Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 İşte bu da sessizliğin kızının defteri... Böyle bir insanın nasıl defteri olmaz şaştım doğrusu Gerçekten kalbi olan özel bir insansın.. Hiç bu forumdan eksik olma olur mu Güzelliğin hiç solmasın seni seviyorum Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 İşte bu da sessizliğin kızının defteri... Böyle bir insanın nasıl defteri olmaz şaştım doğrusu Gerçekten kalbi olan özel bir insansın.. Hiç bu forumdan eksik olma olur mu Güzelliğin hiç solmasın seni seviyorum kesin senden bişi isteyecek.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 İşte bu da sessizliğin kızının defteri... Böyle bir insanın nasıl defteri olmaz şaştım doğrusu Gerçekten kalbi olan özel bir insansın.. Hiç bu forumdan eksik olma olur mu Güzelliğin hiç solmasın seni seviyorum çok teşekkür ederim sen bitanesin belki bu gidiyorum başlığını açmasaydım sayman ve seni tanımamış olacaktım kalmam sizleri bana kazandırdı iyiki kalmışım iyiki varsınız Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 kesin senden bişi isteyecek.. Senin için fesat Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 kar yağarken sokaklarda öpüşürken parklarda gelmediğin o gün varya dünyam yıkıldı bir anda senin uğruna senin uğruna yaptıklarım hep senin uğruna yeter sevgilim gel artık bana her şey senin uğruna dokunduğun her yerim ellerini arıyor ah bedenim sensizliğin hesabını soruyor senin uğruna senin uğruna yaptıklarım hep senin uğruna yeter sevgilim gel artık bana her şey senin uğruna Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 cıh...gelmem.. ısrar etme.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 cıh...gelmem.. ısrar etme.. gelme yaww Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Senin için fesat çekemiyo seni boş ver kıskanıyo Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 İçi dışı bir.. Sevgi dolu.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 ben miiiiii Bak yaa Alıntı
Φ ESRARLI-GOZLER Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 RUZGAR SERT ESİYOR YAPRAKTA KALMADIN DÖKÜLECEK AMA BİR ŞEYLER VAR GİBİ SAVRULACAK YOK OLACAK ÖNCE UMUTLAR ARDINDAN ANILAR SONRA BELKİ BİR HAYAT BİR ÖMÜR YAŞANACAK GÜZEL GÜNLER SEVDALAR SAVRULACAK YOK OLACAK BİRTANEM SEVEMEZDİ KİMSE SENİ BU KADAR SÖYLE SANA BENİ UNUTTURAN KİM SANMA BÜTÜN KALP LER SEVGİYLE BAKAR SÖYLE SANA BENİ UNUTTURAN KİM MAHVETTİN ENGÜZEL DUYGULARIMI UGRUNA HARCADIM O YILLARIMI VERSEM ALIRMISIN AK SACLARIMI SOYLE SANA BENİ UNUTTURAN KİM AGLADIM O GECE HERŞEY BİTERKEN RESMİMİZE BAKIP SENİ DİNLERKEN BİR VEDA EDERDİ İNSAN GIDERKEN SÖYLE SÖYLE BİRTANEM SANA BENİ UNUTTURAN KİM ESRARLI-GÖZLER Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 İçi dışı bir.. Sevgi dolu.. evet öleyimde keşke içim dışım bir olmayıp sevgi dolu olmasaydım iyilikler kaybettirir insana Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 AGLADIM O GECE HERŞEY BİTERKEN RESMİMİZE BAKIP SENİ DİNLERKEN BİR VEDA EDERDİ İNSAN GIDERKEN SÖYLE SÖYLE BİRTANEM SANA BENİ UNUTTURAN KİM ESRARLI-GÖZLER çok güzel arkadaşım yüreğine sağlık Alıntı
