Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Hadi kıslar Cafemis hayırlı olsun turkish-media ( KIZLAR CAFESİ )
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl hani ruhsat, vergi levhası, ustalık belgesi, iyi hal kağıdı admin bu olaya el koyun lütfen kapatın hemen bu cafe yi...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar hani ruhsat, vergi levhası, ustalık belgesi, iyi hal kağıdı admin bu olaya el koyun lütfen kapatın hemen bu cafe yi... aaa bak şuna birde şikayet ediyo sizde kahvehane açın burası kıslar kafesi çık bakim dışarı sen tabelamızdaki yazıyı okumadınmı .
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl çıkıyom belediyle geri gelicem görürsünüz size daha neler yapıcam feminist cadılar..
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar çıkıyom belediyle geri gelicem görürsünüz size daha neler yapıcam feminist cadılar.. ha ha ha feminist cadılar yazmışsınya adımı nerden bildin bana feminist derler mesela üyeleri uyardığım zaman sitede bana feminist admin nolucak diyolar bende banlıyom:) tabi bir müddet sonra hemen açıyorum
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl sesizliğin kısıııı ne iyi etmişsiinn burayı açmakla...figarro ve sayman da burdayken bi okeyy çevirelimmmm
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Kızlar kafesinde okey ha... ordan çok mu kek gözüküyom?.. sayman sende biliyon oyunu kaybetipte karizmanın bozulacağını
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl sayman sende biliyon oyunu kaybetipte karizmanın bozulacağını hah..sanada yenilirsem oynamam bida bu oyunu ...demek istediğim bu kadar kızın içine girilirmi ..
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar hah..sanada yenilirsem oynamam bida bu oyunu ...demek istediğim bu kadar kızın içine girilirmi .. iyi ozaman bir gün oynayalımda bir daha oynamassın
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl çıkıyom belediyle geri gelicem görürsünüz size daha neler yapıcam feminist cadılar.. o nee..kızlar dayanışması hıı.. .... kızlar cafesi dendi yaa ikisi de eksik olmass adı üstünde
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl way demek cafemizde kurulmuş hayırlı olsun ama erkeklerde gelsin bee
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl way demek cafemizde kurulmuş hayırlı olsun ama erkeklerde gelsin bee Aaa hoşgeldin karçiçeğim
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl duydum cafe açılmış ee bide çiçeğim de gelmiş hemenn geldimm...
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl hoş buldum canım....artık hep burdayım evime döndüm duydum cafe açılmış ee bide çiçeğim de gelmiş hemenn geldim... hoşgeldinizzz
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl mersi arkadaşlar bu akşamda parti yapacaz açılışı kutlamak için herkesler davetlidir biline...
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar tamam kız yeri ve ıstakaları sen belirle... tamam yarın sabah oynuyoruz ben sana haber veririm yanlız yenilirsen yandın forumlara yazarım bak
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl tamam yarın sabah oynuyoruz ben sana haber veririm yanlız yenilirsen yandın forumlara yazarım bak nerde oynuycaz yarın ?..
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl yaaaafff ben erkek cafesine takılam .......artık şansım daha çok..nasılsa kıslar burda........zzuhahahahahahahah
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.