Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Misafir Süper Kız Çocuğu Özo
Gönderi tarihi:
:) sen olamıyorsun ama o oluyor belki nerden bileceksinki :) çağla ne alakası var bende bilmiyorum ama sanırım dürtü terbiyesi ozamanlar yoktu eskiden yani :)

ya sen beni ciddiye alma ben gırgır takılıyorum ;)

saygılar özo`ya

Saolasın Saygılar Benden ;)

Bende Az Diilim He Hemen Savunmaya Geçiyom :lol:

• Cevaplar 111
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

zor bir durum olsa gerek, eski sevgililer dost olmak istermi ki acaba, isterlerse neden isterler, olursa nasıl olur? eski sevgiliden dost olmaz belki ama düşman da olmaz bence... en azından her iki tarafta olgunlukla medeni şekilde icap ettiği durumlarda bir merhaba diyecek kadar olgun davranabilmeli...

ama dostluk kavramına eski sevgili girmez... dostluk paylaşmak demektir, eğer paylaşacak şeyleri kalmamışsa o zaman dostta olamazlar, varsa sevgili kalmalılar...

kanımca :unsure::closedeyes:

Gönderi tarihi:
doğru diyonuzda peki tencere ve tavanın kulbu nolucak haaa..sorarım size kopmıycakmı :glare: ...turşu en iyisi tabi zannımca :closedeyes:

Kankama katılıyorum turşu en iyiysi zannımca -_-:w00t:

Gönderi tarihi:

sevgili acı biber ve sevgili maydonoz.. -_-

fikirleriniz birbirine bu denli paralelken bile itişebilmeniz beni ziyadesiyle eğlendirmekte...tabi bu tamamen şahsi kanaatimdir...

bu derin içerikli paylaşımınızdan kıl kapabilecek birmilyon insan vardır..benim bir istisna olduğum unutulmamalıdır... :w00t:

Gönderi tarihi:
Kankama katılıyorum turşu en iyiysi zannımca

iyide o zaman turşunun adını koyalım, ne turşusu olcek? -_-:P

sevgili acı biber ve sevgili maydonoz..

fikirleriniz birbirine bu denli paralelken bile itişebilmeniz beni ziyadesiyle eğlendirmekte...tabi bu tamamen şahsi kanaatimdir...

bu derin içerikli paylaşımınızdan kıl kapabilecek birmilyon insan vardır..benim bir istisna olduğum unutulmamalıdır...

çok sevgili ve sayın iğde dalı, sizide bu entelektüel tartışmada yorumcu olarak görmekten çok büyük bir memnuniyet duyduğumu bilmenizi istiyorum, tabi buda benim kanaatimdir, -_- bu yazılardan kıl kapabilecek birmilyon insanında kendi kanaatleridir... -_- elbette siz çok istisnai bir kişiliksiniz, sizi taktir ediyorum efenim... :wub::)

Gönderi tarihi:

Sayın Maydanoz,

benim ne denli istisnai bir kişilik olduğumu anlıyabilmek içün, yine bu denli istisnai bir kişik olmak gerekmektedir..bende sizi fazlasıyla takdir etmekteyim..bunu tamamiyle bana has bir düşünce olduğunu belirtmeme bilmem gerek varmıdır?.. :lol:

öte yandan..

...

..

.

yav konu neydi?.. :wassat::blink::w00t:

Gönderi tarihi:

istisnai kişilikler tanırlar birbirini... -_- taktir belgenizi düzenlemekteyim bugün size 10 adet yıldız verdim... hayrını görünüz... :P:shifty:

konu konuyu açtı, İğdem Dalım işte geldik buralara... :hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.