Φ arman Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 işte yeni bir ***** daha ! Soyunuz tükenmekte ama Allahtan bir kaçınız buradasınız da bizleri eğlendiriyorsunuz.. Evet Hakan ben senin ikonunum senin hayranınım nasıl olmıyayım ki senden bayağı az kaldı ... Bir arkadaşı anmışsın anlıyamadım hangisini kastettin ? Ana avrat küfreden Antonumu? Yoksa başka bir küfürbazımız olan azizamcayı mı ? Belliki sende bunların izinden gitmektesin e normaldir bize kurt sürüsü yakıştırmasını yapan elbet it sürülerinden biri olacaktır. Bu açıdan tespitlerine hiç şaşırmadım Bak bu kezlikde seni adam yerine koyup yine cevap verdim ve hiç de sandığın gibi sinirli ve sert cevaplar vermiycem sana neden kızıyım ki ben hangi Kral ******kızar ki ?.. Bilakis ******ödüllendirilmeli .. Eh senin ödülünde bu olsun Arman tarafından kaale alındın daha ne olsun Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 işte yeni bir ***** daha ! Soyunuz tükenmekte ama Allahtan bir kaçınız buradasınız da bizleri eğlendiriyorsunuz.. Evet Hakan ben senin ikonunum senin hayranınım nasıl olmıyayım ki senden bayağı az kaldı ... Bir arkadaşı anmışsın anlıyamadım hangisini kastettin ? Ana avrat küfreden Antonumu? Yoksa başka bir küfürbazımız olan azizamcayı mı ? Belliki sende bunların izinden gitmektesin e normaldir bize kurt sürüsü yakıştırmasını yapan elbet it sürülerinden biri olacaktır. Bu açıdan tespitlerine hiç şaşırmadım Bak bu kezlikde seni adam yerine koyup yine cevap verdim ve hiç de sandığın gibi sinirli ve sert cevaplar vermiycem sana neden kızıyım ki ben hangi Kral *******kızar ki ?.. Bilakis ****** ödüllendirilmeli .. Eh senin ödülünde bu olsun Arman tarafından kaale alındın daha ne olsun Canım İKON'um.Soytarı demen benim için büyük bir lütuftur.Daha net bilgi için"M.BELGE,Edebiyat yazıları,Şaklaban-Soytarı bölümü" ne bakabilirsin.Kurt-it arasındaki ilşki için ideolojini incelemen gerekiyor.Ama tespitlerim yerinde olmuş:kralx,ceviz,arman...devamı nerede acaba? Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 işte yeni bir ***** daha ! Soyunuz tükenmekte ama Allahtan bir kaçınız buradasınız da bizleri eğlendiriyorsunuz.. Evet Hakan ben senin ikonunum senin hayranınım nasıl olmıyayım ki senden bayağı az kaldı ... Bir arkadaşı anmışsın anlıyamadım hangisini kastettin ? Ana avrat küfreden Antonumu? Yoksa başka bir küfürbazımız olan azizamcayı mı ? Belliki sende bunların izinden gitmektesin e normaldir bize kurt sürüsü yakıştırmasını yapan elbet it sürülerinden biri olacaktır. Bu açıdan tespitlerine hiç şaşırmadım Bak bu kezlikde seni adam yerine koyup yine cevap verdim ve hiç de sandığın gibi sinirli ve sert cevaplar vermiycem sana neden kızıyım ki ben hangi Kral ******kızar ki ?.. Bilakis ******* ödüllendirilmeli .. Eh senin ödülünde bu olsun Arman tarafından kaale alındın daha ne olsun günlerdir takip ediyorum bu tartışmayı...çok üzgünüm ama sanırım çıkış bulamayınca saldıran hep siz oluyosunuz.sadece susup izlemekti amacım ama bi yerden sonra klasik kişiselleştirmelere girdiniz. sanırım susup dinleyecek sabrınız kalmamış sizin... ''hımm bakalım kim yazmış?hakan,ateist o,salla onu ne yazacak ki kafir?''böle mi diosunuz aranızda? ben senin yerinde olsam baştan sona bi daha okurdum... