Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Hayat dolu sevgiyi yüreğinde taşıyan karşısındakini küçümsemiyen biri . kişiliğiylede saygı duyduğum bir insan ve arkadaş Sevgi arkadaşın Aşk ise sırdaşın olsun Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Hayat dolu sevgiyi yüreğinde taşıyan karşısındakini küçümsemiyen biri . kişiliğiylede saygı duyduğum bir insan ve arkadaş Sevgi arkadaşın Aşk ise sırdaşın olsun çok teşekkür ederim arkadaşım evet sevgi arkadaşım aşk sırdaşım olur inşallah Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Birşey yazmama gerek varmı bitanem.. Bendeki yerini değerini sevgini biliyorsun.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Sen olmasan da, hayalin vardı, Sen olmasan da, şarkılar vardı, Seni hatırlatan... Sen olmasan da, her dakika aklımdaydın. Ben seni sensiz sevdim... Ben seni severken Sen yanımda yoktun ki! Ben seni özlerken Sen bilmiyordun ki! Ben seni sensiz sevdim... Sen yokken bakışların vardı Beynime kazınmış Nereye baksam oradaydılar, Ben seni sensiz sevdim.. Göremesem de, rüyamdaydın, Sevmesen de, kalbimin derinliklerindeydin Ve kimse seni oradan çıkaramayacak. Sen bile! Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da, hayalin vardı, Sen olmasan da, şarkılar vardı; Seni hatırlatan... Sen olmasan da, her dakika aklımdaydın. Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da,yıldızlar vardı, Sen olmasan da,bulutlar vardı, Sen olmasan da,günbatımları vardı, Sen olmasan da,denizler vardı... Ben seni sensiz sevdim... Aslında sen hep vardın, Aynı şehirde,aynı sokakta, “Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum”ama; Ben seni sensiz sevdim... Ne olurdu sende beni sevseydin? Ne olurdu bu kadar gözyaşı dökmeseydim? Ama inanıyorum ki sen uyandıracaksın beni, Hani kıyamet koptuğunda... Ben seni sensiz sevdim... Neden sevdim bilmiyorum ama çok sevdim!!! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 HASRETİNDE AŞK BÜYÜTÜM sen gelmesen gelsin ölüm Sensizlik bana zulüm Yakıyor beni hasretin Sensizlik çok zor gülüm Şiirler yazdım Denizin mavisine Kuşların kanadına Göğün kubbesine Seni seviyorum yazdım gülüm Can çürüttüm mal çürüttüm Hasretinde aşk büyüttüm Umut ektim ben bu aşka Yağmur ol gel gülüm Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 TANRININ ŞAHİTLİĞİNDEKİ SEVDALLAR Buralar hep aynı Türküler yanık söyler Kim bilir bu yürekler Ne acılar gizler Ne büyük aşklar yaşandı Bu diyarlarda Tanrıdan başka kimsenin bilmediği Ne sevdalar yüreklerde küllendi Dumanları bile tütmeden Sadece bir çift bakışda Ne büyük sevdalar yaşandı Sadece ve sadece Tanrının şahitliğinde İşte buralar böyle Boşuna türküler yanık değildir Her türküde ne sevdalar dillenir Her söylendiğinde bir türkünün Binlerce kez sevda bilenir Buralar böyle aşkı aşk Kavgası kavga Ölünür mü diye sorarsan Bu sevdalara ölünür be canım Baş verilir yıl verilir yıllar verilir Can verilir canlar verilir canım… Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 mutlu ol gidiyorum gidiyorum işte; mutlu ol... ardımdan bir damla yaş dökersen ne mutlu bana belki, ellerinden tutamayacağım; belki, gece gündüz ağlayacağım belki, bu gençliğime doyamayacağım ama seni asla unutmayacağım seni hep bu kalpte saklayacağım... bir BİTİŞ ve ÖLÜM zaman geçer durmadan eller kötügözle bakar hiç yargılamadan sanki suçun varmış gibi vururlar seni arkandan sevdiğin kandırır sevmeden gözlerine bakar iğrenmeden elleri sever;hiç düşünmeden ağlarsın herakşam derdinden,kederinden alacağını almıştır hayat geride kalmıştır boş bir malümat alacağı yoktur artık dünyadan melekler getirir ona ölümle birlikte birçift kanat demek artık ölümde geldi seven sevdi sevmeyen ise çekti gitti zaten boştu dünya onun için işte sonunda herşey BİTTİ Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 aşk ve unutmak kalınca insan tek başına düşünüyor; ölüm,hayat,aşk ve nefret hapsinde bir kahır,hepsinde bin acı elde kalan ise;bir iki damla tuzlu gözyaşı gitti yok gelmeyecek o mutlu günler o saatler geri dönmeyecek belki umutlanıyorsun ama; o seni asla sevmeyecek bazen düşünürsün ölmek; aslında boştur o anlara geri dönmek önemli olan unutmak,sevmemek bırak gözyaşlarını;belkide kurtuluş herşeyi silmek nafiledir ardından beddualar okumak onun hayatı o senin hayatın ise SOLMAK sen ağlarken O gülecekse varsın olmasın önemli olan aşksız yaşamak her şarkıda ağlayacakta olsan hergün dirhem dirhem de solsan anılarla her akşam saçlarınıda yolsan boşver artık onu... onun için sen yoksan. