Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar slm cayınız vamı hoş geldin arkadaşım nasılsın tabiki var çayımız <(_)afiyet olsun
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl ben de geldimm.. ayy ne güzel olmuş burası böle cıvıl cıvıl... rengarenk.. çok güzel dekore etmişsiniz kıslar..bayıldım walla ee ne ikram ediyorsunuz bakiim bana
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl ee ne ikram ediyorsunuz bakiim bana Ne ikramı lilac burası hacıbaba tekkesimi, çık bakalım paraları.. Bu arada ben geldim kahvem nerede...?
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar vardır bi bildiğin.. buyur menümüzde bunlar var afiyet olsunnnnnnn
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl buyur menümüzde bunlar var afiyet olsunnnnnnn işte bu yaa.. kalbime giden yoluda buldun.. artık sen istemesende ben hep seni seveceğim..
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar işte bu yaa.. kalbime giden yoluda buldun.. artık sen istemesende ben hep seni seveceğim.. arkadaşımsın sen ben seni seviyorum zaten
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl arkadaşımsın sen ben seni seviyorum zaten ne güzel yaşasın biz sevgi yumakları.. menü arttıkça sevgimde artacaktır..beni sevgisizliğin ve yiceksizliğin kollarında bırakma nolur.. bu arada..acıktım..akşamki menüde ne var..
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar ne güzel yaşasın biz sevgi yumakları.. menü arttıkça sevgimde artacaktır..beni sevgisizliğin ve yiceksizliğin kollarında bırakma nolur.. bu arada..acıktım..akşamki menüde ne var.. bu kaldı sadece idare et
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl bu kaldı sadece idare et ederim.. ne demek..korkutmaz azlık beni..aksine dahada yer kalır midemde çokluklara.. karnımın doymuşluğunun gerisinde getireceği sevgi (li) olma hali.. karşısında.. beni evimde üç gün aç bir ayda elektriksiz bekletmesi bile.. cehennemde cenneti yaşatmasıyla eş değerdir..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar ederim.. ne demek..korkutmaz azlık beni..aksine dahada yer kalır midemde çokluklara.. karnımın doymuşluğunun gerisinde getireceği sevgi (li) olma hali.. karşısında.. beni evimde üç gün aç bir ayda elektriksiz bekletmesi bile.. cehennemde cenneti yaşatmasıyla eş değerdir..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Bu cafede zeytinyağlı sarma satılmaz ama ben ellerimle yaptım evden getirdim Yemek isteyenler buyursunlar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.