Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Hadi kıslar Cafemis hayırlı olsun turkish-media ( KIZLAR CAFESİ ) Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 hani ruhsat, vergi levhası, ustalık belgesi, iyi hal kağıdı admin bu olaya el koyun lütfen kapatın hemen bu cafe yi... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 hani ruhsat, vergi levhası, ustalık belgesi, iyi hal kağıdı admin bu olaya el koyun lütfen kapatın hemen bu cafe yi... aaa bak şuna birde şikayet ediyo sizde kahvehane açın burası kıslar kafesi çık bakim dışarı sen tabelamızdaki yazıyı okumadınmı . Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 çıkıyom belediyle geri gelicem görürsünüz size daha neler yapıcam feminist cadılar.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 o nee..kızlar dayanışması hıı.. .... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 çıkıyom belediyle geri gelicem görürsünüz size daha neler yapıcam feminist cadılar.. ha ha ha feminist cadılar yazmışsınya adımı nerden bildin bana feminist derler mesela üyeleri uyardığım zaman sitede bana feminist admin nolucak diyolar bende banlıyom:) tabi bir müddet sonra hemen açıyorum Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 sesizliğin kısıııı ne iyi etmişsiinn burayı açmakla...figarro ve sayman da burdayken bi okeyy çevirelimmmm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Kızlar kafesinde okey ha... ordan çok mu kek gözüküyom?.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Kızlar kafesinde okey ha... ordan çok mu kek gözüküyom?.. sayman sende biliyon oyunu kaybetipte karizmanın bozulacağını Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 sayman sende biliyon oyunu kaybetipte karizmanın bozulacağını hah..sanada yenilirsem oynamam bida bu oyunu ...demek istediğim bu kadar kızın içine girilirmi .. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 hah..sanada yenilirsem oynamam bida bu oyunu ...demek istediğim bu kadar kızın içine girilirmi .. iyi ozaman bir gün oynayalımda bir daha oynamassın Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 tamam kız yeri ve ıstakaları sen belirle... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 çıkıyom belediyle geri gelicem görürsünüz size daha neler yapıcam feminist cadılar.. o nee..kızlar dayanışması hıı.. .... kızlar cafesi dendi yaa ikisi de eksik olmass adı üstünde Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 way demek cafemizde kurulmuş hayırlı olsun ama erkeklerde gelsin bee Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 way demek cafemizde kurulmuş hayırlı olsun ama erkeklerde gelsin bee Aaa hoşgeldin karçiçeğim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 hoş buldum canım....artık hep burdayım evime döndüm Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 duydum cafe açılmış ee bide çiçeğim de gelmiş hemenn geldimm... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 hoş buldum canım....artık hep burdayım evime döndüm duydum cafe açılmış ee bide çiçeğim de gelmiş hemenn geldim... hoşgeldinizzz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 merak ettım ne yapıyonuz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Cafeniz hayırlı olsun kızlar:) Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 mersi arkadaşlar bu akşamda parti yapacaz açılışı kutlamak için herkesler davetlidir biline... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Hoşgeldin karçiçeği.. özlettin kendini... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 tamam kız yeri ve ıstakaları sen belirle... tamam yarın sabah oynuyoruz ben sana haber veririm yanlız yenilirsen yandın forumlara yazarım bak Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 tamam yarın sabah oynuyoruz ben sana haber veririm yanlız yenilirsen yandın forumlara yazarım bak nerde oynuycaz yarın ?.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 yaaaafff ben erkek cafesine takılam .......artık şansım daha çok..nasılsa kıslar burda........zzuhahahahahahahah Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.