Φ maytek Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 "Aferim" deme zaten öyle bir kelime yok da sen kendini Allah mı sanıyosun ***** ******* ******** seni... Alıntı
Φ ALP_EREN Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 alperen kardeş, sana sonuna kadar katılıyorum.. ben zaten ülkücülüğe düşman değilim.. ben vatan millet Allah diyip bunları yaşatana sahip çıkan insanlara atılan iftiralara alet olan insanlara kızıyorum.. kendisi hiçbişey yapmaz ama yapan insanlara laf atar.. ben bundan nefret ediyorum.. tüm ülkücü kardeşler senin gibi olsalar başımın üstünde yerleri var.. bi de ben ülkücü kardeşlerin "kavga" olaylarından hoşlanmıyorum.. komünistle de olsa kavga etmemesi gerekir diye düşünüyorum.. Cuma çıkışı komunistlerden korumalarını da güzel birşey ama yine de kavga olayını ben bir müslümana yakıştıramıyorum.. o insanlarla kavga etmezse ülkücü kardeşler , onlar da bi süre sonra uğraşmayı bırakırlar.. ****** ***** ****** en sonunda ilgi görmeyince susar.. herkes kendi yoluna.. kavga yerine fikri mücadele vermelerinden yanayım.. selam ve dua ile alp eren kardeş.. saolasın kardeşim.şunu iyi biliyoruz ki ihtilal zamanında halkımız birbirine kırdırılmış.bir oyuna getirilmiş ve kavgalar olmuş.aslına bakarsan bende kavga olayından haz etmiyorum.çünki önemli olan bilekleri bükmek değil,gönülleri fethedebilmektir.seninde dediğin gibi önemli olan fikir mücadelesidir. ALAHA EMANET OLUN... Alıntı
Φ Multi Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 boşver alperen kardeş, muhatab almaya bile değmez Alıntı
Φ erkalist Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 teşkilatların bozulma sebebi gereksiz insanların ve milliyetçilikle alakası olmayan adamların ocaklara doluşmasıdır...bunları tasfiye edersen -ki -bu saatten sonra çok geç- ancak ocaklar düzelir..bu ülkeye gerçekten canını verecek kişileri alcaksın ocaklaraki yeni ABDULLAH ÇATLI lar yetişsin VATAN SAĞOLSUN Alıntı
Φ ilkay55 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Parola VATAN Isareti Namus!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.