Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 bende çalışıyorum ancak akşamları girebiliyorum birde ramazanlık nedeniyle vakit olmuyor sen iyi ol yeter görüşürüzz. kendine iyi bak gönül ışığın hiç sönmesin saolasın arkadaşım ben çok iyiyim sen nasılsın siteye girdikçe buraya yaz ben bakıyorum kendine iyi bak arkadaşım seninde gönül ışığın asla sönmesin iyiki varsın Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Vay be bu topiğe gelmekde varmış Nerden nereye burcu Aradaki duvarı yıkmamız ikimiz açısındanda iyi oldu.. Senin kalbinin güzelliğini gördüm.. Geç de olsa gördüm.. Dilerim bu sahip olduğun güzelliği kaybetmezsin burcum... Dilerim sevdiğin insan da bunu görüp senin kıymetini bilir.. İnşaallah bugünden sonra hep mutlu olursun arkadaşım Ve seni hiçbişeyin üzmesine izin verme... çünkü öyle yaptıkça yaşamın yeşerir.. _______ Sakın unutma arkadaş Hayat bir okyanus gibidir Ummadığın kadar derin ve büyüktür Sen sen ol fazla açılma Ummadığın anda bir fırtınayla Olursun alabora Sürüklenirsin kıyıya... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Vay be bu topiğe gelmekde varmış Nerden nereye burcu Aradaki duvarı yıkmamız ikimiz açısındanda iyi oldu.. Senin kalbinin güzelliğini gördüm.. Geç de olsa gördüm.. Dilerim bu sahip olduğun güzelliği kaybetmezsin burcum... Dilerim sevdiğin insan da bunu görüp senin kıymetini bilir.. İnşaallah bugünden sonra hep mutlu olursun arkadaşım Ve seni hiçbişeyin üzmesine izin verme... çünkü öyle yaptıkça yaşamın yeşerir.. _______ Sakın unutma arkadaş Hayat bir okyanus gibidir Ummadığın kadar derin ve büyüktür Sen sen ol fazla açılma Ummadığın anda bir fırtınayla Olursun alabora Sürüklenirsin kıyıya... evet bazen insan anlamsız diyaloglara giriyor hayat çok güzel sevgiyi paylaşmak insanların birbirini sevmesi çok güzel biz zoru başardık ve iyi arkadaş olduk senin açından bilemem ama ben herşeyimi açıkça anlattım ve her arkadaşımada anlattım bana dair ne varsa sende mutluluğu hak eden birisin herşeyin güzeli senin olsun iyi günlere arkadaşım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 "Geçmişi onu çirkinleştirdi hep Ve bu dünyadan alıp götürdü..." Ayrılıklar beni büyütür Yanılgılar aşkı gördürür Düne ait olan hoş paragraflar Artık... seni hep öldürür Düne ait olan hoş paragraflar Artık... beni hep güldürür Yolların hep vardır sonu Aşıkların başkadır yolu Bugüne gelen hoş şarkılar Artık... senden alır onu Bugüne gelen hoş şarkılar Artık... benden götürür onu Boşa geçen hayat gelir mi sandın Gece oldu bak yine aldandın Herşey geçer demiştim yalnız hayat kalır Düşlerin büyüsü de bir gün dağılır Belki değildi mutlak hayatı paylaşırdık Birdenbire girmeseydi ayrılıklar aramıza... Düş Sokağı Sakinleri - Düşlerin Büyüsü Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Geceler Kara Tren - Nazan Öncel Günlerdir kapımı kimseler çalmıyor Göğsümden içeri yokluğun sızıyor Bir demlik çayım var Tütünüm de geçiyor Duvarlara yazdığım her cümle ağlıyor Evlerin ışıkları tek tek sönüyor Bu ev bu nağmeler peşimi bırakmıyor Geceler kara tren Geceler Yüklüyor bana seni Geceler Bende bir resmin var yüzüme bakmıyor Kollarım seni ister Geceler yine seni Ne baharın tadı var ne de yazın sevgili Bir demlik günüm var ömrüm de geçiyor Hiç mi aslı yok bunun Bu asılsız yüzlerin Dudağımdan geçtin Gözlerin yakmıyor Vazgeçsen olmuyor ölsen olmuyor Geceler kara tren Geceler Yüklüyor bana seni Geceler Ben de bir resmin var Yüzüme bakmıyor Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 O bir duygusal O bir dost O bir sırdaş O bir arkadaş O birrrr sessizliğin kızı Burcu'cum senin için söylenecek çok bir şey yok sen 1 numara bir insansın kişiliğinle karakterinle herşeyin en iyisini hakediyorsun umarım herşey gönlünce olur. Temennim senin ömür boyu mutlu,huzurlu sevdiğin insanlarla birarada bir yaşamın olması canım kardeşim Sevgi,saygı ve sağlıcakla kal burcu Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 O bir duygusal O bir dost O bir sırdaş O bir arkadaş O birrrr sessizliğin kızı Burcu'cum senin için söylenecek çok bir şey yok sen 1 numara bir insansın kişiliğinle karakterinle herşeyin en iyisini hakediyorsun umarım herşey gönlünce olur. Temennim senin ömür boyu mutlu,huzurlu sevdiğin insanlarla birarada bir yaşamın olması canım kardeşim Sevgi,saygı ve sağlıcakla kal burcu Teşekkür ederim arkadaşım Sende herşeyin en iyisine en güzeline layıksın sevgilerimle sedat Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Yolu Sevgiden Geçen Herkesle Bir Gün Biryerlerde Buluşuruz Herşey için teşekkürler . Tüm güzellikler seninle olsun ....! