Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2017 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2017 Asr Sûresi Rahmân ve Rahîm olan Allah´ın adıyla Andolsun zamana ki, insan gerçekten ziyan içindedir. ﴾1-2﴿ Ancak, iman edip de sâlih ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler, birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka (Onlar ziyanda değillerdir). ﴾3﴿ Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2017 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2017 Asr Sûresi Rahmân ve Rahîm olan Allah´ın adıyla Andolsun zamana ki, insan gerçekten ziyan içindedir. ﴾1-2﴿ Ancak, iman edip de sâlih ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler, birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka (Onlar ziyanda değillerdir). ﴾3﴿ Merhaba Kaan.. iki gece önce Kur'an meali okumaya başladım. Elimdeki meal surelerin indiriliş sırasına göre basılmış. Oldukça anlaşılır sade bir dille yapılmış bir tercüme. İlginç olan şu ki; dün gece bu sure çok hoşuma gitti ve sureyi unutmamak için işaretledim. Hatta sabah bir arkadaşımla üzerinde konuştuk.Başlığı görünce cok şaşırdım vemutlu oldum.. Bende ki meali şöyle; 1. And olsun zamana! /Ey insanlar! Ömrünüzün şu kısa zamanına dikkatinizi çekerim. (Kur'an'da ki yeminler, yemin edilen varlıklara ve olaylara bizlerin dikkatini çekmek ve düşünmemizi sağlamak amacını taşır) 2.Ki akıp giden bu kısacık zaman içinde insanlar, gerçekten hüsran içindedir. 3.Ancak, inanıp, iyi ve güzel işler üretenler, birbirlerine doğrular söyleyenler ve güçlüklere göğüs germeyi öğrenenler hüsran içinde değildir.. Sevgiler Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2017 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2017 Merhaba Kaan.. iki gece önce Kur'an meali okumaya başladım. Elimdeki meal surelerin indiriliş sırasına göre basılmış. Oldukça anlaşılır sade bir dille yapılmış bir tercüme. İlginç olan şu ki; dün gece bu sure çok hoşuma gitti ve sureyi unutmamak için işaretledim. Hatta sabah bir arkadaşımla üzerinde konuştuk.Başlığı görünce cok şaşırdım vemutlu oldum.. Bende ki meali şöyle; 1. And olsun zamana! /Ey insanlar! Ömrünüzün şu kısa zamanına dikkatinizi çekerim. (Kur'an'da ki yeminler, yemin edilen varlıklara ve olaylara bizlerin dikkatini çekmek ve düşünmemizi sağlamak amacını taşır) 2.Ki akıp giden bu kısacık zaman içinde insanlar, gerçekten hüsran içindedir. 3.Ancak, inanıp, iyi ve güzel işler üretenler, birbirlerine doğrular söyleyenler ve güçlüklere göğüs germeyi öğrenenler hüsran içinde değildir.. Sevgiler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.