Φ avniler Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 BELEDİYE TEMİZLİK İŞLERİ KAPATMIŞ Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Buyur yağmurcum Avniler biliyorum kız da biliyorum erkek tavlası da ama burda tavla okey ve benzeri kahve oyunları oynanmıyor Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Avniler biliyorum kız da biliyorum erkek tavlası da ama burda tavla okey ve benzeri kahve oyunları oynanmıyor iyi madem dedikodu yapın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Buyur yağmurcum Avniler biliyorum kız da biliyorum erkek tavlası da ama burda tavla okey ve benzeri kahve oyunları oynanmıyor Saol canım ellerine sağlık Ama biras yakmışsın Sakın bana fırın sütlaç bu olacak o kadar deme Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Saol canım ellerine sağlık Ama biras yakmışsın Sakın bana fırın sütlaç bu olacak o kadar deme Aynen öyle diyecektim ama yanığı daha güzeldir yağmurcum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 O zaman o kısmını sana ayırdım sen yiyebilirsin canım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 yerim tabi canım saol en güzel yeridir kime sorsan öyle der yani Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 saol ya sen kafemize aşçı olsana Ne demek.. sen iste pilot bile olurum.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Ne demek.. sen iste pilot bile olurum.. Yok saol o kadarda değil Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Ne demek.. sen iste pilot bile olurum.. Wayyyyyyyyyy ne diyorsun Figgaro Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Wayyyyyyyyyy ne diyorsun Figgaro figaroo figgaaaroo fiiiigaaarrooooo... nolucak işte yaaa...aşık oluyorum galibaa.. ..yoksa oldum mu.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ooooooooooo işler karışıyorr Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 karışıyor değil Aysumu karışmış bile Sedat duymasın figgaro Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 karışıyor değil Aysumu karışmış bile Sedat duymasın figgaro Asıl duyunca karışacak Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Asıl duyunca karışacak Benim gibi bütün olanları en son duyuyorsa bilemem Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 sevmek ve sonrasında aşık olmak istiyorum..delice bir sahil kıyısında umursuz koşan...koşumunda sevinç ve hazların şangırdadığı uzun yeleli bir tay gibi..ardından gelen günde tekrardan görmesem onu sanki bütün büyü bozulacakmış gibi..en tutkulu aşkların bile gömülü olduğu mezarların üzerinde kurulmuş olan o görkemli aşklarüstülüğün katedrali gibi...evet.. sevmek ve sonrasında aşık olmak istiyorum..şu an düşündüğüm bu.. ben aşık oluyorum dedim..birilerinin ilişkisini bozuyorum yada araya giriyorum demedim..aşkımdan kime nee.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 figaroo figgaaaroo fiiiigaaarrooooo... nolucak işte yaaa...aşık oluyorum galibaa.. ..yoksa oldum mu.. ağır git arkadaşım biraz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Ewet Aysum sanane Figgaronun aşkından Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Benim gibi bütün olanları en son duyuyorsa bilemem Artık bakalım: pembe dizi gibi yahuu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Ewet Aysum sanane Figgaronun aşkından Aaaaa iftiraya bak gebertcem kıs seni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Aaaaa iftiraya bak gebertcem kıs seni Kıs sen kimi gebertiyon İftira değil şikerim kuru iftira Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 İftira değil şikerim kuru iftira Ben de ıslak iftira demedim zaten delu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Bende bişey demedim kısss delu sensin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Bende bişey demedim kısss delu sensin amma güldün azın yırtılcak şimdi Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 karışıyor değil Aysum karışmış bile Sedat duymasın figgaro Asıl duyunca karışacak ben duymuyorum bile yazdıklarını umrumda değil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.