Φ Fuşya Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Eski sevgiliden dost olunmaz.Zaten olunabilsyedi ayrılıkda olmazdı. Hasta oluyorum şu avrupai,modern midesiz rahatlıklara. Evli olursunuz ayrılmak zorunda kalırsınız arada çocukda vardır.O zaman anlarım. Ama ayrılmışım bir de dost kalıcaz durumu pek samimi değil. Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 Eski sevgiliden ortaya yepyeni bir dost çıkarmak her babayiğidin harcı değildir. Yapabilen beri gelsin Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 hiii olur olur cok bekleyin bide klasik su sozu soylemiyolarmi anlasamiyoz dost kalalim eee anlasamiyosan dost olarak nasi kalicanki tak sepeti koluna herkes kendi yoluna anla iste kardesim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 zamanında hayrı olmamış adamın neyıyle dost olacaksın ya bırak boşver etrafta dost olacak ınsanmı yok Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 ha bıde şu var..eskı sevgılı ile dost kalırsan yeni sevgili buna ne der hatta yenı sevgili ve eskı sevgili de tanıştırılır beraber mangal partısı yapılır da..modernleşiyik Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 ben çok uğraştım ve çok istedim lakin olmadı,olamadı... bi gün bi yerlerde bu satırlara rastlarsan beni ara... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 gecen bir eski arkadasimla gorusme basladim 7 yasindan beri tanirim ama son 5 yada 6 senedir gorusmiyorduk.... Evlencekmis bende sordum ablan filan nasil diye dedi ablam da cok iyi oda simdi M..... ile beraber dedi sende taniyorsun . Dusundum dedim bizim M' mi ? hani senin eski sevgilin arkadas olurmu belkide olunur ama eski sevgilinden eniste olunurmu oluyormus.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2009 gecen bir eski arkadasimla gorusme basladim 7 yasindan beri tanirim ama son 5 yada 6 senedir gorusmiyorduk.... Evlencekmis bende sordum ablan filan nasil diye dedi ablam da cok iyi oda simdi M..... ile beraber dedi sende taniyorsun . Dusundum dedim bizim M' mi ? hani senin eski sevgilin arkadas olurmu belkide olunur ama eski sevgilinden eniste olunurmu oluyormus.... olmaz be abi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2009 olmaz be abi oluyormus valla Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 gecen bir eski arkadasimla gorusme basladim 7 yasindan beri tanirim ama son 5 yada 6 senedir gorusmiyorduk.... Evlencekmis bende sordum ablan filan nasil diye dedi ablam da cok iyi oda simdi M..... ile beraber dedi sende taniyorsun . Dusundum dedim bizim M' mi ? hani senin eski sevgilin arkadas olurmu belkide olunur ama eski sevgilinden eniste olunurmu oluyormus.... yuh bea kardeşim.genişliğinde böylesi.töbe töbe ne günlere kaldık Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 arkadas facebook'ta bugun yazmis: Eski sevgiliden dost olmaz eski kasardan tost olmaz diye Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 arkadas facebook'ta bugun yazmis: Eski sevgiliden dost olmaz eski kasardan tost olmaz diye angel ıyı demıs Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.