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Susup dinlemek... Tabiki bunu yapabilecek sabra sahibim seninle de fikir münakaşasında bulunduk ama aramızda kırıcı bir uslup yaşanmadı çünkü saygısızlığı elden bırakmadık ama sözde savunduğun şahsiyet '' denyo'' gibi kelimeleri kullanmıştır yazılanları ne olur dikkatli oku ve objektif ol.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Yapılan pervasızlıkları, yapanlara bırakıyorum, bu tip adamları kendi klasmanımda görmüyorum ve hakaret vari yazılarına cevap vermiyorum.. Ama şu ap açık belli oldu ki, konu karmaşıklaştığı zaman yada verilecek cevap kalmadığı zaman... Bu tip sıkışmalar daha öncede görüldü.. Saygılar... Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Yapılan pervasızlıkları, yapanlara bırakıyorum, bu tip adamları kendi klasmanımda görmüyorum ve hakaret vari yazılarına cevap vermiyorum..Ama şu ap açık belli oldu ki, konu karmaşıklaştığı zaman yada verilecek cevap kalmadığı zaman... Bu tip sıkışmalar daha öncede görüldü.. Saygılar... Canım benim! Yine kendini kenara atıp kurtulmuşsun? Neymiş "konu karmaşıklaşınca" ya da ".....Ben niye böyle bir kelime ya da cümle görmedim? Ayrıca AZMAN beni kaale almış,ben daha ne isterim.Bu Dünya'da -ötekini symıyorum- AZMAN'ın kaale aldığı kaç kişi vardır, ki taş çatlasa 500000-yazıyla beşyüz bin- 'dir ve ben bu 500000 'den biriyim.Dünyada 6000000 insan yaşıyorsa ben 12000'de bire girmekteyim.Bundan ötesi de var ama AHİRETTE'kilerin sayısı muğlak olduğundan hesaplayamıyorum.12000'de 1'de bana yeter... Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Matematie bak SÜPER HESAP DEĞİL Mİ? Çok da kolay yaptım hesabı,zekiyim vessalam........... Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Vay be dünyada 6000000. Altı milyar-6.000.000.000- yazacağıma altı milyon -6.000.000- yazmışım affınıza sığınırım...ama hesap aynı ,sadece sıfırları sayamamışım... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Vay be dünyada 6000000. Matematie bak dediimde sen anladin ama anlamasi gereken anlamamis niye uyardin ki ? Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Matematie bak dediimde sen anladin ama anlamasi gereken anlamamis niye uyardin ki ? çok kötü yakalandık ama abartmayın...Kul hata yapmayınca Hızır yetişmezmiş...HIZIR=LENA...ki çelişik bir durum oldu ama olsun....bu da benden olsun... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Olabilir canım sen bakma bana ... Hayat ne ilginç değilmi ? Tanrıya inanmayan bir ya da tanrı inancı zayıf biri ''Kul hata yapmayınca Hızır yetişmezmiş'' atasözünü kullanabiliyor... Bu ne yaman çelişki annem bu ne çıldırtan denge... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Arman Kralx, ya arkadaşlar neden her zaman doğrularınızı dikta ediyorsunuz başkaları üzerinde inanır yada inanmazlar bunlar onların tercihi yani islamiyeti yaymak ise amaç o zaman hep beraber toplanıp seferler düzenleyin bence zaten tek başınıza olmuyor genelde topluca konuşuyorsunuz birinize soru geliyor diğerinin yazısı bekleniyor asıl soru muhatabı en az 2 post sonra cevap veriyor arkadaşlar düşünceye saygı duyulmalı inanırlar yada inanmazlar yargılamak yada ceza kesmek tenkit etmek size kalmamış ki ispatlar istiyorsunuz sizden ispatlar istenince de başka konular için söylüyorum bunu ,sizler