Φ meliskoo Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Hep ben arayınca ben senı arıcam dıyıp kapatıyor aramıyor netçem ben kaçıyım mı kovalasın Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 yok aramıyor çok kararlı 5,5saat gectı ki bugun bulusucaktık. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Bence sen tekrar ara melis belki başına bişey geldi ne biliyon... Allah korusun.. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 avea hattın varsa sen onu ara meliskoo. cepten cepe çok ucuz oluyo meliskoo bir erkek seni neden aramaz anlamış değilim. yani ben olsam hergün arardım. bu işte sorun sende değil kanımca. o senin doğru erkekinin kendi problemleri olabilir. bence bi süre onu problemleriyle baş başa bırak. hallettiği zaman o seni arayacaktır... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 avea hattın varsa sen onu ara meliskoo. cepten cepe çok ucuz oluyo meliskoo bir erkek seni neden aramaz anlamış değilim. yani ben olsam hergün arardım. bu işte sorun sende değil kanımca. o senin doğru erkekinin kendi problemleri olabilir. bence bi süre onu problemleriyle baş başa bırak. hallettiği zaman o seni arayacaktır... Tımam doğru erkekim beni aradı sonunda gece biras geç oldu ama tüm karı kız işlerini halledip aramış olsun unutmadı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 avea hattın varsa sen onu ara meliskoo. cepten cepe çok ucuz oluyo meliskoo bir erkek seni neden aramaz anlamış değilim. yani ben olsam hergün arardım. bu işte sorun sende değil kanımca. o senin doğru erkekinin kendi problemleri olabilir. bence bi süre onu problemleriyle baş başa bırak. hallettiği zaman o seni arayacaktır... 10 dakikası 2 knt. Ya Emre senin avea hattın var sanırsam O yüzden arardım diyosun gece biras geç oldu ama tüm karı kız işlerini halledip aramış olsun unutmadı Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Haaaa şimdi anladım sana nasıl davranılmasını istiyorsan sende öyle davranıyorsun, Çünkü ameller niyetlere göredir... yok yavrım erkekler öyle ya ondan ama olsun nıhayetınde arıyor aah ah bıraz naza cekmmem lazım emre_s öyle dedıydı yapamıcak gıbıyımm cok zor Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 10 dakikası 2 knt. Ya Emre senin avea hattın var sanırsam O yüzden arardım diyosun hayır ben meliskooyu yurt dışı tarifesi de olsa ararım. ayrıca kesinlikle avea kullanmam. hem meliskoo 10 dk sı 2 kontör olduğu için aranacak bir kızmı oley be. şimdi meliskoo ile elifin kapışmasını izleyin arkadaşlar Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 hayır ben meliskooyu yurt dışı tarifesi de olsa ararım. ayrıca kesinlikle avea kullanmam. hem meliskoo 10 dk sı 2 kontör olduğu için aranacak bir kızmı oley be. şimdi meliskoo ile elifin kapışmasını izleyin arkadaşlar yok emrem aslında herifim benim tcell hattımı telsiminden süreklı arayıp konusuyordu sonra baktım herifime de günah bana da günah gıttım avea hat aldım onlan konuşuyoruz hani arasa konuşacaz da yorgun ama ya gecenin bi yarısı konusuyoruz adam telefonda uyuyakalıyo ertesı gun işe gec kalıyo suçum bile vardır bu olayda aah ah ikizler burcu kızı ben hiç çekilmezim walah yine baktım baya haksızlık yapmışım herifime... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 bu ne ****** böyle ya nasıl dayanıyor Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 bu ne ******* böyle ya nasıl dayanıyor Tum gun aramıyor arayınca acmıyor uykusu gelırken acıp bı kac konusuyor sonra konusurken uyuyor bakalım burdan ne sonuc cıkıyor adam calısıyor yoruluyor ohoo amma takmışım bende hala da takıom Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 ya bulcaksan meliskoo gibi bir kız bulcan bu devirde. baksana hiçbirşeye aldırmıyo -meliskoo doğru erkekin nerede -bilmiyorum evde birkaç hatunla alem yapıyor galiba. -meliskoo ne zaman evleniyosun doğru erkekinle? -eşinden boşanınca beni alacakmış öyle dedi -meliskoo doğru erkekin meyhanede sabahlamış dün gece.. -evet. yattığı yeri hiç yadırgamaz canım benim -meliskoo doğru erkekin alkol almıyomuş artık. -evet bu sıra morfinle idare ediyo -meliskoo doğru erkekini kodese atmışlar. -ne güzel artık alem yapamayacak. içeriye telefon sokmanın bir yolunu bulmalıyım korkarım bu muhabbetlerde olcek ilerde. