyorlar.

Duyarlı dengeli insanları kaçırıyorlar.

Ellerinde bir inanç boyası,gözlerine neresi kötü görünüyor orasını boyuyorlar.

Ne yazmasını ne de okumasını becerebiliyorlar

Sadece copy paste ve bir lügat taşıyorlar.

Belli ki boş zamanları o kadar çok ki

Sıkıştıklarında insanı aşşagılamadan da duramıyorlar

Demokrasiyi böyle kullanıyorlar.

sevgili asvalt ve cryano'ya seslenişimdir.Ciddiyetsizliği neden ciddi olarak algılıyorsunuz.Bırakın yazsınlar cevap vererek onların iştahını açıyorsunuz.Şimdi yaşınızı tahmin etmeye çalışacak kadar kızmışlar.Biraz daha yazarsanız daha çok kızacaklar.

Eger yazmazsanız işgal edemeyecekler.

şirince kalın

Doğrumu ne? :D Sevgilerimle şirin :clover:

Gönderi tarihi:

Erkalist kardeşim düşüncesiz insanlara cevap yazmamak daha hayırlıdır...Nitekim verdiğin cevaplar katiyen öneme alınmaz ve cevabın ciddi ve akılcı olsa dahi kesinlikle cevabına yorum yapılmaz aksine alaya alınır...Bu tarihin bütün safhalarında görülen boş insanların bir geleneğidir...Bırakalım onlar bildiği gibi devam etsinler...Bizim işimiz aklını kullanabilen , olaylara çözüm arayan ve Yüce Allah'a gereği gibi kul olmayı ve cenneti umud eden insanlara yardımcı olmak ve fikir alışverişinde bulunmaktır....En nihayetinde gerçek zamanı gelince kendini "apansız" gösterecektir...O zaman herkez neyin ne olduğunu daha iyi kavrar...

Hiç şüphesiz Allah, mü'minlerden -karşılığında onlara mutlaka cenneti vermek üzere- canlarını ve mallarını satın almıştır. Onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürürler ve öldürülürler; (bu,) Tevrat'ta, İncil'de ve Kur'an'da O'nun üzerine gerçek olan bir vaaddir. Allah'tan daha çok ahdine vefa gösterecek olan kimdir? Şu halde yaptığınız bu alışverişten dolayı sevinip-müjdeleşiniz. İşte 'büyük kurtuluş ve mutluluk' budur. (TEVBE SURESİ / 111)

Gönderi tarihi:

Yine yelkenleri suya indirdin. Kafa gitti geldi yine dine sarılıp sarmalandı.

Zor dostum zor.Sizinle tartışmakta zor sizin analinizi yapmakta zor.....

Buradan iki yazı karaladın diye cennet hülyaları görme. O iş sizi epey bir

aşar. :excl:

Gönderi tarihi:

Değerli imtihanınsıırı,

Osmanlı imparatorluğunun yıkılışı ile Darvinizmi yada materyalizmi ilişkilendirmek sonderece yanlış. Özür dileyerek söylüyorum biraz da ***** işi. Materyalizmin kurucusu Dimitrovun öğretileri 1800 lü yıllarda, askeri okullarda fen dersleri ve felsefe okutulmaya başladıktan sonra girmiştir, osmanlıya. Üstelik o dönem gençleri ve aydınlarının, osmanlının yıkılışına çare olarak düşünülmüştür o dönemlerde.

Osmanlı döneminin ilk 400 yılında o günün şartlarına uygun olarak balkanlar, ortadoğu ve kuzay afrika osmanlıya sadece itaat etmiş, sadık kalmışlardır. O da gücün etkisi ile olmuştur.

Baskı altında yaşayan Türk toplumu, Avrupa, Asya ve Afrikalı uluslar ile, Nilüfer hatundan bu yana devşirilen Türk dışı sultanlar ile, Ermeni, Rum ve Yahudilere teslim edilen devlet organizması ile ne gibi Osmanlı ahlakı oluşabilir ki?

Diğer yandan tüm bunları materyalizmi ve darwinizmi lehte yada aleyte yorumlamak için söylemedim. Sadece Bu iki konunun osmanlı ile alakası olmadığını açıklamak istedim.

Saygı ve selamlarımla...

Gönderi tarihi:

Bu iki konu Dünya tarihinin en aldatıcı konusudur...Ve yıkılmaya mahkumdur..Hernekadar kabul etmeseniz dahi Osmanlıyıda yıkan Darwinizm ve materyalizm'dir...Bunu daha detaylı araştırırsanız görürsünüz...Emin olun Türk ve Osmanlı tarihine sizin kadar bende ilgi duyuyorum ve yıllardır bu sapkın ideolojileri yeryüzünden silmek için mücadele ediyorum ve edeceğim....Ne mutlu bu yolda savaşanlara , Selam Allah'ı inkar edenlerin felsefeleriyle savaşanlara olsun...

Gönderi tarihi:

ilginç , arkadaşlar o kadar boş bilgiler edinmişsiniz ki artık bu bilgilerin arasında tamamen kaybolup gitmek üzeresiniz...Siz olaya dışarıdan sade ve gerçekçi bakamıyorsunuz...Sizin adınıza gerçekten üzülüyorum...

"Sizin adınıza gerçekten üzülüyorum" cümlesi

bu güne kadar bu foruma yazmış olduğunuz yazılara bakarsak biraz iddialı bir laf olmuş...

Benim size tavsiyem kendi adınıza biraz üzüntü duymanız...

Yukarıdaki iletide yazdıklarınızla aslında kendinizi tanımladığınızı düşünüyorum...

Size sizin yazmış olduğunuz bir başka iletiyle de yanıt vermek bu başlıkta size en uygun cevap olacaktır...

yazdıklarınızı okuyun bakın aşağıdaki linkte...

http://www.turkish-media.com/forum/index.p...st&p=339209

Gönderi tarihi:

Evet gayet doğru yazmışım ne varki bunda??? Üstelik Yüce Kur'an da herşey apaçık verilmiştir...Bunları birilerine sormak yada yazmak yerine buyrun hepimiz Kur'an okuyalım...Maskaralığa gerek yok...İnsanları dinden soğutmaktır bu...Üstelik ben yine sözümdeyim...Selam ve sevgilerle..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.