Φ geometrix Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 oyuna girmek için tıklayın muhteşem bir bölüm daha ve geçilmesi imkansız gibi görünüyor çok zorlaştırmışlar ama azmin elinden ne kurtulur. deneyin bakalım Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 hani bu forumlara GS lilerin girmesi yasaktı :) nerden geldin sen geometri. geçen yıl kurtuldum dediğim haplandı başıma sardın yine başlığı okuduğumdan beri uğraşıyorum hapland3 le. çözebildiklerimi paylaşayım belki beraber çözeriz. şaka bir yana aramıza hoşgeldin. iyiki geldin. ortadaki ağacın sağ dallarına tıklayınca meyve düşüyor. o meyve düşerken el gibi görünen dala tıklayıp meyveyi sol tarafa düşürmek lazım. sağa düşünce patlıyor. soldaki ağaçtaki pencereyi açınca havuç düşüyor. havuç ordayken ağacın dalları arasındaki örümcek ağına tıklamak gerekiyor. örümcek kuşun üstüne doğru biraz iniyor ve bekliyor. örümceğe tıklanınca aşağı doğru inmeye başlayınca kuşa tıklamak gerekiyor. kuş havucun yanına gidip gelinceye kadar örümcek yumurtayı alıyor. erken kuşa tıklanırsa yumurtanın yanından örümceğe kırmızı bir şey fıştırtıyor. geç kalınırsada havuca gitmeyip örümceği yiyor. kubbenin en altındaki adam yeşil okun solundaki yere tıklandıktan sonra tıklanırsa suyu geçerek mancınığa geliyor.adamın ilk bulunduğu yerdeki tahta kutudan 2 yuvarlak çıkıyor. biri soldaki eve diğeri suyun içindeki varilden çıkan yaratığın yanına gidiyor. kutunun ortasındaki yuvarlağın döner halde olması lazım. sağdaki sarı düğme sağa soldaki sola gönderiyor. varildeki yaratığa sanırım sudan geri gelirken göndermek gerekir. havucun düştüğü salıncağın altındaki boru tıklanıyor ve mancınık çekilince atılan kağıt eve gidiyor. ama burada bir eksiklik var. evin kapısı kapalı ise çukura düşüyor. açıksa içeri giriyor ama bir şey değişmiyor. şimdilik bu kadar. pazartesi tekrar denemeye çalışacağım. bol şanslar iyi akşamlar Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 bende bişiler ekliyim naçizane ortada başında havuç duran adamın yani mancığa gidenin bulunduğu yerdeki kola tıklandığı zaman havuç değişip bomba oluyor tekrar tıklandığında kalkan oluyor bi daha tıklandığında yol gösteren ok oluyor bomba havuç ve kalkanın ne işe yaradığını anlamadım oka tıklandığında çöp adam aşağı düşüyor sonrada siyah bu sırığın ucu var ona tıklayarak sırığı çıkartıyoruz sağ taraftaki böceği düşürüyor böceğin düştüğü yere tıklanırsa yukarda ki yeşil yerden bir ufo çıkıyor ufoya tıkladığımızda sağ tarafta çıktığı yerin benzerinin üstüne geliyor eğer orasını çalıştırmışsak -hemen altında böceği düşürdüğümüz yerdeki tuştan var- ufo havada asılı kalıyor,yok çalıştırmadıysak ya da kapatırsak düşüyor(unutmadan ufoyu hareket ettirmek için tıklamak gerekiyor eğer ufomuz sağ taraftaki yere düşmüşse sağ üstte bulunan zile tıkladığımızda adam aşağı iniyor ve ufo bizim çöp adamı kibrit gibi yakıyor anlayacağınız bu 10 satırlık yazıda da hiçbir sonuç yok ama belki diğer arkadaşlara yardımı dokunur Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 ben gitmeden 1-2 şey daha ekliyim eğer alttaki kol sayesinde havuçun yerine bomba getirildiğinde sağ tarafa geçilip bombaya tıklanırsa sağa aşağı atıyor ve bir önceki mesajda anlatığım sırık ve böcek bomba sayesinde zahmetsizce yok ediliyor ayrıca o garip 2 topun çıktığı yerin sağ kapağı açıldıktan sonra havuçun yerindeki oka dokunulup sağa gidildiğinde bizimki aşağı düşmeyip karşıya geçiyor ve üzerine tıklandığın tekrar yukarı çıkıyor sağ tarafta mancınık sayesinde atılan talar bizim adamı titrettiğinde o kulandığı herşeyi düşürüyor (bomba havuç kalkan ) bunlar sürekli değişerek aşağı doğru düşüyor sanırım bu düşeni aşağıdaki canavara yedirip onu yoketmek gerekiyor eğer canavarı yoketmeyi başarırsanız mancınık kullanan adamın sol tarafındaki kapının üstünde duran ışığı yakın bu kapıdn çıkan tekme adam aşağı suyun içine atıyor (canavarda onu yiyor o yüzden canavarı yoketmek lazım) canavar olmassa suyun altındaki kola ulaşabileceğini düşünüyorum çıkmdan şunlarıda yazıveriyim dedim bu oyuna gönlünü kaptırıp aklınıda kaptırmadan sonuca ulaşmaya çalışan arkadaşlara başarılar Alıntı
