Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 hayal kırıklığı dolu bir insan olarak ALLAH herkese mutluluk versin.. her ne kadar düzenbez olsakta belkim duamız kabul olur. evet yeşim neden erkenden geldin foruma... hani hemen gelmesdin.. bi cevap bekliyorum ama adam yerine koycanmi ki beni? ömda yazdım oraya bakarsın artık.. hala şunu anlamıyorum.. özelde yaşanan olayları foruma neden yansıtıyorsunki ?.. kaç kere yazıcam bunu daha Allah bilir.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 küsünüzmü benimde GK de topikim kapandı 1 tane. cevaplamaıcan mı bi şey de. yaw sen kendi kendine cevap veriyon saten benden cevap bekliyosun birde Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 şşşşttt kızlar bı kahvenızı ıcmeye geldım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 şşşşttt kızlar bı kahvenızı ıcmeye geldım hoş geldin sefalar getirdin siyahx nerdesin hemen jön bir kahve getir bakim kusura bakma eleman yenide işte arada ortalardan kayboluyor işten atıcamda çoluk çocuğu var kıyamıyorum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 hoş geldin sefalar getirdin siyahx nerdesin hemen jön bir kahve getir bakim kusura bakma eleman yenide işte arada ortalardan kayboluyor işten atıcamda çoluk çocuğu var kıyamıyorum senin verdiğin paraya bu kadar iş kızım günde bi kere uğrarım ben o paraya buraya Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 senin verdiğin paraya bu kadar iş kızım günde bi kere uğrarım ben o paraya buraya Demek maaşını beğenmiyosun. Kovirem lem seni bir daha bu mekana uğrama Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Demek maaşını beğenmiyosun. Kovirem lem seni bir daha bu mekana uğrama hangi çılgın beni buradan kovacakmış şaşarım vurdummu odunu kafasına olduğu yere yığarım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 hangi çılgın beni buradan kovacakmış şaşarım vurdummu odunu kafasına olduğu yere yığarım Ben kovcam ha ha hayyyy Hani nerde o erkek Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Ben kovcam ha ha hayyyy Hani nerde o erkek tam karşında şaşkınlıktan farkedemedin galiba burcu bacı Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 tam karşında şaşkınlıktan farkedemedin galiba burcu bacı kim senmi Daha neler Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 kim senmi Daha neler DONK DONK DONK acı varmı acı burcu bacı :lol: Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 DONK DONK DONK acı varmı acı burcu bacı :lol: Al buda senin için bacım siyahx burcu Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Al buda senin için bacım siyahx burcu dua et bayansın ondan el kaldırmıyom Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 dua et bayansın ondan el kaldırmıyom T£ş£kkür £d£rim biraz makyaj tazelim Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 yaw sen kendi kendine cevap veriyon saten benden cevap bekliyosun birde özür dilerim bi daha sormam. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 T£ş£kkür £d£rim biraz makyaj tazelim etmede bi bak kafana nasıl indiriyorum odunu Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 etmede bi bak kafana nasıl indiriyorum odunu hahahayyy Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 hahahayyy odunu kafana yiyeceğini duyunca hoşuna gitti galiba Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 odunu kafana yiyeceğini duyunca hoşuna gitti galiba hadi ya siyahx burcu Alıntı
Φ ENGİN_DENİZ Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 forumu gezdikçe çeşitli güzellikler çıkıyor ortaya burcu hanım bir kahve rica etsem o ellerinizden Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 forumu gezdikçe çeşitli güzellikler çıkıyor ortaya burcu hanım bir kahve rica etsem o ellerinizden tabiki engin afiyet olsun Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 alooo biri bana bakacak mı? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.