saldırıya geçiyorsunuz tezatt hemde çok tezat Kolay Gelsin Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Olabilir canım sen bakma bana ... Hayat ne ilginç değilmi ? Tanrıya inanmayan bir ya da tanrı inancı zayıf biri ''Kul hata yapmayınca Hızır yetişmezmiş'' atasözünü kullanabiliyor... Bu ne yaman çelişki annem bu ne çıldırtan denge... Bu kelime ŞAH HATAYİ'den kalma bir sözdür -hayret FREUD'a bağlamadım- ve anadolu da yaşayan Alevidervişleri bu sözü çok kullanırlar,ki bunlar daha sonra ATEİST bir tarzda düşünse sistemi yaratmış kişilerdir...KAYGUSUZ ABDAL'ın takipçileridir bunlar.Hani şu : Ey tanrı duydum ki bir köprü yapmışsın Kulların geçsin deyi Biz şöyle çekilelim de Sen bir geç bakalım Diyen ozan..... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Arman Kralx, ya arkadaşlar neden her zaman doğrularınızı dikta ediyorsunuz başkaları üzerinde inanır yada inanmazlar bunlar onların tercihi yani islamiyeti yaymak ise amaç o zaman hep beraber toplanıp seferler düzenleyin bence zaten tek başınıza olmuyor genelde topluca konuşuyorsunuz birinize soru geliyor diğerinin yazısı bekleniyor asıl soru muhatabı en az 2 post sonra cevap veriyor arkadaşlar düşünceye saygı duyulmalı inanırlar yada inanmazlar yargılamak yada ceza kesmek tenkit etmek size kalmamış ki ispatlar istiyorsunuz sizden ispatlar istenince de başka konular için söylüyorum bunu ,sizler saldırıya geçiyorsunuz tezatt hemde çok tezat Kolay Gelsin Elbette ki senden objektif bir yaklaşım beklemiyordum bu açıdan üstteki yazın da şaşırdığım hiç bir nokta olmadı... Ancak bazı yanılgılarını düzelteyim.. Ben kralı tanımam o da beni tanımaz ... Topyekün kimseye saldırıda bulunmadık bilakis sen yenisin bilmezsin burada özellikle bana topyekün ....... çok saygıdeğer! ateist arkadaşlar olmuştur...Bir de düşünceleri dikta ettirmek demişsin ..! Ne alaka ya eğer benim dini konularda ki yazılarımı dikkatli bir şekilde okumuş olsaydın en başından beri inançları tartışmanın gereksizliğini her fırsatta dile getirdiğimi görürdün..Ancak burada amaç fikir alışverişi değilde kendi tartışma egolarımızı tatmin etmek olduğundan ne zamanki benim kendi değerlerime saygısızlıkta bulunulmuşsa ben bunların cevaplarını vermişimdir... Tüm bunları boşa yazdığımnda farkındayım ama yanlış anlama senin tarafsızlığın ya da taraflılığının benim için bir önemi yok ama iyiniyetine güvenerekten bu açıklamayı yaptım.. saygılar. Bu kelime ŞAH HATAYİ'den kalma bir sözdür -hayret FREUD'a bağlamadım- ve anadolu da yaşayan Alevidervişleri bu sözü çok kullanırlar,ki bunlar daha sonra ATEİST bir tarzda düşünse sistemi yaratmış kişilerdir...KAYGUSUZ ABDAL'ın takipçileridir bunlar.Hani şu : Ey tanrı duydum ki bir köprü yapmışsın Kulların geçsin deyi Biz şöyle çekilelim de Sen bir geç bakalım Diyen ozan..... Çevir kazı yanmasın Anlama eksikliğin var ... Ben söylediğin sözün anlamıyla ilgiliyim onu söyleyenlerin tarihçesiyle değil Kul ne demektir ? Tanrının yarattığı Hızır kimdir ? Tanrının peygamberi Sen istediğin kadar tarihi bilgi ver çelişkilerin adamı oldun çoktan kolay gele ... Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 ya hakan çok afedersin ama tutamıyorum artık kendimi... yahu arman bey kardeşim...sen kaç yaşındasın allasen?yoksa liseye mi gitmedin? sana kinaye diye bi söz söyleme sanatı öğretmediler mi ewladım?her yazıyı dümdüz okumasana? her söylenenni dümdüz almasana? kinaye?hüsn-ü talil?ne bileyim ney? duymadın mı sen bunları ewladım? Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Elbette ki senden objektif bir yaklaşım beklemiyordum bu açıdan üstteki yazın da şaşırdığım hiç bir nokta olmadı... Ancak bazı yanılgılarını düzelteyim..Ben kralı tanımam o da beni tanımaz ... Topyekün kimseye saldırıda bulunmadık bilakis sen yenisin bilmezsin burada özellikle bana topyekün ............. çok saygıdeğer! ateist arkadaşlar olmuştur...Bir de düşünceleri dikta ettirmek demişsin ..! Ne alaka ya eğer benim dini konularda ki yazılarımı dikkatli bir şekilde okumuş olsaydın en başından beri inançları tartışmanın gereksizliğini her fırsatta dile getirdiğimi görürdün..Ancak burada amaç fikir alışverişi değilde kendi tartışma egolarımızı tatmin etmek olduğundan ne zamanki benim kendi değerlerime saygısızlıkta bulunulmuşsa ben bunların cevaplarını vermişimdir... Tüm bunları boşa yazdığımnda farkındayım ama yanlış anlama senin tarafsızlığın ya da taraflılığının benim için bir önemi yok ama iyiniyetine güvenerekten bu açıklamayı yaptım.. saygılar. Çevir kazı yanmasın Anlama eksikliğin var ... Ben söylediğin sözün anlamıyla ilgiliyim onu söyleyenlerin tarihçesiyle değil Kul ne demektir ? Tanrının yarattığı Hızır kimdir ? Tanrının peygamberi Sen istediğin kadar tarihi bilgi ver çelişkilerin adamı oldun çoktan kolay gele ... .............Kul denilen kişi ŞAH İSMAİL'dir-yani HATAYİ-,Hızır ise Çaldıran Savaşı'nda ismail attan düşünce ona kendi atını veren ve bu sayade ismail'in kurtulmasını sağlayan kişidir... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 arman iyi niyetliyim tabiki ama daha ilk cevapta objektif olunmamakla suçlanıyorum ben de girdiğim ilk andan beri bir tek şeyi savundum önce insan ayırımsız herkes insandır sonra seçimler yapılır gerekirse tabiki saflar tutulur ama ben yazımda her hangi bir saf tutmuğumu sanmıyorum ama bunuda açık yüreklilikle söyleyebilirimki sizin tavrınız da ya benimle aynı fikirdesin yada karşımdasın mantığı var işte bu noktada sizinle yollarımız ayrılıyor benim bir çok ataist dostum var hepsini çok severim inançsız olmaları benim gözümde bir eksi değildir siz de şunu hatırlayın inanan biri olarak Gel, Yine Gel ! Ne olursan ol, Yine Gel ! İster Kâfir ol , ister putperest ol, ister Mecusi , İstersen yüz kere bozmuş ol tövbeni ... Yine gel ! Bizim dergahımız umutsuzluk kapısı değil; Umut kapısıdır. Yine gel.. Ama siz her konuda saldırmak için bahaneler arıyorsunuz kürt sorununda da bunu yaptınız önce insana insan olarak bakın dini dili ideolojisi belirleyici olmasın. azıcık Hümanist olun arkadaşlar fazla istiyorsam namerdim azıcık olun yeter Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 ya hakan çok afedersin ama tutamıyorum artık kendimi... yahu arman bey kardeşim...sen kaç yaşındasın allasen?yoksa liseye mi gitmedin? sana kinaye diye bi söz söyleme sanatı öğretmediler mi ewladım?her yazıyı dümdüz okumasana? her söylenenni dümdüz almasana? kinaye?hüsn-ü talil?ne bileyim ney? duymadın mı sen bunları ewladım? Duydum teyzeciğim duymaz olurmuyum... E şimdi ben ne yapayım siz artık sıkıştığınız zaman ya tarihhi araştırıyor