Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl nataly çok kötü biri gudubetin de tekiydi dedi..... Yanlış anlaşılmak kötü bişey demek ki....
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Burdan Natalyanın TURK(* e gizliden düşman olduğunu söyliyebilir miyiz kardeşim.
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar bben nataly yi kasdettim gidenleri deil evet deiştirelim
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Burda TURK(* diye sevilen bi arkadaş varmış o geldi diye bir söylentidir gidiyo. İnandırıcı gelmedi bana Gulyabani hikayesi gibi bişey
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar ben severdim hemde çok sedat kim geldi????????????anlamadım ne dediğini??
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl İyi be kardeşim ne olsun.... Bu topicteki sohbet ortamına akacak kimse yok mu şu anda Hayır yoksa biz açıcaz bi muhabbet şimdi
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Açalım kardeşim en derininden bi geyik. Ne olucak bu Fenerin hali abi yaaaa.
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Doğma büyüme Fenerliyimde abi..... Bu yenilgiler Avrupa hezimetleri bizi yedi abi...
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Abi bu son yenilgi bana fena koydu. İçime oturdu abi. Hazmedemiyorum UEFA ya gitmeyi. Bir de orda mağlup olursak bittik abi bittik.
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Sorma valla farklı takımlardan arkadaşlar bizi kafaya almasın sonra
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar o da var tabi ama ben birasdan kaçcam yemek yicem o yüzden yani
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.