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Yolu Sevgiden Geçen Herkesle Bir Gün Biryerlerde Buluşuruz Herşey için teşekkürler . Tüm güzellikler seninle olsun ....! Çok Teşekkür ederim Arkadaşım sırdaşım dosttum sevgiyle kal.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Hayat gerçek arkadaşlık ve sevginin kıymetini bilen insanlarla daha güzel oluyor değerin hep aynı teşekkürler Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Cahil dönemlerimde lüzumsuz biri uğruna tartıştığım canım arkadaşım.. Umarım özel mesajımda beni anlamışsındır.. Doğruları görmeni en çok isteyenlerden olduğumu unutma.. Kendine iyi bak.. Kendi güzel gönlü güzel arkadaş.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa demiş ki suya: Gel sevdalım ol,hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya,ateş, kül olmaya başlamış.Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su... Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları... Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış;aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını.... Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla. İşte o zamandan beridir ki:Ateş sudan, su ateşten kaçar olmuş..Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini sadece ateş alır olmuş... Civciv.. Nerelerdesin ya kayboldun yoksun buralarda.. Sana gönderdiğim ömı daha sonra açıklıcam ok.. Kib canım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Hayat gerçek arkadaşlık ve sevginin kıymetini bilen insanlarla daha güzel oluyor değerin hep aynı teşekkürler Cahil dönemlerimde lüzumsuz biri uğruna tartıştığım canım arkadaşım..Umarım özel mesajımda beni anlamışsındır.. Doğruları görmeni en çok isteyenlerden olduğumu unutma.. Kendine iyi bak.. Kendi güzel gönlü güzel arkadaş.. çok teşekkür ederim canım arkadaşım murat yeşim geldim civciv Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa demiş ki suya: Gel sevdalım ol,hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya,ateş, kül olmaya başlamış.Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su... Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları... Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış;aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını.... Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla. İşte o zamandan beridir ki:Ateş sudan, su ateşten kaçar olmuş..Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini sadece ateş alır olmuş... Civciv.. Nerelerdesin ya kayboldun yoksun buralarda.. Sana gönderdiğim ömı daha sonra açıklıcam ok.. Kib canım.. geldim civcib öm aldım teşekkür ederim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 seni seviyorum aysum Gerçek bir forum müdavimi olduğunu düşünüorum... Herkesin söylediği güzel düşüncelerin iki katını da ben söyledim say çok teşekkür ederim aynı duygularla arkadaşım saol Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. çok çok teşekkür ederim saol çok mutlu oldum anı defterimi böyle görünce sevgiyle kal arkadaşım Alıntı
Φ ENGİN_DENİZ Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 anı defteride varmış buda benden sana gelsin burcu hayatta en zor olan bir insanı tanımak kabul etmek huylarını değişmeden bir olmak sevmek anlaşmak değildir nedensizde sevilir bazen küçük biran için ömür bile verilir Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 anı defteride varmış buda benden sana gelsin burcu hayatta en zor olan bir insanı tanımak kabul etmek huylarını değişmeden bir olmak sevmek anlaşmak değildir nedensizde sevilir bazen küçük biran için ömür bile verilir ay çokçokçok teşekkür ederim yaaa engin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Sevgili arkadaşım nerelere kayboldun ? Nasılsın bakalım umarım iyisindir .kendine iyi bak Sağlıcakla....... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Burcu hanım nasılsınız. Geçerken uğradım size de. Bırakalım resmiyeti. Kızım burayı çok özledim seni de çok özledim ben ya:( Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 bende seni çok özledim bir müddet girmedim sağlık sorunlarım vardı şimdi tekrar geldim seni seviyorum arkadaşım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 bende seni çok özledim bir müddet girmedim sağlık sorunlarım vardışimdi tekrar geldim seni seviyorum arkadaşım Yaaa ne oldu sana? Önemli bişey mi geçti mi iyileştin mi bakiiim DİKKAT ET KENDİNE Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.