Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Kıııss gece ordan bi bardak kola getir bakıyım ( çok oluyom herhalde birazdan boğazlayacak beni )
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Nasıl bildin natalia kısım ben bu cafeye geçerken uğradım sadece
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Üzerindeki önlük ne peki, söleyecek baska yalan bulamadın mı İste rockipsiz yalanlarından bi tanesi.. Canlı canlı, daha ne diim ben Teşekkür ederim Aysumcum
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Kısım sen körsen ben ne yapayım Doktorum ben ondan o önlük Kıs aysum şişeyi boşalttıktan sonra kafanda kıracam haberin olsun
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Kısım sen körsen ben ne yapayım Doktorum ben ondan o önlük Garibim deli önlüğünü doktor önlüğü sanıo hala yazııık
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl senin gibi çöpten adamlar yapmaktan iidir Çöpten adam yapmak ışıklarla konuşmaktan iyidir
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl O bir mesiyettir **** Sen git kibrit çöpünden araba yap Kıs hadi ii akşamlara ben kaçar
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl ağır git arkadaşım biraz bütün bunların bir şaka olduğunu biliyorsundur umarım.. aşk denilen şey..monitör ve kabloların içinden geçen elektrik titreşimleriyle olmuyor malesef..nasıldı bizim kızlar ama..hoşlarına gitti..gaz vermeye çalışanlar falan..allahtan dışarıda aynı ortamlarda tanışmıyoruz..yoksa brezilya dizisi hak getiree..saygılar..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar bütün bunların bir şaka olduğunu biliyorsundur umarım.. aşk denilen şey..monitör ve kabloların içinden geçen elektrik titreşimleriyle olmuyor malesef..nasıldı bizim kızlar ama..hoşlarına gitti..gaz vermeye çalışanlar falan..allahtan dışarıda aynı ortamlarda tanışmıyoruz..yoksa brezilya dizisi hak getiree..saygılar.. şakadan hiş hoşlanmam şakalarını kendine sakla böle şakada olmaz
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Selam kızlar.. Kahvem gelsin hemen işim var hemen kalkacam.. buyur aşkısı afiyet olsun
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Gece kim bakıyo bu cafeye.. Yokmu kimse.. buyrun ne istemiştiniz?
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 18 yıl Eyvah.... Lilaç senmi bakıyon geceleri... Şimdi bir kahve alayım dicemde ya dökersen üstüne başına..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.