Φ geometrix Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 bişilerde ben buldum... soldaki ağaçtaki pencereye tıklayınca havuç düşüyor.sonra örümcek ağı ve örümcek yumurtayı alıyo seninde dediğin gibi ve kuş ateş edince ortadaki ağaca çarpıyor ve ağaçtaki dikenli cisim açılıyo ve ip gibi oluyo....kubbeli yerdeki adam sağa gidiyor ve bombayı alıp sağdaki çukura atıp patlatıyor.böylece ufo için hareket imkanı sağlanıyor.tekerlek çıkan kutunun yanındaki kapağa açıp kubbedeki adamın sağ taraftaki çukura düşmeden ufonun yanına gitmesi sağlanıyor ve sonre ortadaki ağacın dibindeki ok sağ tarafa yöndendirilip ufonun yanındaki adam ev sokuluyor evden sifon sesi geliyor ve evin altındaki sallanan kaya kırılıyor ve garip bişey çıkıyor üstüne tıklanınca patlan bişey çıkıyor ama ne işe yaradığını anlamadım.evdeki adamı çıkartırsak ve ufoyu çalıştırırsak adamı ortadaki ağacın oraya bırakıp öldürüyor.tabi ufoyu çalıştırmadan önce ortadaki ağın sağ dallarına tıklayıp hemen ardından el gibi olan dalına tıklayıp elmanın sola düşmesini sağlamalısın yoksa adamı bombanın üstüne bırakıyor.adam içerdeyken ufoyu çalıştırırsakta önce sağdaki yere gidip duruyor sonra tıklarsakta kubbenin içine giriyor.....eğer mancınıktaki adamı yüzerek karşıya geçirdikten sonra boruyu yukarı kıvırarak (taşı atmadan önce kubbein ordaki adam sol taraftayken kalkanı takarsak) taşı atarsak taş kuşun havuç düşürdüğü kaba giriyor ve ikinci taşıda aynı şekilde oraya düşürürsek kap aşağı düşüyor bununda ne işe yaradığını bilmiyorum....bi şekilde aşağıdaki canavarı imha etmek gerekiyo sudaki kolu çekebilirsek sonuca varabilceğimizi sanıyorum...ve son olarak en sağdaki aşağı inmeye korkan adam var onunla ilgili hiç bişi bilmiorum çok içine kapanık biri .....bu oyunu çözmeden gözüme uyku girmicek galba rüyamda falan görmeye başladım kafayı mı yedim ne!?*# Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 bende sağ tarafta ki adam hakkında bişiler söliyim bari o adam bildiğimiz tamirci eğer bombayı sol tarafa değilde sağ tarafa düşürürsek ufonun ineceği yeri patlatıyor bunun üzerine adamda aşağı inip orayıu tamir ediyor eğer çıktığı kapıyı kapatırsak geri dönemiyor ve yoluna devam ediyor orada köprü benzeri bişey var köprüyü kaldırırsak aşağı düşüyor ve oradaki kutunun içinden garip bi araba çıkartıyor(kutunun kapağı adm aşağı inmeden açılmalı)o yukardan damlayan garip patlayıcıyı bunun içine düşürmek gerekiyor sanırım ama emin değilim Alıntı
Φ geometrix Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 arkadaşlar oyunu bitirebilen yokmu hala varsa cevap bekliyorum yoksa kafayı yicem bu oyun yüzünden Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 cevabı merak edenler buraya girebilirler; http://onurabi.spaces.live.com/blog/...5D8!1356.entry cevabı bizzat değil ama dolaylı yoldan buldum tebrikleri alıyım Alıntı
Φ geometrix Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 biraz çalıntı olmuş ama ilgilendiğin içn sağol.dün gecede ben baya uğraştım yaklaşmışım çok ben o yukaru gösteren oku yana çeviriyodum daha önceden tamirci çıkamıyodu yukarı onu öğrendim onurabi'de....muhteşem bi oyun ya gittikçe zorlaşıyo hapland 4 ü tahmin bile edemiyorum takip ediyorum ama hapland 4 çıkarsa haberinizi bekliyorum abiler ablalar........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.