Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 KEDİ 1. Kedi canı ne isterse yapar. 2. Kedi sizin sözünüzü pek dinlemez. 3. Kedinin ne yapacağı önceden kestirilemez 4. Sizin yalnız olmak istediğiniz anlarda kedi oynamak ister 5. Sizin oynamak istediğiniz anlarda kedi yalnız olmak ister. 6. Kedi her miyavladığında ilgilenmenizi ister 7. Kedinin ruh hali çok değişkendir. SONUÇ: Kediler yumuşacık tüylerin altına saklanmış kadınlardır… KÖPEK 1. Köpek evde gözüne bir yer kestirir oradan onu kaldırmanın imkanı yoktur. 2. Köpek içerki odada bir cips paketi açsanız sesi duyar, ama aynı odada siz ona bir şey söylediğinizde duymaz. 3. Köpek aynı anda hem aptal hem sevimli görünebilir 4. Köpek siz mutsuzsanız ulumaya başlar 5. Siz oynamak istediğinizde köpek de oynamak ister 6. Siz yalnız kalmak istediğinizde köpek yine de oynamak ister 7. Köpek eşyalarını her tarafa bırakır. 8. Köpek ağzıyla ********* şeyler yaptıktan sonra sizi öpmeye çalışır 9. Köpek sizinle tanışır tanışmaz hemen ilgi bekler. SONUÇ: Köpekler yumuşacık tüylerin altına saklanmış erkeklerdir... Bir köpeğin düşünce tarzı: Birlikte yaşadığım bu insanlar beni besliyor, seviyor, sıcak tutuyor, ve bana çok iyi bakıyor.... bunlar Tanrı mı ne..!!! Bir kedinin düşünce tarzı: Birlikte yaşadığım bu insanlar beni besliyor, seviyor, sıcak tutuyor, ve bana çok iyi bakıyor.... ben Tanrı mıyım ne...!!! Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Kadın Erkek Üzerine Çeşitlemeler Kadın peşinde koşmanın zararı yoktur. Zararı veren onları yakalamaktır. Jack Davies Erkek hissettiği, kadın göründüğü yaştadır. Moltimer Collins Bir kadın kısık sesle konuşuyorsa bir şey istiyor demektir. Sesini yükseltiyorsa bilin ki istediğini elde edememiştir... Anonim Kesinlikle evlen! Karın iyiyse mutlu, kötüyse filozof olursun. Sokrates Evlilik geleneksel olarak kadınlara sunulmuş tek gelecektir. Bir çok kadın ya evlidir, ya bir zamanlar evlilik geçirmiştir, ya da evli olmadığı için acı çekiyordur. Simone De Beauvoir Bir erkek karınızı elinizden aldığı zaman karınızı ona bırakmaktan daha büyük bir intikam yoktur. Sacha Guitry Bekar erkekler kadınlar hakkında evli erkeklerden daha çok şey bilirler. Eğer bilmeselerdi onlar da evlenmiş olurdu. H.L.Mencken Erkek evlenene kadar eksik bir erkektir. Ve evlendiğinde artık bitmiştir. Zsa Zsa Gabor Erkekler şaraba benzer. Geçen yıllar kötülerini ekşitir, iyilerini olgunlaştırır. Cicero Erkeklerin aklı, ev kadınını arar, ama kalbi ve hayal gücü başka özellikler peşindedir. Goethe Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2005 Erkekler köpeklere benzetilioyr. Tabi neden olmasın değil mi? Hep ilgisiz olurlar. Hırçınlanınca havlarlar. Sus köpek dersiniz. Hatta onlara köpek değil "it" demek lazım. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2005 KEDİ 1. Kedi canı ne isterse yapar. 2. Kedi sizin sözünüzü pek dinlemez. 3. Kedinin ne yapacağı önceden kestirilemez 4. Sizin yalnız olmak istediğiniz anlarda kedi oynamak ister 5. Sizin oynamak istediğiniz anlarda kedi yalnız olmak ister. 6. Kedi her miyavladığında ilgilenmenizi ister 7. Kedinin ruh hali çok değişkendir. SONUÇ: Kediler yumuşacık tüylerin altına saklanmış kadınlardır… KÖPEK 1. Köpek evde gözüne bir yer kestirir oradan onu kaldırmanın imkanı yoktur. 2. Köpek içerki odada bir cips paketi açsanız sesi duyar, ama aynı odada siz ona bir şey söylediğinizde duymaz. 3. Köpek aynı anda hem aptal hem sevimli görünebilir 4. Köpek siz mutsuzsanız ulumaya başlar 5. Siz oynamak istediğinizde köpek de oynamak ister 6. Siz yalnız kalmak istediğinizde köpek yine de oynamak ister 7. Köpek eşyalarını her tarafa bırakır. 8. Köpek ağzıyla ********* şeyler yaptıktan sonra sizi öpmeye çalışır 9. Köpek sizinle tanışır tanışmaz hemen ilgi bekler. SONUÇ: Köpekler yumuşacık tüylerin altına saklanmış erkeklerdir... Bir köpeğin düşünce tarzı: Birlikte yaşadığım bu insanlar beni besliyor, seviyor, sıcak tutuyor, ve bana çok iyi bakıyor.... bunlar Tanrı mı ne..!!! Bir kedinin düşünce tarzı: Birlikte yaşadığım bu insanlar beni besliyor, seviyor, sıcak tutuyor, ve bana çok iyi bakıyor.... ben Tanrı mıyım ne...!!! ilginç bir benzetme........ malum kedi nankör..köpek sadık olur ......... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 SONUÇ: Köpekler yumuşacık tüylerin altına saklanmış erkeklerdir... Bir köpeğin düşünce tarzı: Birlikte yaşadığım bu insanlar beni besliyor, seviyor, sıcak tutuyor, ve bana çok iyi bakıyor.... bunlar Tanrı mı ne..!!! Bir kedinin düşünce tarzı: Birlikte yaşadığım bu insanlar beni besliyor, seviyor, sıcak tutuyor, ve bana çok iyi bakıyor.... ben Tanrı mıyım ne...!!! sonuç kısmına bayıldım Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 BENZETİŞİNİZE ŞÖLE Bİ ÖRNEKLEME YAPALIM MADEM KEDİ DAVRANIŞLARIYLA DİYOR Kİ BEN KİMSENİN PEŞİNDEN GİTMEM BANA İSTER BAK İSTERSEN BAKMA CANIMIN İSTEDİGİNİ YAPARIM HAVASINDA KÖPEKSE BANA BAKIN YEMEGİMİ VERİN ÇÜNKÜ BEN SAHİPLENMEYE MECBURUM YOKSA SOKAKLARDA PİSLİK İÇİNDE OLACAGIM HAVASINDA BU KADIN ERKEK ARASINDA Bİ ÖRNEK DEİL YANLIŞ ANLASILMASIN Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.