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 sebebi sensin bir aşk uğruna acı çekiyorsam gece gündüz kahr oluyorsam sabahlara kadar ağlıyorsam bilki sebebi sensin. geceler uzun geliyorsa yaşam bir anlam ifade etmiyorsa eller üstüme bakıp bakıp gülüyorsa bilki sebebi sensin dünyam aniden yıkılmışsa sabır tellerim kopmuşsa anam ahım olmuşsa bilki sebebi sensin eğer bugün öleceksem bin beddua ile bu dünyadan gideceksem senden gayrı herkesi sileceksem bilki sebebi sensin içim sıkılıyorsa durmadan ellerim tutmuyorsa sen olmadan kahkahalarla ağlıyorsam zorumdan bilki sebebi sensin....sadece....sensin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 SEVGİLİYE Beraber arabanın içinde denizi seyrediyoruz ve denize vuran yakamozu.. Yakamoz mudur gözlerimi kamaştıran yoksa onun güzelliğimi?... Öyle güzel ki, bakmaya kıyamıyorum.... Ben onu gökyüzündeki yıldızlar kadar, yıldızların ardındaki yağmur taneleri kadar, yağmur tanelerinin ardındaki kar taneleri kadar... Ben onu... gökyüzünü kaplayan bulutların beyazlığı kadar seviyorum... Ben onu okyanuslar kadar, okyanusların içindeki her bir kum tanesi kadar seviyorum... Yanımda uzanıp elini tutamıyorum; O kadar güzel ki, kıyamıyorum... Ben ona sarılmak istiyorum; Dolunaya sarılır gibi, ağaca sarılır gibi, çiçeğe sarılır gibi, yeni doğmuş bir bebeğe sarılır gibi... Ama sarılamıyorum; incinir diye korkuyorum... Bana bakıyor, bakışlarındaki aşkı, dudaklarındaki sıcaklığı görebiliyorum hissedemesemde... O bakışlar bana "seni seviyorum" diyor; Bunu görebiliyorum gözlerindeki o ışıkta... Sonra elini uzatıyor ve elimi tutuyor... O an kalbimin hiç öyle hızlı atmadığını fark ediyorum, içim titriyor... Hayallere dalıyorum.. Issız bir adada sadece benim ve onun olduğunu hayal ediyorum... Her güzel sabaha ve her geceye onunla merhaba diyorum, ona doya doya bakıyorum, onu doya doya öpüyorum, ona sarılıp onunla uyuyorum... Aslında uyumuyorum, o uyurken onun güzelliğini izlerken güne başlıyorum... Bir bakıyorum denizin üzerinde koşuyorum onunla. İmkansız bir şey ama biz onunla elele denizin üzerinde dans ediyoruz... Sonra başka hayallere geçiyorum... O öyle güzel ki, bir çiçek gibi, çiçeği dalından koparmaya kıyamıyorum.. O çiçeğin sarı tomurcuğu, ben ona ulaşmak için çiçekle seviyor sevmiyor oynuyorum.. Biliyorum aslında ne ile başlarsam onunla biteceğini.. Ben seviyorla başlıyorum seviyorla bitmesini istediğim için... Son iki yaprak kaldığında yaprağın biri esen rüzgarla yere düşüyor ve bana son yaprakta sevmiyor kalıyor... Kar yağıyor lapa lapa denizin üzerine... Bir bakıyorum yağan karlar denizin üzerine düşerken sevgilimin silüeti oluşuyor... Gözlerimi ovuşturuyorum, bir bakıyorum kayboluyor o görüntü... çünkü o yanımda orada olamaz ki!... Eli hala elimde... Elimi kalbine götürüyor... Kalbi hızlı hızlı atıyor... İki elimi uzatıyorum kalbini avuçlarımın içine bırakıyor. Göğsümün içinde bir yer açıp oraya yerleştiriyorum... Alıyorum kalbini kalbimin yanına usulca yerleştiriyorum... İkimizin kalbi aynı anda atıyor, benim kalbim onun için onun kalbi benim için... Bir bedende iki kalp atıyor pıt pıt pıt diye.. Dudaklarına bir buse konduruyorum ve o an kayboluyorum onun derinliklerinde... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 SEVGİNİN MEVSİMİ VAR MI ? Çiçekler, meyveler gibi... Yaz, sonbahar ya da kış. Nedense duygu rüzgarları hep ilkbahara yakıştırılır. Coşkular, tutkular hep baharı simgeler. Gürül gürül akan sel sularına pek yaraşsa da bir mevsimle sınırlandırılamaz duygular. Ne zamanı ne de yeri vardır sevginin ... Ne de kuralı... Ilık bir rüzgarda olabilir, savurup götüren bir fırtına da. Buz gibi yalnızlıkları da yaşatır, sıcacık özlemleri de... Gün ışığı olur, süzülür yüreğinize, ısıtır kavurur belki de yakar. Yinede onu arar, ona koşar insanoğlu. Yakınsa da bıkmaz. Ya yüreğinde saklar sımsıkı ya da kaçırır parmaklarının arasından... Çünkü özgürdür sevgi. Tutsak edilmeyi sevmez. Neden ille de ilkbahar rüzgarları?... Oysa hemen ardından yaz gelir. Ve gerçek sevgi yaza daha yakındır. Yakan, kavuran yine de iyi