Φ ESRARLI-GOZLER Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 ÖZLEDİM SESINI NE OLUR KONUŞ BİR GÜL ACTI ZAMANLARIN ÖTESINDEN KARANLIKLAR ICIN DEYIM KAPKARAYIM BUGUN GEL GOK MAVİSİNDEN DENİZ MAVİSINDEN BANA BİR SARKI SÖYLE İÇİMDE BİRŞEYLER KOPUYOR GÖZLERİM KAN CANAGI YORGUNUM UYKUSUSUM BİR BAKSANA NE HALDEYIM DELI DIVANE YARALIYIM CARESIZIM UMUTSUZUM BANA BİR SARKI SOYLE BİN BİR DERDE DÜŞSEM DERMANSIZ KALSAM BENIM BU SEVDADAN GECMEM MUMKUNMU İÇİN İÇİN YANSAM SENDE GORMESEN ASKINDAN SIKAYET ETMEM MUMKUNMU FELEK ENGELLERI YOLUMA SERSE GOZLERIME KARA PERDELER INSE AZRAİL CANIMI ALMAYA GELSE SANA KAVUŞMADAN OLMEM MUMKUN MU BIR KARANLIK GELIYOR YOKLUGUNUN ARDINDAN NE ZAMAN GUNEŞ BATSA BU SON GECEM DIYORUM VAZGEC BU YALAN DUNYANIN TUKENMIŞ SEVGILERINDEN YETISIR BUNCA ELEM KEDER DIYORUM BENI CAGIRDIGINI BIR DEFA DUYA BILSEM AVUÇLARIMDA ATES YORGUN GÖZLERIMDE NEM AŞARAK ENGELLERI BIR GUN KAPINA GELSEM BASIMI DUVARLARA VURUP VURUPTA OLSEM DIYORUM ESRARLI-GOZLER SENIN IÇIN SESSIZ LIGIN KIZIIIIIIIIIII Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 ÖZLEDİM SESINI NE OLUR KONUŞ BİR GÜL ACTI ZAMANLARIN ÖTESINDEN KARANLIKLAR ICIN DEYIM KAPKARAYIM BUGUN GEL GOK MAVİSİNDEN DENİZ MAVİSINDEN BANA BİR SARKI SÖYLE İÇİMDE BİRŞEYLER KOPUYOR GÖZLERİM KAN CANAGI YORGUNUM UYKUSUSUM BİR BAKSANA NE HALDEYIM DELI DIVANE YARALIYIM CARESIZIM UMUTSUZUM BANA BİR SARKI SOYLE BİN BİR DERDE DÜŞSEM DERMANSIZ KALSAM BENIM BU SEVDADAN GECMEM MUMKUNMU İÇİN İÇİN YANSAM SENDE GORMESEN ASKINDAN SIKAYET ETMEM MUMKUNMU FELEK ENGELLERI YOLUMA SERSE GOZLERIME KARA PERDELER INSE AZRAİL CANIMI ALMAYA GELSE SANA KAVUŞMADAN OLMEM MUMKUN MU BIR KARANLIK GELIYOR YOKLUGUNUN ARDINDAN NE ZAMAN GUNEŞ BATSA BU SON GECEM DIYORUM VAZGEC BU YALAN DUNYANIN TUKENMIŞ SEVGILERINDEN YETISIR BUNCA ELEM KEDER DIYORUM BENI CAGIRDIGINI BIR DEFA DUYA BILSEM AVUÇLARIMDA ATES YORGUN GÖZLERIMDE NEM AŞARAK ENGELLERI BIR GUN KAPINA GELSEM BASIMI DUVARLARA VURUP VURUPTA OLSEM DIYORUM ESRARLI-GOZLER SENIN IÇIN SESSIZ LIGIN KIZIIIIIIIIIII teşekkür ederim saolasın Alıntı
Φ KAAN HAN Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 sen arkadaş muhalefet yapmaktan başka bir şey bilmezmisin sayamn 22 Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 sevimli,duygusal,sempatik içten ,ideal her erkeğin rahatça taşıyacağı bir bayan forumda en çok ilgimi çeken kişilerden bir tanesi:clover: Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 bence avatarıyla ters orantılı birisin..sesliliğin kızı..birazda arabesk, birçoğumuzda olduğu gibi..aşk acısı çekmiş yada çeker bir halin var.olmalıda..her insanda olduğu gibi..özünde iyisin ama kincisin..sonrasında devam ederiz.