Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 sen olamıyorsun ama o oluyor belki nerden bileceksinki çağla ne alakası var bende bilmiyorum ama sanırım dürtü terbiyesi ozamanlar yoktu eskiden yani ya sen beni ciddiye alma ben gırgır takılıyorum saygılar özo`ya Saolasın Saygılar Benden Bende Az Diilim He Hemen Savunmaya Geçiyom Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 olamaz arkadaştan sevgili olurda sevgiliden arkadaş asla olamaz..yani olmamalıda çok yıkıcı olur seven taraf için. +1 Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 zor bir durum olsa gerek, eski sevgililer dost olmak istermi ki acaba, isterlerse neden isterler, olursa nasıl olur? eski sevgiliden dost olmaz belki ama düşman da olmaz bence... en azından her iki tarafta olgunlukla medeni şekilde icap ettiği durumlarda bir merhaba diyecek kadar olgun davranabilmeli... ama dostluk kavramına eski sevgili girmez... dostluk paylaşmak demektir, eğer paylaşacak şeyleri kalmamışsa o zaman dostta olamazlar, varsa sevgili kalmalılar... kanımca Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 eski sevgililer selam bile vermemeliler kesinlikle kanımca tabi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 de get, bir selamın lafımı olur yahu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 olmazmı ya yine aklı kayarsa erkeğin... olmaz olamaz bu risk göze alınamaz..tabi zannımca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ne yani bu erkeklerin aklı o kadar oynakmı durmadan sağa sola kayıyor, tabi benim fikrim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 evet öyle diyolar...hele bide güzelsen...kaymaması imkansız tabi zannımca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 desene güzellik başa bela diye boşuna dememiş atalarımız, eski sevgili hala güzel buluyorsa o zaman neden eski sevgili olmuştur? tabi benim düşüncem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 canım insanlık hali olamazmı..küsmüşlerdir konuşmadan ayrılmışlardır..eski türk filmlerinde izlemiyonmu hiç.. zannımca tabi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 eski küsler yeni sevgilimi olur diyorsun, aynı zamanda aklıda kayabilirse o zaman eski sevgili ancak eskiciye verilir yerine tencere tava alınır, tabi şahsımın düşüncesi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 tencere tava olamaz kesinlikle karşı çıkıyom sizi terbiyeye davet ediyom eski sevgiliden olsa olsa turşu olur zannımca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 ama turşuyu yersin biter, tencere tava ömürlük olur hanımefendi, bende sizi sağduyuya davet ediyorum, tabi bu fikirde benim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 doğru diyonuzda peki tencere ve tavanın kulbu nolucak haaa..sorarım size kopmıycakmı ...turşu en iyisi tabi zannımca Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 doğru diyonuzda peki tencere ve tavanın kulbu nolucak haaa..sorarım size kopmıycakmı ...turşu en iyisi tabi zannımca Kankama katılıyorum turşu en iyiysi zannımca Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Kankama katılıyorum turşu en iyiysi zannımca gürgünmü bak akıllı kankanın hali bi başka oluyo ben sana bi kere daha katılıyom kanka ..tabi zannımca Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 sevgili acı biber ve sevgili maydonoz.. fikirleriniz birbirine bu denli paralelken bile itişebilmeniz beni ziyadesiyle eğlendirmekte...tabi bu tamamen şahsi kanaatimdir... bu derin içerikli paylaşımınızdan kıl kapabilecek birmilyon insan vardır..benim bir istisna olduğum unutulmamalıdır... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Kankama katılıyorum turşu en iyiysi zannımca iyide o zaman turşunun adını koyalım, ne turşusu olcek? sevgili acı biber ve sevgili maydonoz.. fikirleriniz birbirine bu denli paralelken bile itişebilmeniz beni ziyadesiyle eğlendirmekte...tabi bu tamamen şahsi kanaatimdir... bu derin içerikli paylaşımınızdan kıl kapabilecek birmilyon insan vardır..benim bir istisna olduğum unutulmamalıdır... çok sevgili ve sayın iğde dalı, sizide bu entelektüel tartışmada yorumcu olarak görmekten çok büyük bir memnuniyet duyduğumu bilmenizi istiyorum, tabi buda benim kanaatimdir, bu yazılardan kıl kapabilecek birmilyon insanında kendi kanaatleridir... elbette siz çok istisnai bir kişiliksiniz, sizi taktir ediyorum efenim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Sayın Maydanoz, benim ne denli istisnai bir kişilik olduğumu anlıyabilmek içün, yine bu denli istisnai bir kişik olmak gerekmektedir..bende sizi fazlasıyla takdir etmekteyim..bunu tamamiyle bana has bir düşünce olduğunu belirtmeme bilmem gerek varmıdır?.. öte yandan.. ... .. . yav konu neydi?.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 istisnai kişilikler tanırlar birbirini... taktir belgenizi düzenlemekteyim bugün size 10 adet yıldız verdim... hayrını görünüz... konu konuyu açtı, İğdem Dalım işte geldik buralara... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 mumkunse salatalik tursusu olsun, eski sevgiliden en iyi o olur , tabi benim kanaatimce Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Leylacımın kanaatine katılmakla beraber turşuyada yeni bir boyut kazandırdık kanaatindeyim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Turşuyu kurarken 2-3 yaprak defne yaprağı da atın,güzel kokar.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 bir avuç nohut atarsanda turşu çürümüyor biliyonmu taurusmutis tabi buda kanımca Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.