Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Bundan böyle hep burdayım ! evet bizim kahvelerimiz bağımlılık yapar Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 evet bizim kahvelerimiz bağımlılık yapar Bence bağımlılığı kahve değil senin sessizliğin yapar Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Bence bağımlılığı kahve değil senin sessizliğin yapar teşekkür ederimde sesizlik iyi değil aslında Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 teşekkür ederimde sesizlik iyi değil aslında Bir insan yüreğinde fırtınalar kopuyorsa da sessiz olabilir. Birilerini düşünüyorsa da sessiz olabilir... Yerinde sessizlik iyidir! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Bir insan yüreğinde fırtınalar kopuyorsa da sessiz olabilir. Birilerini düşünüyorsa da sessiz olabilir... Yerinde sessizlik iyidir! evet öle aslında katılıyorum Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 evet öle aslında katılıyorum Demek ki aynı şeyi düşünüyoruz ne güzel Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Demek ki aynı şeyi düşünüyoruz ne güzel öle oldu galiba Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 bıunlar napıyo ya yukarda Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Tekrar geldim kızlar kahvem hazırmı.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 ben yeniyim ama hadi vereyim bir kahve ...ne kahvesi alıyorsunuz acep sorabilirmiyim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Orta şekerli Türk kahvesi bir daha yeni elemanlara öğretin benim kahvemi.... Aaaaa olmuyo ama... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 sedat kahven hazır afiyet olsun canımbenim <(_) Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 sedat kahven hazırafiyet olsun canımbenim <(_) Öyleyse ben bir tane daha çay alayım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 sedat kahven hazırafiyet olsun canımbenim <(_) Teşekkür ederim güzelim.. Çok güzel olmuş.. Yalnız yeni elemanlara öğretin benim ne içtiğimi.. Servis falan almadan getirsinler orta şekerli Türk kahvemi ok.. Sanırım buranın patronu sensin burcu.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Öyleyse ben bir tane daha çay alayım aysum gelince ilgilenir seninle aysumdn iste çayını ben meşgulüm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Orta şekerli Türk kahvesi bir daha yeni elemanlara öğretin benim kahvemi.... Aaaaa olmuyo ama... soranda kabahat ben beğenmedim zaten bu kafeyi hep erkek var yaw nerde kızlar. sessizliğin kızı bu çarew 'e dikkat et bence Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 soranda kabahat ben beğenmedim zaten bu kafeyi hep erkek var yaw nerde kızlar. sessizliğin kızı bu çarew 'e dikkat et bence tamam ederim frozen Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Teşekkür ederim güzelim.. Çok güzel olmuş.. Yalnız yeni elemanlara öğretin benim ne içtiğimi.. Servis falan almadan getirsinler orta şekerli Türk kahvemi ok.. Sanırım buranın patronu sensin burcu.. rica ederim canım sana bütün çaylar feda olsun Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 günaydın kızlar bugün çayları kim ısmarlıyor Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 günaydın kızlar bugün çayları kim ısmarlıyor ben ısmarlıyorum afiyet olsun<(_) Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 yahu bu kızlar..sıkma börek te yaparlar bu kafede..ayy ne güzel.. ..şeeyy bayan bakarmısınız..acaba kafenizin yemek bölümü ne tarafta.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 yahu bu kızlar..sıkma börek te yaparlar bu kafede..ayy ne güzel.. ..şeeyy bayan bakarmısınız..acaba kafenizin yemek bölümü ne tarafta.. yok aç kaldın o işe aysum bakıyo Alıntı
Φ KAAN HAN Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 cafeniz hayırlı olsun kızlar 2.şb ne zaman açıyorsunuz Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 cafeniz hayırlı olsun kızlar 2.şb ne zaman açıyorsunuz yakında para kazanalımda:D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.