Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Topic yemek topiğine döndü yaa Bakmayın çok acıktım ondan böle yapıyorum ...
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Aysum ben sana ne diim bilmiom ki Vala bişi deme bende yemek yemeğe gidiyom en iyisi sen de git
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Bu cafede zeytinyağlı sarma satılmaz ama ben ellerimle yaptım evden getirdim Yemek isteyenler buyursunlar yaa çok makbule geçti..sağol..gerçi sessizliğin kızı doyurdu bizi ama seninkilerede hayır diyemeyeceğim..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl seninkilerede hayır diyemeyeceğim.. Bİ de deseydin yani Afiyet şeker olsun
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yaa çok makbule geçti..sağol..gerçi sessizliğin kızı doyurdu bizi ama seninkilerede hayır diyemeyeceğim.. saol ya sen kafemize aşçı olsana
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Topic yemek topiğine döndü yaa Bakmayın çok acıktım ondan böle yapıyorum ... kıs millet pc saldırıcak
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl niye sen tavla bilmiyonmu Ne alaka şimdi tavla olmamasıyla, tavla bilip bilmemem
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Ne alaka şimdi tavla olmamasıyla, tavla bilip bilmemem kelmi alaka oldu yoksa
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl merak ettım ne yapıyonuz N ekadar meraklısın toprağım yahu Bi sütlaç alabilirmiyim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.