ki var denilen sevgi... Buğday güneşsiz olgunlaşamaz. Ve sevgi, ekmek gibi, su gibi gerçeğidir insanın... Acı da çektirse, ısıtır, yüceltir, olgunlaştırır sizi. Anılarınızda neler var? Neler kaldı kocaman yazdan? Yüreğinizde sakladığınız yıldızlar mı? Yoksa bir mevsimlik Yaz duygusu mu? Hani yaz yağmurları gibi geçiveren... Olsun... Yaşanılan her güzelliğe saygı göstermek gerek. Yaşamının baharında olan da, Sonbahara doğru yol alan da ıslanabilir bu yağmurlardan. Olsun varsın. Sevgi yağmur gibi yağacaksa ve sırılsıklam ıslatacaksa sizi, bırakın yağsın gönlünce... Sevebilen bir yüreğiniz varsa, sevgiye saygınızda varsa eğer, dört mevsim bahar ve yazdır sizin için. Kışlardan korkmanıza hiç gerek yok! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 elveda topic elveda canım arkadaşım aysum Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var Sessizliğin Kızı Bundan böyle dünyada Aşkın adı Sessizliğin Kızı olsun olsun dedim dinlemedi beni bir gün bu topice girersen sessiz kız adımı sana söylemiştim sonuna çarev ekle ve beni bul Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Milyon Kere Sessizliğin Kızı Ben bir Sessizliğin Kızı'dir tutturmuşum oh ne iyi Sessizliğin Kızı'li içkiler içip sarhoş oluyorum ne güzel Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin Biraz Sessizliğin Kızı sürüyorum güzelleşiyor Şarkılar söylüyorum Şiirler yazıyorum Sessizliğin Kızı üstüne Saatim her zaman Sessizliğin Kızı'e beş var Ya da Sessizliğin Kızı'i beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan Sessizliğin Kızı geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden Sessizliğin Kızıdeyiz Günlerden Sessizliğin Kızıertesidir Odur gün gün beni yaşatan Onun kokusu sarmıştır sokakları Onun gözleridir şafakta gördüğüm Akşam kızıllığında onun dudakları Başka kadını övmeyin yanımda gücenirim Sessizliğin Kızı'i övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz Bir kadeh de sizinle içeriz Sessizliğin Kızı'li İki laf ederiz Onu siz de seversiniz benim gibi Ama yağma yok Sessizliğin Kızı'i size bırakmam Alın tek kat elbisemi size vereyim Cebimde bir on liram var Onu da alın gerekirse Ben Sessizliğin Kızı'i düşünürüm, üşümem Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar Parasızlık da bir şey mi Ölüm bile kötü değil Sessizliğin Kızısizlik kadar Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var Sessizliğin Kızı Bundan böyle dünyada Aşkın adı Sessizliğin Kızı olsun şiir için teşekkürler maser.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Tüm Güzellikler Senin Olsun Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 ii bi geveze ve arkadaş dicem kıscak bana. geveze ve ii bi arkadaş sıcak kanlı. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Tüm Güzellikler Senin Olsun çok teşekkür ederim arkadaşım iyi günlerimde yanımdaydın kötü günlerimde beni yalnız bırakmadın kötü günlerimin en iyi arkadaşı saolasıniyiki varsın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 çok teşekkür ederim arkadaşım iyi günlerimde yanımdaydın kötü günlerimde beni yalnız bırakmadın kötü günlerimin en iyi arkadaşı saolasıniyiki varsın Arkadaşlar zaten kötü günler için değil mi ? iyi günde herkes arkadaşındır zaten ! sende iyiki varsın sağol.... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Arkadaşlar zaten kötü günler için değil mi ? iyi günde herkes arkadaşındır zaten ! sende iyiki varsın sağol.... teşekkür ederim arkadaşım tekrar saol iyiki varsın http://www.volkanturkoglu.com/mp3/volkan%2...0-%20sonbir.mp3 Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 önemli değil ! sesizliğin_kızı şimdi gerçekten sessizliğe mi büründün, sesin soluğun çıkmıyor... yukarıda verdiğin link çalışmıyor mefta olmuş bir bak istersen Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 önemli değil ! sesizliğin_kızı şimdi gerçekten sessizliğe mi büründün, sesin soluğun çıkmıyor... yukarıda verdiğin link çalışmıyor mefta olmuş bir bak istersen arkadaşım ben buralardayım yaw sen yoksun evet link mefta olmuş Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 bende çalışıyorum ancak akşamları girebiliyorum birde ramazanlık nedeniyle vakit olmuyor sen iyi ol yeter görüşürüzz. kendine iyi bak gönül ışığın hiç sönmesin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.