Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Eyvah.... Lilaç senmi bakıyon geceleri... Şimdi bir kahve alayım dicemde ya dökersen üstüne başına.. aşkolsun yani kalbimi parçaladın aslında zaman aşımına uğradı isteğin ama neyse ala bakalım dökmüş müyüm üstüme.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Çok teşekkür ederim lilaccım şakaydı o biliyosun.. Sen dökermisin koskocaman kız oldun artık..:) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Çok teşekkür ederim lilaccım şakaydı o biliyosun.. Sen dökermisin koskocaman kız oldun artık..:) şaka maka parçalandım iştee tabi kocaman kız oldum ben (2 yıl sonra hocam demeye başlıcaklar inşşşş) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Tamam hocam.. ayy ne güzel şimdiden demeye başladılar.. Alıntı
Φ daisygirl Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 tık tık... kimse var mı ? bende gelebilirmiyim ? Bu arada hocalık çok zor sevgili LilaC gerçi ben üniversite öğrencileriyle denedim... bir çoğu benle yaşıttı başedemedim.. Allah tüm öğretmenlere dayanma gücü ve sabır versin.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 tık tık... kimse var mı ? bende gelebilirmiyim ? Bu arada hocalık çok zor sevgili LilaC gerçi ben üniversite öğrencileriyle denedim... bir çoğu benle yaşıttı başedemedim.. Allah tüm öğretmenlere dayanma gücü ve sabır versin.. haklsın zor ,umarım üstesinden gelebilirim Alıntı
Φ daisygirl Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 haklsın zor ,umarım üstesinden gelebilirim bu tarz meslekleri sevmeden yapamazsın.. idealist ve sabırlı olmayı gerektirir.. birazda insan sevgisi ve özveri.. başarılar diliyorum.. (sanıyorum kızlar kafeniz amacını bulmaya başladı.. bakın biz muhabbete başladık ile.. kafe dediğin mekanda her konu konuşulmalı... ben papatya çayı alayım bu saatte iyi gider sakinleştirir.. uyku verir.. bu arada okey oynamayı seviyorum.. kendime orti bulursam okeye iki kişi bekliyoruz.. ehehueheue ) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 bu tarz meslekleri sevmeden yapamazsın.. idealist ve sabırlı olmayı gerektirir.. birazda insan sevgisi ve özveri.. başarılar diliyorum.. (sanıyorum kızlar kafeniz amacını bulmaya başladı.. bakın biz muhabbete başladık ile.. kafe dediğin mekanda her konu konuşulmalı... ben papatya çayı alayım bu saatte iyi gider sakinleştirir.. uyku verir.. bu arada okey oynamayı seviyorum.. kendime orti bulursam okeye iki kişi bekliyoruz.. ehehueheue ) teşekkür ediyorum dileklerin için... buyrun uykun gelir ama haberin olsun Alıntı
Φ daisygirl Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 teşekkür ediyorum dileklerin için... buyrun uykun gelir ama haberin olsun yaklasık 10-12 yıldır... yanı unıversıte sınavlarına hazırlandıgım zamandan bu yana dort saat uykuyla yasıyorum.. fazlasını hıc yapamadım... papatya cayı sanırım benı cok etkılemeyecek .. cunku uyku verıcı neler denedım bır bılsen.. ama ıncelıgın ıcın cok tesekkur ederım.. nefıs olmus.. ellerıne saglık.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 ıncelıgın ıcın cok tesekkur ederım.. nefıs olmus.. ellerıne saglık.. rica ederim afiyet olsun..çok becerikliyimdir övünmek gibi olmasın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 sanıyorum kızlar kafeniz amacını bulmaya başladı.. Daha önce amaçsızmıydı.. Yoksa erkekler girmesin falanmı..? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Daha önce amaçsızmıydı.. Yoksa erkekler girmesin falanmı..? yok değildi aşkısı adı böyle Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 kafede kimse yokmu herkese benden çay buyurun <(_) <(_) <(_) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 bularda aşkıma Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 eeeeeee kimse yok mu iki çift muhabbet etcek....... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Hiç sevmem ama canım tarhana çorbası çekti yaa Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 sevilmez miiiiiii ya sendeeee Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 sevilmez miiiiiii ya sendeeee ben mercimekçiyim Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 taam onuda ye..mercimekte güzellllllllllll Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Selam arkadaşlar.. kimler var bakim.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Selam arkadaşlar.. kimler var bakim.. ben varım aşkısı Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Selam arkadaşlar.. kimler var bakim.. selamünalyküm, kardes adın "sedat" mı bi yerden tanıdık gelioda Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 selam arkadaşlar benden herkese soğuk birer su lütfen Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 selamünalyküm, kardes adın "sedat" mı bi yerden tanıdık gelioda Evet kardeş adım Sedat.. Birşeymi sölücektin..? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.