Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Aziz nesini okursanız neden ateist oldugunu hemen anlarsınız

kendini müslüman zanneden kafirlerin yaptıgı sacmalıklarla alay etmiştir hep

ve bu sacmalıkları islama mal etmiştir

kendisi cocukların okuması için sayısız katkıda bulunmustur v suphesiz ii kalpli bir insandı

ama acaba biliyo muydu bu katkıları yaparken cok sevap işlediğini Allahın da bunu emrettiğini

burdaki ateist arkadaslara bakıyorum da genelde islamın carpıtılms yanlarını gosteriyorlar

size bişey soylemek istiyorum

o gordugunuz sacmalıklar islamı baglamaz arkadaslar islam son derece mantıklı ve dogru bir yoldur

neden islamı o sarlatanların inancı olarak goruyorsunuz?

Gönderi tarihi:

Bu memleketde azis nesin gibi 10 kişi olsaydı sende bende rahat ederdik, oğlu benim arkadaşım islama karşı cephe almış kişiliği yok türkiyenin insanının yüzde altmışının apdal olduğunu söylemişti.

Gönderi tarihi:

Öncelikle Rabbimiz bize Kuranı Kerim'de okumayı ,öğrenmeyi emretmiştir..

''Oku Yaradan Rabbinin adıyla oku......'' Alak - 1

Ve Peygamberimiz okumayı vs.. bizlere tavsiye etmiştir...Her ilimi öğrenmek bizlere farz kılınmıştır...Ve Peygamberimiz ;"Sadakanın en üstünü, kişinin bir ilim öğrenip sonra da onu müslüman kardeşine öğretmesidir." buyurmustur..

Ama gerçekten günümüze baktığımız zaman hep İslamı yanlış anlama ve yanlış yorumlamadan ve hatta daha ziyade dediğin gibi katlivacip kendini müslüman ve hatta dindar müslüman ilan eden ama islamın özünden bi haber olan cahiller yüzünden olmuştur...

Yada şöyle diyebiliriz ki günümüze bktığımızda bazı saçma sapan islamla alakası olmayan bir yığın sey hep islama mal edilmiştir...

Türbelere gidip te ağaçlara bir bez parçası bağlamakta cabası...

Ama ben inanıyorum ki kişi gerçekleri görmek istedikten sonra onu kimse durduramaz...

Mesela bir Peygamberimiz'in hayatı....Bence okuyanların bütün islam ile ilgili yanılgıları kalkar..

Selametle......

Gönderi tarihi:

Bu memleketde azis nesin gibi 10 kişi olsaydı sende bende rahat ederdik, oğlu benim arkadaşım islama karşı cephe almış kişiliği yok türkiyenin insanının yüzde altmışının apdal olduğunu söylemişti.

kusura bakma bi baglantı kuramadım daha acık yazar mısın

Gönderi tarihi:

Bunda anlaşılmıyacak ne varki her kez bunu söylüyor aziz nesin gibi 10 düşünürümüz olsaydı memleketin durumu daha iyi olurdu.

anlamıyorum bu kompleksi niye aziz nesinden on kişi yetiyor her şeye de bizim gibi binlercesi bir anlam taşımıyor. insanları ululaştırmayı bırakın. güzel yazardı, toplumu anlamıştı vs vs diyebilirsiniz.

Gönderi tarihi:

anlamıyorum bu kompleksi niye aziz nesinden on kişi yetiyor her şeye de bizim gibi binlercesi bir anlam taşımıyor. insanları ululaştırmayı bırakın. güzel yazardı, toplumu anlamıştı vs vs diyebilirsiniz.

YOK DİYEMEZLER. BU ÜLKE KENDİ KENDİNE ULULAR YARATMAKTA PEK MARİFETLİ. İNSANLARIN BEYİNLERİ ULU RUHLU PUTLARLA DOLU. BAK TABULAŞTIRILAN İNSANLARA BİR İKİ ÖRNEK.

1. ORHAN PAMUK NOBELOĞLU

2. NAZIM HİKMET RAN MEMELEKETSEVER

3. AZİZ NESİN HEP BİLEN

4. YAŞAR KEMAL ULTRA ROMANER

5. BÜLENT ECEVİT BARIŞ SAVAŞÇISI

VS. VS. BU KİŞİLER HAKKINDA DEĞİL OLUMSUZ BİR ŞEY DEMEK SÜSSÜZ SADE CÜMLELER KURMAK BİLE GARİPSENİR KİMİLERİNCE. KİMİLERİNİ TANRILAŞTIRMAK DEĞİL DE NEDİR BU ?