ya da edebiyat sanatlarından bahsediyorsunuz... Hayır bende şaşırdım sizin bu dansınız karşısında .. Gerçekten de sizde anlama zorluğu var pekala deyimlerin ve atsözlerinin ne için kullanıldığını emin ol senin kadar iyi hatta senden iyi bilirim ama ben şahsen bir ateist olsaydım içinde Tanrıyla alakalı bir deyim kullanmazdım çünkü ateist mantalitesi tanrıyı redder reddeden bir insanın Hızırlı kullu bir deyimin arkasına sığınması benim ilgimi çekti ve ben bu noktaya değindim ama sen bir dişi kaplan misali yine anlamadan dalıvermişsin neyse daha fazla skıştırmıyım ... Hem kızmayın canım ne var bunda güzel güzel tartışıyoruz işte .. arman iyi niyetliyim tabiki ama daha ilk cevapta objektif olunmamakla suçlanıyorum ben de girdiğim ilk andan beri bir tek şeyi savundum önce insan ayırımsız herkes insandır sonra seçimler yapılır gerekirse tabiki saflar tutulur ama ben yazımda her hangi bir saf tutmuğumu sanmıyorum ama bunuda açık yüreklilikle söyleyebilirimki sizin tavrınız da ya benimle aynı fikirdesin yada karşımdasın mantığı var işte bu noktada sizinle yollarımız ayrılıyor benim bir çok ataist dostum var hepsini çok severim inançsız olmaları benim gözümde bir eksi değildir siz de şunu hatırlayın inanan biri olarak Gel, Yine Gel ! Ne olursan ol, Yine Gel ! İster Kâfir ol , ister putperest ol, ister Mecusi , İstersen yüz kere bozmuş ol tövbeni ... Yine gel ! Bizim dergahımız umutsuzluk kapısı değil; Umut kapısıdır. Yine gel.. Ama siz her konuda saldırmak için bahaneler arıyorsunuz kürt sorununda da bunu yaptınız önce insana insan olarak bakın dini dili ideolojisi belirleyici olmasın. azıcık Hümanist olun arkadaşlar fazla istiyorsam namerdim azıcık olun yeter Keşke biraz daha zaman verseydin önyargılarına belki anlardın aslında forumun en iyiniyetli insanlarını yargıladığını ... Ayrıca benimde ateist arkadaşlarım var ve daha tek bir kelime bile inançlar konusunda tartışmamışızdır.. Ya da hiç biri ne peygamberimle ne de Allahımla dalga geçmemiştir... Kürt sotunu ilgili topici hatırlatıyorsun bana .. Allah aşkına orada neler yazdığımı dikkatli oku bir kez olsun yalan bişi yazmışmıyım bazı gerçekler can sıkıcı olabilir ama bunu bile belirtirken saygısızlık ve kırıcı sözler kullanmadım sen hala orad kalmışsın ... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Ben orada kalmadım sadece ön yargılarınızın sizi takip ettiğini görünce tutamadım kendimi benim önyargım yokki zaman vereyim alevisi sunnisi ataisti şafisi benim için önemli değil insanmı sonuçta ben ona bakarım gerisi umurumda değil ve bazı gerçeklerden bahsediyorsun kime göre gerçekler senin gerçeklerini onlar bende kendi gerçeklerimi kanıtlarla döktüm ortaya gerçekler derken yine kendi gerçeklerinden yada senin gibi düşünen insanların gerçeklerinden bahsediyorsun Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Elbette ki senden objektif bir yaklaşım beklemiyordum bu açıdan üstteki yazın da şaşırdığım hiç bir nokta olmadı... Ancak bazı yanılgılarını düzelteyim..Ben kralı tanımam o da beni tanımaz ... Topyekün kimseye saldırıda bulunmadık bilakis sen yenisin bilmezsin burada özellikle bana topyekün küfürler savuran çok saygıdeğer! ateist arkadaşlar olmuştur...Bir de düşünceleri dikta ettirmek demişsin ..! Ne alaka ya eğer benim dini