Φ avniler Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 kahveci güzeli ordasınmı Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 slm cayınız vamı hoş geldin arkadaşım nasılsın tabiki var çayımız <(_)afiyet olsun Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 hoş bulduk iyiyim ama karnım acıktı ben yemek için cıkıyorum Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 mantıda yaptınızmı Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 ben de geldimm.. ayy ne güzel olmuş burası böle cıvıl cıvıl... rengarenk.. çok güzel dekore etmişsiniz kıslar..bayıldım walla ee ne ikram ediyorsunuz bakiim bana Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 buyur çay ikram edelim<(_) Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 tatlı kız merhaba bir çay alabilirmiyim ellerinden Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 ee ne ikram ediyorsunuz bakiim bana Ne ikramı lilac burası hacıbaba tekkesimi, çık bakalım paraları.. Bu arada ben geldim kahvem nerede...? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 sedat için buyur afiyet olsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Teşekkür ederim güzelim.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Teşekkür ederim güzelim.. rica ederim gece mavim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 yok aç kaldın o işe aysum bakıyo aç mı kaldık yani.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 aç mı kaldık yani.. öle oldu gibi Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 vardır bi bildiğin.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 vardır bi bildiğin.. buyur menümüzde bunlar var afiyet olsunnnnnnn Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 buyur menümüzde bunlar var afiyet olsunnnnnnn işte bu yaa.. kalbime giden yoluda buldun.. artık sen istemesende ben hep seni seveceğim.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 işte bu yaa.. kalbime giden yoluda buldun.. artık sen istemesende ben hep seni seveceğim.. arkadaşımsın sen ben seni seviyorum zaten Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 arkadaşımsın sen ben seni seviyorum zaten ne güzel yaşasın biz sevgi yumakları.. menü arttıkça sevgimde artacaktır..beni sevgisizliğin ve yiceksizliğin kollarında bırakma nolur.. bu arada..acıktım..akşamki menüde ne var.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 ne güzel yaşasın biz sevgi yumakları.. menü arttıkça sevgimde artacaktır..beni sevgisizliğin ve yiceksizliğin kollarında bırakma nolur.. bu arada..acıktım..akşamki menüde ne var.. bu kaldı sadece idare et Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 bu kaldı sadece idare et ederim.. ne demek..korkutmaz azlık beni..aksine dahada yer kalır midemde çokluklara.. karnımın doymuşluğunun gerisinde getireceği sevgi (li) olma hali.. karşısında.. beni evimde üç gün aç bir ayda elektriksiz bekletmesi bile.. cehennemde cenneti yaşatmasıyla eş değerdir.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ederim.. ne demek..korkutmaz azlık beni..aksine dahada yer kalır midemde çokluklara.. karnımın doymuşluğunun gerisinde getireceği sevgi (li) olma hali.. karşısında.. beni evimde üç gün aç bir ayda elektriksiz bekletmesi bile.. cehennemde cenneti yaşatmasıyla eş değerdir.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Bu cafede zeytinyağlı sarma satılmaz ama ben ellerimle yaptım evden getirdim Yemek isteyenler buyursunlar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 geldım ıste bır fıcan kahve alayım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Aysum çok güsel gözüküo gııı Acıktım bak şimdi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Buyruuuuzz Natalia kısım ye doyasıya yee Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.