Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Hadi kıslar Cafemis hayırlı olsun :D:D:D:D

turkish-media ( KIZLAR CAFESİ )

• Cevaplar 346
  • Görüntü 29,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

hani ruhsat, vergi levhası, ustalık belgesi, iyi hal kağıdı admin bu olaya el koyun lütfen kapatın hemen bu cafe yi... :devil::chris:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hani ruhsat, vergi levhası, ustalık belgesi, iyi hal kağıdı admin bu olaya el koyun lütfen kapatın hemen bu cafe yi... :devil::chris:

aaa bak şuna birde şikayet ediyo sizde kahvehane açın burası kıslar kafesi çık bakim dışarı sen

tabelamızdaki yazıyı okumadınmı .

Gönderi tarihi:

çıkıyom belediyle geri gelicem görürsünüz size daha neler yapıcam feminist cadılar.. :P

Gönderi tarihi:

o nee..kızlar dayanışması hıı.. :chris: ....

Gönderi tarihi:
  • Yazar

çıkıyom belediyle geri gelicem görürsünüz size daha neler yapıcam feminist cadılar.. :P

ha ha ha feminist cadılar yazmışsınya adımı nerden bildin bana feminist derler mesela üyeleri uyardığım zaman sitede bana feminist admin nolucak diyolar bende banlıyom:) tabi bir müddet sonra hemen açıyorum :D:D:D:D:D

Gönderi tarihi:

sesizliğin kısıııı ne iyi etmişsiinn burayı açmakla...figarro ve sayman da burdayken bi okeyy çevirelimmmm :D

Gönderi tarihi:

Kızlar kafesinde okey ha... ordan çok mu kek gözüküyom?.. :unsure::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Kızlar kafesinde okey ha... ordan çok mu kek gözüküyom?.. :unsure::lol:

:D sayman sende biliyon oyunu kaybetipte karizmanın bozulacağını :D:D:D:devil::devil:

Gönderi tarihi:

:D sayman sende biliyon oyunu kaybetipte karizmanın bozulacağını :D:D:D:devil::devil:

hah..sanada yenilirsem oynamam bida bu oyunu -_- ...demek istediğim bu kadar kızın içine girilirmi .. :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hah..sanada yenilirsem oynamam bida bu oyunu -_- ...demek istediğim bu kadar kızın içine girilirmi .. :P

iyi ozaman bir gün oynayalımda bir daha oynamassın :devil::devil:

Gönderi tarihi:
çıkıyom belediyle geri gelicem görürsünüz size daha neler yapıcam feminist cadılar..

o nee..kızlar dayanışması hıı.. ....

kızlar cafesi dendi yaa ikisi de eksik olmass :D adı üstünde

Gönderi tarihi:
way demek cafemizde kurulmuş hayırlı olsun ama erkeklerde gelsin bee

Aaa hoşgeldin karçiçeğim :clover:

Gönderi tarihi:
hoş buldum canım....artık hep burdayım evime döndüm
duydum cafe açılmış ee bide çiçeğim de gelmiş hemenn geldim...

hoşgeldinizzz :)

Gönderi tarihi:

merak ettım ne yapıyonuz :lol:

Gönderi tarihi:

Cafeniz hayırlı olsun kızlar:)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

tamam kız yeri ve ıstakaları sen belirle... :devil:

tamam yarın sabah oynuyoruz ben sana haber veririm yanlız yenilirsen yandın forumlara yazarım bak :devil::devil::D:D

Gönderi tarihi:

tamam yarın sabah oynuyoruz ben sana haber veririm yanlız yenilirsen yandın forumlara yazarım bak :devil::devil::D:D

nerde oynuycaz yarın ?.. :unsure:

Gönderi tarihi:

yaaaafff ben erkek cafesine takılam .......artık şansım daha çok..nasılsa kıslar burda........zzuhahahahahahahah :lol::lol::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.