Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Buyur yağmurcum Avniler biliyorum kız da biliyorum erkek tavlası da ama burda tavla okey ve benzeri kahve oyunları oynanmıyor
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Avniler biliyorum kız da biliyorum erkek tavlası da ama burda tavla okey ve benzeri kahve oyunları oynanmıyor iyi madem dedikodu yapın
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Buyur yağmurcum Avniler biliyorum kız da biliyorum erkek tavlası da ama burda tavla okey ve benzeri kahve oyunları oynanmıyor Saol canım ellerine sağlık Ama biras yakmışsın Sakın bana fırın sütlaç bu olacak o kadar deme
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Saol canım ellerine sağlık Ama biras yakmışsın Sakın bana fırın sütlaç bu olacak o kadar deme Aynen öyle diyecektim ama yanığı daha güzeldir yağmurcum
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl yerim tabi canım saol en güzel yeridir kime sorsan öyle der yani
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl saol ya sen kafemize aşçı olsana Ne demek.. sen iste pilot bile olurum..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Ne demek.. sen iste pilot bile olurum.. Yok saol o kadarda değil
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Ne demek.. sen iste pilot bile olurum.. Wayyyyyyyyyy ne diyorsun Figgaro
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Wayyyyyyyyyy ne diyorsun Figgaro figaroo figgaaaroo fiiiigaaarrooooo... nolucak işte yaaa...aşık oluyorum galibaa.. ..yoksa oldum mu..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl karışıyor değil Aysumu karışmış bile Sedat duymasın figgaro Asıl duyunca karışacak
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Asıl duyunca karışacak Benim gibi bütün olanları en son duyuyorsa bilemem
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl sevmek ve sonrasında aşık olmak istiyorum..delice bir sahil kıyısında umursuz koşan...koşumunda sevinç ve hazların şangırdadığı uzun yeleli bir tay gibi..ardından gelen günde tekrardan görmesem onu sanki bütün büyü bozulacakmış gibi..en tutkulu aşkların bile gömülü olduğu mezarların üzerinde kurulmuş olan o görkemli aşklarüstülüğün katedrali gibi...evet.. sevmek ve sonrasında aşık olmak istiyorum..şu an düşündüğüm bu.. ben aşık oluyorum dedim..birilerinin ilişkisini bozuyorum yada araya giriyorum demedim..aşkımdan kime nee..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar figaroo figgaaaroo fiiiigaaarrooooo... nolucak işte yaaa...aşık oluyorum galibaa.. ..yoksa oldum mu.. ağır git arkadaşım biraz
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Benim gibi bütün olanları en son duyuyorsa bilemem Artık bakalım: pembe dizi gibi yahuu
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Ewet Aysum sanane Figgaronun aşkından Aaaaa iftiraya bak gebertcem kıs seni
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Aaaaa iftiraya bak gebertcem kıs seni Kıs sen kimi gebertiyon İftira değil şikerim kuru iftira
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl İftira değil şikerim kuru iftira Ben de ıslak iftira demedim zaten delu
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Bende bişey demedim kısss delu sensin amma güldün azın yırtılcak şimdi
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar karışıyor değil Aysum karışmış bile Sedat duymasın figgaro Asıl duyunca karışacak ben duymuyorum bile yazdıklarını umrumda değil
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.