Gönderi tarihi:

YOK DİYEMEZLER. BU ÜLKE KENDİ KENDİNE ULULAR YARATMAKTA PEK MARİFETLİ. İNSANLARIN BEYİNLERİ ULU RUHLU PUTLARLA DOLU. BAK TABULAŞTIRILAN İNSANLARA BİR İKİ ÖRNEK.

1. ORHAN PAMUK NOBELOĞLU

3. AZİZ NESİN HEP BİLEN

VS. VS. BU KİŞİLER HAKKINDA DEĞİL OLUMSUZ BİR ŞEY DEMEK SÜSSÜZ SADE CÜMLELER KURMAK BİLE GARİPSENİR KİMİLERİNCE. KİMİLERİNİ TANRILAŞTIRMAK DEĞİL DE NEDİR BU ?

Bazı insanlar kendilerine yukarıda saydığın isimleri örnek alabilir. Bu çok normaldir. Ancak ben hiç kimseyi bu isimler söylendiğinde hemen arkasından (s.a.v) gibi takılar getirdiğini duymadım. Birilerini ilahlaştıran varsa o da sizlersiniz.

Gönderi tarihi:

1. ORHAN PAMUK NOBELOĞLU

3. AZİZ NESİN HEP BİLEN

bu ülkenin vatan haini top 10 acıklamıssın bende senin vatansever top 10 merak ediyorum kimlermiş bakalım

saygılar

Gönderi tarihi:

Bazı insanlar kendilerine yukarıda saydığın isimleri örnek alabilir. Bu çok normaldir. Ancak ben hiç kimseyi bu isimler söylendiğinde hemen arkasından (s.a.v) gibi takılar getirdiğini duymadım. Birilerini ilahlaştıran varsa o da sizlersiniz.

Peygamber efendimize salat selam göndermek ou anmak, ilahlaştırmakmı oluyor.

Peygamberin adını duyduğunuz zaman ona salat ve selam edin diyen zaten kendisi..!!

Ne kadar saçma şeyler yazıyorsunuz ya..

Bu arada şevvalin din konusundaki görüşlerini çok merak etmeye başladım..

Yamyam çok okuman lazım çoook..

Gönderi tarihi:

Peygamber efendimize salat selam göndermek ou anmak, ilahlaştırmakmı oluyor.

Peygamberin adını duyduğunuz zaman ona salat ve selam edin diyen zaten kendisi..!!

Ne kadar saçma şeyler yazıyorsunuz ya..

Bu arada şevvalin din konusundaki görüşlerini çok merak etmeye başladım..

Yamyam çok okuman lazım çoook..

şimdi SEN BİRSİNE ( MANTIK KURAMIYORSA ) ONA SALAT SELAM GETİRMEYİ EMREDENİN KENDİSİNDEN BAŞKA İLAH EDİNMEMEYİ DE EMREDEN OLDUĞUNU SABAHA KADAR ANLATMAYA ÇALIŞSAN ANLAR MI ?

AYNI ŞEKİLDE MANTIK KURGUSU BOZUK BİR ADAM İKİ RAF KİTAP OKUSA BİR KÜTÜPHANEDE NE DEĞİŞİR BİLİYORMUSUN ? KÜTÜPHANEYE GİREN ÇIKAN İNSAN SAYISI. ( BU ARADA YANLIŞ ANLAŞILMASIN SÖZ MECLİSTEN DIŞARI, BU FORUM DA BÖYLELERİ YOK ) SEVGİYLE KAL, KRALX

Gönderi tarihi:

Haklısın bozan abi..

İşin temelinde mantık var..

Ama bana birde şöyle geliyor.. Bazı arkadaşların mantığı gayet güzel çalışıyor ama, inadına bir direnme var.. Kabullenememezlik var..

Bu arada imzan çok güzelmiş abi...

'uzak ve mai gölgeli bir beldeden cuda kalarak

bu nefyi hicre müebbed bu yerde mahkumuz.'

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.