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 bence avatarıyla ters orantılı birisin..sesliliğin kızı..birazda arabesk, birçoğumuzda olduğu gibi..aşk acısı çekmiş yada çeker bir halin var.olmalıda..her insanda olduğu gibi..özünde iyisin ama kincisin..sonrasında devam ederiz.. aşk acısı çeken biri değilim sevdiğim insanla birlikteyim arebeks severim bu kadar saol yazdıkların için Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 O yaz evinin içinde... Denize nazır.... Sabaha kadar.... Beklerim seni.... Bir den dalgalar dediki gelmeyeceksin.. Birden çıktın viraneden.... Koşa koşa indin kumsala... Acı acı sövdün sonra.... Yüzümü kırbaçlayan rüzgara... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 hoşsun..güzelde yemek yapıyorsun..seni sevmeyen ölsün.. Alıntı
Φ ESRARLI-GOZLER Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 AŞKI OYNANACAK KUMARMI SANDIN SENİ SEVEN KALBİ DERTLERE SALDIN TANRININ VERDIGI CANI SEN ALDIN BENI SADECE HASRET BIRAKTIN ESIRIM KADERIN TUZAKLARINDA EZİLDIM HAYATIN SOKAKLARINDA KÜL OLDUM BU AŞKIN OCAKLARINDA BENI YASAMAYA HASRET BIRAKTIN SAHTE GULUŞUNLE GIRDIN KALBIME KARSILIK VERMEDIN BENIM SEVGIME DUSURDUN CANIMI KENDI DERDINE BENI SADETE HASRET BIRAKTIN NESEN MUTLU OLDUN NEDE BEN OLDUM ISTE HEMSEN SOLDUN HEMDE BEN SOLDUM BU AYRILIKTAN SOYLE NE BULDUN NE BULDUN ASKIMIZIN SONU ACILI SEVDA BU SEVDANIN ADI ACILI SEVDA GELDE BITSIN BU HASRET HASRET CEKILMEYEN DERT BOYLE YASAN MAZ ELVET GOTUR BENI BENI MUTLULUK LARA GOTUR BENI AGLARIM AGLARIM YASANAN LARA AGLARIM AGLARIM MUTLULUK LARA BU SEVDANIN SUNU ACILI SEVDA ESRARLI-GOZLER SESSIZLIGIN KIZI ICIN SEVGILERIMLE Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 AŞKI OYNANACAK KUMARMI SANDIN SENİ SEVEN KALBİ DERTLERE SALDIN TANRININ VERDIGI CANI SEN ALDIN BENI SADECE HASRET BIRAKTIN ESIRIM KADERIN TUZAKLARINDA EZİLDIM HAYATIN SOKAKLARINDA KÜL OLDUM BU AŞKIN OCAKLARINDA BENI YASAMAYA HASRET BIRAKTIN SAHTE GULUŞUNLE GIRDIN KALBIME KARSILIK VERMEDIN BENIM SEVGIME DUSURDUN CANIMI KENDI DERDINE BENI SADETE HASRET BIRAKTIN NESEN MUTLU OLDUN NEDE BEN OLDUM ISTE HEMSEN SOLDUN HEMDE BEN SOLDUM BU AYRILIKTAN SOYLE NE BULDUN NE BULDUN ASKIMIZIN SONU ACILI SEVDA BU SEVDANIN ADI ACILI SEVDA GELDE BITSIN BU HASRET HASRET CEKILMEYEN DERT BOYLE YASAN MAZ ELVET GOTUR BENI BENI MUTLULUK LARA GOTUR BENI AGLARIM AGLARIM YASANAN LARA AGLARIM AGLARIM MUTLULUK LARA BU SEVDANIN SUNU ACILI SEVDA ESRARLI-GOZLER SESSIZLIGIN KIZI ICIN SEVGILERIMLE arkadaşım şiirini yaz yanlız benim adımı eklemessen sevinirim Alıntı
Φ ESRARLI-GOZLER Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 kusura bakma arkadaşım bır daha yaz mam adını ozur dılerım merak etme bır daha hıç bır sey yazmam kusura bakma ozur dılerım bbbbbbbbbbbbbbbyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee esrarlı-gozler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.