konularda ki yazılarımı dikkatli bir şekilde okumuş olsaydın en başından beri inançları tartışmanın gereksizliğini her fırsatta dile getirdiğimi görürdün..Ancak burada amaç fikir alışverişi değilde kendi tartışma egolarımızı tatmin etmek olduğundan ne zamanki benim kendi değerlerime saygısızlıkta bulunulmuşsa ben bunların cevaplarını vermişimdir... Tüm bunları boşa yazdığımnda farkındayım ama yanlış anlama senin tarafsızlığın ya da taraflılığının benim için bir önemi yok ama iyiniyetine güvenerekten bu açıklamayı yaptım.. saygılar. Çevir kazı yanmasın Anlama eksikliğin var ... Ben söylediğin sözün anlamıyla ilgiliyim onu söyleyenlerin tarihçesiyle değil Kul ne demektir ? Tanrının yarattığı Hızır kimdir ? Tanrının peygamberi Sen istediğin kadar tarihi bilgi ver çelişkilerin adamı oldun çoktan kolay gele ... ..... farkındamısın herkese sen yenisin diyorsun,ilginç... Demek anlamıyla ilgilisin?Peki "Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş" lafının anlamı neymiş?Eğer bunun anlamı ben de TANRI'ya inanıyorum mudur,yoksa ben aslında sıkışınca mı anlıyorum mudur?Yoksa hiçbiri değil midir?Çelişkilerin adamı olan ben,tarihsel bilgi verince mi çelişik oluyorum yoksa dini bir bilgi verince mi çelişik oluyorum?Yoksa ben herzaman mı çelişiğim? "KUL ne demektir?Tanrının yarattığı HIZIR kimdir?Tanrının peygamberi" bu açıklamaların karşısında saygı ile eğiliyorum?İKON'um canım benim... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 ....farkındamısın herkese sen yenisin diyorsun,ilginç... Demek anlamıyla ilgilisin?Peki "Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş" lafının anlamı neymiş?Eğer bunun anlamı ben de TANRI'ya inanıyorum mudur,yoksa ben aslında sıkışınca mı anlıyorum mudur?Yoksa hiçbiri değil midir?Çelişkilerin adamı olan ben,tarihsel bilgi verince mi çelişik oluyorum yoksa dini bir bilgi verince mi çelişik oluyorum?Yoksa ben herzaman mı çelişiğim? "KUL ne demektir?Tanrının yarattığı HIZIR kimdir?Tanrının peygamberi" bu açıklamaların karşısında saygı ile eğiliyorum?İKON'um canım benim... ....... Yorulmadın mı ? Ne demek istediğim gayet açık.. Açıklamalarımı da senin düzeyine göre yaptım ve bak anlamışsın ne mutlu sana .. Ben orada kalmadım sadece ön yargılarınızın sizi takip ettiğini görünce tutamadım kendimi benim önyargım yokki zaman vereyim alevisi sunnisi ataisti şafisi benim için önemli değil insanmı sonuçta ben ona bakarım gerisi umurumda değil ve bazı gerçeklerden bahsediyorsun kime göre gerçekler senin gerçeklerini onlar bende kendi gerçeklerimi kanıtlarla döktüm ortaya gerçekler derken yine kendi gerçeklerinden yada senin gibi düşünen insanların gerçeklerinden bahsediyorsun Katılıyorum... herkes kendi gerçeğinin ışığında yürür.. Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 ....... Yorulmadın mı ? Ne demek istediğim gayet açık.. Açıklamalarımı da senin düzeyine göre yaptım ve bak anlamışsın ne mutlu sana .. HALA ANLAMADIM CANIM BENİM....YEMİN EDERİM ANLAMADIM DİYECEM AMA YİNE ...........,AMA HALA ANLAMADIM.....SENİN OLAYIN NEDİR,BANA ONU ANLAT... AÇIKLAMALARINI BENİM DÜZEYİME İNDİRMEN İSABET OLMUŞ DA BUNLARIN YÜKSEĞİ NASIL OLUYOR ACABA...YÜKSEK YERE KOYUNCA YÜKSEK DÜZEY OLUYOR DEMEMEN DİLEKLERİYLE... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.