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 ya bulcaksan meliskoo gibi bir kız bulcan bu devirde. baksana hiçbirşeye aldırmıyo -meliskoo doğru erkekin nerede -bilmiyorum evde birkaç hatunla alem yapıyor galiba. -meliskoo ne zaman evleniyosun doğru erkekinle? -eşinden boşanınca beni alacakmış öyle dedi -meliskoo doğru erkekin meyhanede sabahlamış dün gece.. -evet. yattığı yeri hiç yadırgamaz canım benim -meliskoo doğru erkekin alkol almıyomuş artık. -evet bu sıra morfinle idare ediyo -meliskoo doğru erkekini kodese atmışlar. -ne güzel artık alem yapamayacak. içeriye telefon sokmanın bir yolunu bulmalıyım korkarım bu muhabbetlerde olcek ilerde. hehehehe alemsin yaa emre_s ama canım doğru erkekim benim yasık bugun de yorulmus gec saatte aradı arkadasıyla gezmeye gıdıcekmıs ıyı dedım yasık ya yafrum benım gece gece yorulcak yıne gezcek ahh ah.. doğru erkekim benim Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 ay artık süreklı aramama halınde doğru adamım kaçtı galba ben kovalıcam dıye beklerken arayı açtı ıycene koştura koştura kaçııo Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 reklam kokan hareketler.. Ne kadar inanıyor ve üzülüyoruz sana bilemezsin.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 hayır ben meliskooyu yurt dışı tarifesi de olsa ararım. ayrıca kesinlikle avea kullanmam. hem meliskoo 10 dk sı 2 kontör olduğu için aranacak bir kızmı oley be. şimdi meliskoo ile elifin kapışmasını izleyin arkadaşlar Ne kapışması beee 10 dksı 2 knt ya bulcaksan meliskoo gibi bir kız bulcan bu devirde. baksana hiçbirşeye aldırmıyo -meliskoo doğru erkekin nerede -bilmiyorum evde birkaç hatunla alem yapıyor galiba. -meliskoo ne zaman evleniyosun doğru erkekinle? -eşinden boşanınca beni alacakmış öyle dedi -meliskoo doğru erkekin meyhanede sabahlamış dün gece.. -evet. yattığı yeri hiç yadırgamaz canım benim -meliskoo doğru erkekin alkol almıyomuş artık. -evet bu sıra morfinle idare ediyo -meliskoo doğru erkekini kodese atmışlar. -ne güzel artık alem yapamayacak. içeriye telefon sokmanın bir yolunu bulmalıyım korkarım bu muhabbetlerde olcek ilerde. Pardon Meliskoocum sen bu şahısa neden '' Herifim '' tabirini kullanıyorsun hiç anlamış değilim Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Ne kapışması beee 10 dksı 2 knt Pardon Meliskoocum sen bu şahısa neden '' Herifim '' tabirini kullanıyorsun hiç anlamış değilim hakkaten ya.herifim falan diyosun ama adam burda yazdıklarını birgörürse işler karışır. ayağını yıkatmak falan ister Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 hakkaten ya.herifim falan diyosun ama adam burda yazdıklarını birgörürse işler karışır. ayağını yıkatmak falan ister aldık hayatım aldık 10dksı 2 kontör onun aveası varmıs ben de gıttım aldım avea ama 30sanıyeden uzun surmuyo doğru adam telefonlarına hıc bakmaz melişko 99 cagrı 500sms yapar adamımız 2 günün sonunda arar ; dogru adam -naber ıyımısın melişko -ıyıyım doğru adam -ıyı pekı, ıyıgunler melişko -tabi iyi günler baaaayy doğru adam -bay ayaklarını yıkamak istşyowuuuuuuuuuuummm Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 demiştim bulcaksan meliskoo gibi birini bulcan diye. ayak yıkamaya razı baksana Ben bu devirde ayağımı yıkayacak kız buluyum hemen evlenirim. yaşı meliskoo gibi geçkin olsa bile yani Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 demiştim bulcaksan meliskoo gibi birini bulcan diye. ayak yıkamaya razı baksana Ben bu devirde ayağımı yıkayacak kız buluyum hemen evlenirim. yaşı meliskoo gibi geçkin olsa bile yani saol hayatım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 vahh melişkoo vahh kız böleleri insanın ömrünü yer beee..daha şimdiden senin doğru herifin katli vacip olanlar kategorisine girmiş anacım at gitsin şu doğru herifini Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 vahh melişkoo vahh kız böleleri insanın ömrünü yer beee..daha şimdiden senin doğru herifin katli vacip olanlar kategorisine girmiş anacım at gitsin şu doğru herifini SAldım hayatım saldım gönderdım adamımı Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 aramaa bos ver o arasin bide biliyorum bu cok zor ondan kendini ugrastircak seyler bull vakit doldur Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Hep ben arayınca ben senı arıcam dıyıp kapatıyoraramıyor netçem ben kaçıyım mı kovalasın erkek ve bayanın genetık yapısı farklıdır..olaylara senin baktığın gibi bakmasını bekleme bence..erkeklerin geneli uzun uzun konuşmaktan hoşlanmaz psıkologlara göre..bayanlar düşüncelerını konuşarak paylaşmayı seçerken erkekler_malesef_susarak anlatmayı tercıh ederler.. bence fazla arama,bu kezde nıye aramıyorsun dıye o dıretıcek göreceksın Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 erkek ve bayanın genetık yapısı farklıdır..olaylara senin baktığın gibi bakmasını bekleme bence..erkeklerin geneli uzun uzun konuşmaktan hoşlanmaz psıkologlara göre..bayanlar düşüncelerını konuşarak paylaşmayı seçerken erkekler_malesef_susarak anlatmayı tercıh ederler.. bence fazla arama,bu kezde nıye aramıyorsun dıye o dıretıcek göreceksın canlarım saolun saldım ******** derken ayrıldık onla.... daynamadım ben daha olanlara yok dedım bız arkadas kalalım o gun bugun selam dıos sadece adamımlan.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.