Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 amma güldün azın yırtılcak şimdi Seninde Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Kıııss gece ordan bi bardak kola getir bakıyım ( çok oluyom herhalde birazdan boğazlayacak beni ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Nasıl bildin natalia kısım ben bu cafeye geçerken uğradım sadece Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Şimdi o eline yüzüne bulaştırır buyur ben getireyim kolanı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Üzerindeki önlük ne peki, söleyecek baska yalan bulamadın mı İste rockipsiz yalanlarından bi tanesi.. Canlı canlı, daha ne diim ben Teşekkür ederim Aysumcum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Kısım sen körsen ben ne yapayım Doktorum ben ondan o önlük Kıs aysum şişeyi boşalttıktan sonra kafanda kıracam haberin olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Kısım sen körsen ben ne yapayım Doktorum ben ondan o önlük Garibim deli önlüğünü doktor önlüğü sanıo hala yazııık Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 senin gibi çöpten adamlar yapmaktan iidir Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 senin gibi çöpten adamlar yapmaktan iidir Çöpten adam yapmak ışıklarla konuşmaktan iyidir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 O bir mesiyettir **** Sen git kibrit çöpünden araba yap Kıs hadi ii akşamlara ben kaçar Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 kıslara benden birer soğuk cola :)afiyet olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Tsk ederim ama benim kolamı gece getirsin Ya nereye ya gitme Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ağır git arkadaşım biraz bütün bunların bir şaka olduğunu biliyorsundur umarım.. aşk denilen şey..monitör ve kabloların içinden geçen elektrik titreşimleriyle olmuyor malesef..nasıldı bizim kızlar ama..hoşlarına gitti..gaz vermeye çalışanlar falan..allahtan dışarıda aynı ortamlarda tanışmıyoruz..yoksa brezilya dizisi hak getiree..saygılar.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 bütün bunların bir şaka olduğunu biliyorsundur umarım.. aşk denilen şey..monitör ve kabloların içinden geçen elektrik titreşimleriyle olmuyor malesef..nasıldı bizim kızlar ama..hoşlarına gitti..gaz vermeye çalışanlar falan..allahtan dışarıda aynı ortamlarda tanışmıyoruz..yoksa brezilya dizisi hak getiree..saygılar.. şakadan hiş hoşlanmam şakalarını kendine sakla böle şakada olmaz Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Aysum nerdesin kıssssssssssssssssssssss Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Aysum nerdesin kıssssssssssssssssssssss Geldim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Geldim h.geldin canım arkadaşım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Selam kızlar.. Kahvem gelsin hemen işim var hemen kalkacam.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Selam kızlar.. Kahvem gelsin hemen işim var hemen kalkacam.. buyur aşkısı afiyet olsun Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 cafede kimse yokmu..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gece kim bakıyo bu cafeye.. Yokmu kimse.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gece kim bakıyo bu cafeye.. Yokmu kimse.. buyrun ne istemiştiniz? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Eyvah.... Lilaç senmi bakıyon geceleri... Şimdi bir kahve alayım dicemde ya dökersen üstüne başına.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.