Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ayni seyi ben de yaptim. sanirim musluk açılınca dolu fıçıya su dolmaya devam ediyor. o yuzen hiç boşalmıyor :P

Gönderi tarihi:

Fıçı 5dk içinde dolar ama sular 5 dk sora taşmaya başlar fıçı musluk açıkken boşalmaz :huh:

Gönderi tarihi:

Aslına bakarsanız mantık olarak;fıçıdaki su azaldıkça fıçının musluğuna uygulanan basınç düşeceğinden süre daha da uzar bence..Ama süre derseniz bişey diyemeyeceğim,onu da matematik sevenler çözsün..:D

Gönderi tarihi:
fıçının musluğuna uygulanan basınç düşeceğinden

Fıçının musluğu mu var ? :huh: Eğer musluktan kasıt fıçının musluğuysa

Boşalma süresi musluğun yerine bağlıdır... mesela ortadaysa 2.5 dk da boşalır

Gönderi tarihi:

Haydaaa.. :blink: Soru da geçen musluk,fıçının musluğu değil mi yaw..:D Yok,yarısına kadar olsa,boşalır diye soramaz bence..;)

Gönderi tarihi:

İyice karıştııı :blink:

Gönderi tarihi:

Geldim işte,kızmayın.

Aslına bakarsanız mantık olarak;fıçıdaki su azaldıkça fıçının musluğuna uygulanan basınç düşeceğinden süre daha da uzar bence..Ama süre derseniz bişey diyemeyeceğim,onu da matematik sevenler çözsün..:D

Beni şaşırtıyorsun Taurusmutis.Süre belirtmemişsin ama mantığın doğru,cevabını kabul ediyorum.Tebrik ederim.Açıklamasını yapayım:Fıçı tam doluyken fıçının dibine uygulanan basınç 1. bardağı 10 sn'de doldururken,30.bardağa gelindiğinde süre iyice uzamış olacaktır.Bu yüzden süre 300 değil 600 sn Taurusmutis'in deyişiyle 10 dk olacaktır.Entegral hesaplamaları bilenler deneyerek görebilir.

Gönderi tarihi:

Kızmadık yahu.. :ermm:

Niye şaşırdığını anlamadım ama teşekkür ederim Lara..;)

Gönderi tarihi:

Kızmadık yahu.. :ermm:

Niye şaşırdığını anlamadım ama teşekkür ederim Lara..;)

ben de şimdi senin lara'nın ne demek istedigini anlamamış olmana şaşırdım... Kız cok zekisin diyor sana yawwwww... Anlamadın mı? Anı defterine bak, anlarsın... :lol:

Gönderi tarihi:

ben de şimdi senin lara'nın ne demek istedigini anlamamış olmana şaşırdım... Kız cok zekisin diyor sana yawwwww... Anlamadın mı? Anı defterine bak, anlarsın... :lol:

Anı defterine bakarsanız, taurus arkadaşımın ne kadar zeki oldugunu herkesin bildigini anlarsanız... Bi taurus anlamıyo ne kadar zeki oldugunu o nedenle ona anı defterine bak dedimmmmmm...

Gönderi tarihi:

Anı defterine bakarsanız, taurus arkadaşımın ne kadar zeki oldugunu herkesin bildigini anlarsanız... Bi taurus anlamıyo ne kadar zeki oldugunu o nedenle ona anı defterine bak dedimmmmmm...

Herkes kadar aklım,abartma lütfen..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.