Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Bundan böyle hep burdayım ! evet bizim kahvelerimiz bağımlılık yapar
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl evet bizim kahvelerimiz bağımlılık yapar Bence bağımlılığı kahve değil senin sessizliğin yapar
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Bence bağımlılığı kahve değil senin sessizliğin yapar teşekkür ederimde sesizlik iyi değil aslında
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl teşekkür ederimde sesizlik iyi değil aslında Bir insan yüreğinde fırtınalar kopuyorsa da sessiz olabilir. Birilerini düşünüyorsa da sessiz olabilir... Yerinde sessizlik iyidir!
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Bir insan yüreğinde fırtınalar kopuyorsa da sessiz olabilir. Birilerini düşünüyorsa da sessiz olabilir... Yerinde sessizlik iyidir! evet öle aslında katılıyorum
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl evet öle aslında katılıyorum Demek ki aynı şeyi düşünüyoruz ne güzel
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Demek ki aynı şeyi düşünüyoruz ne güzel öle oldu galiba
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl ben yeniyim ama hadi vereyim bir kahve ...ne kahvesi alıyorsunuz acep sorabilirmiyim
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Orta şekerli Türk kahvesi bir daha yeni elemanlara öğretin benim kahvemi.... Aaaaa olmuyo ama...
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl sedat kahven hazırafiyet olsun canımbenim <(_) Öyleyse ben bir tane daha çay alayım
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl sedat kahven hazırafiyet olsun canımbenim <(_) Teşekkür ederim güzelim.. Çok güzel olmuş.. Yalnız yeni elemanlara öğretin benim ne içtiğimi.. Servis falan almadan getirsinler orta şekerli Türk kahvemi ok.. Sanırım buranın patronu sensin burcu..
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Öyleyse ben bir tane daha çay alayım aysum gelince ilgilenir seninle aysumdn iste çayını ben meşgulüm
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Orta şekerli Türk kahvesi bir daha yeni elemanlara öğretin benim kahvemi.... Aaaaa olmuyo ama... soranda kabahat ben beğenmedim zaten bu kafeyi hep erkek var yaw nerde kızlar. sessizliğin kızı bu çarew 'e dikkat et bence
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar soranda kabahat ben beğenmedim zaten bu kafeyi hep erkek var yaw nerde kızlar. sessizliğin kızı bu çarew 'e dikkat et bence tamam ederim frozen
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Teşekkür ederim güzelim.. Çok güzel olmuş.. Yalnız yeni elemanlara öğretin benim ne içtiğimi.. Servis falan almadan getirsinler orta şekerli Türk kahvemi ok.. Sanırım buranın patronu sensin burcu.. rica ederim canım sana bütün çaylar feda olsun
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar günaydın kızlar bugün çayları kim ısmarlıyor ben ısmarlıyorum afiyet olsun<(_)
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl yahu bu kızlar..sıkma börek te yaparlar bu kafede..ayy ne güzel.. ..şeeyy bayan bakarmısınız..acaba kafenizin yemek bölümü ne tarafta..
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yahu bu kızlar..sıkma börek te yaparlar bu kafede..ayy ne güzel.. ..şeeyy bayan bakarmısınız..acaba kafenizin yemek bölümü ne tarafta.. yok aç kaldın o işe aysum bakıyo
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar cafeniz hayırlı olsun kızlar 2.şb ne zaman açıyorsunuz yakında para kazanalımda:D
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.