Φ serhatt.tk Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ARKADAŞLAR BEN BU SENE 2 YILLIK ÜNİVERSİTEYİ BİTİRDİM. BU SENE AÇIKÖĞRETİME KAYIT OLMAYI VE SENEYE DE DGS SINAVINA GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. KAZANIRSAM NE MUTLU KAZANAMAZSAM AÇIKÖĞRETİMDEN BİTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. ANCAK BİR KİŞİNİN SÖZÜ BENİM AKLIMI KARIŞTIRDI. DEDİĞİ SÖZ ŞÖYLE: "BU SENE AÇIKÖĞRETİME KAYIT OLURSAN SENEYE DGSYE GİRME HAKKINI KAYBEDİYORSUN." SİZCE BÖYLE BİŞİY VAR MI. DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 arkadasım bende senin durumundayım..şimdi aöf e girmeyi düşünüyorum... hiç meraklanma sene sonuda DGS ye girecez allah'ın izniyle Alıntı
Φ serhatt.tk Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 ANLADIĞIM KADARIYLA HEM AÖF'YE HEMDE DGS'YE GİREBİLİYORUZ. CEVABIN İÇİN TŞK İNDE... İNŞALLAH HERŞEYİN HAYIRLISI OLUR. SANA DA BAŞARILAR DİLİYORUM. Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 sağol arkadasım..inşallah sende basarılı olursun.. hangi bölümden mezunsun? Alıntı
Φ serhatt.tk Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Ben sigortacılık bölümünden mezunum. İstanbul üniversitesi. Beyazıtta bilirsin orayı. Sen nerden mezunsun. Bu arada şansımı zorlayarak sana bişiy daha sorayım. Açıköğretim kayıtları ne zaman başlıyor. ????? Alıntı
Φ cihazcı Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 ewt bunu bende merak ediyorum.. bilen varsa yazarsa seviniriz... Alıntı
Φ serhatt.tk Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 arkadaşlar açıköğretim hakkında bilgi almak istiyorsanız bana mail adreslerinizi yazabilirsiniz. mail adresllerinize göndereyim. vermek istemeyenler olursa da [email protected] adresime mail atabilirler. kayıt tarihleri, kayıt aşamaları, istenen belgeler herşeyi bulabileceksiniz... Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Ben sigortacılık bölümünden mezunum. İstanbul üniversitesi. Beyazıtta bilirsin orayı. Sen nerden mezunsun. Bu arada şansımı zorlayarak sana bişiy daha sorayım. Açıköğretim kayıtları ne zaman başlıyor. ????? SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MAKİNA RESİM KONSTRÜKSİYON Kayıtlar 28 EKİM-10 KASIM ARASINDA İNTERNETTEN BASVURULACAK.. geçen gün gittim,aöf bürosuna sordum yani..bide mail atmıstım..ayrıntılı olarak cvpladılar sağolsunlar..artık 28 ekimi bekliyoruz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.