Φ ateş böceği Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 herkese günaydın öncelikle kendimi tanıtayım 25 yaşında 168 boyunda 53 kg boy ve kiloyu öylesine yazdım belki merak edenler vardır. anaokulu öğretmeniyim eeee şuan tatildeyim ve eğlenceli vakit geçirmek hoş sohbetlerde bulunmak istiyorum yokmu kimse Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 herkese günaydın öncelikle kendimi tanıtayım 25 yaşında 168 boyunda 53 kg boy ve kiloyu öylesine yazdım belki merak edenler vardır. anaokulu öğretmeniyim eeee şuan tatildeyim ve eğlenceli vakit geçirmek hoş sohbetlerde bulunmak istiyorum yokmu kimse aramıza hoş geldin inşallah iyi vakit geçirirsin Alıntı
Φ ateş böceği Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 aramıza hoş geldin inşallah iyi vakit geçirirsin hoşbulduk dün kayıt oldum ama pek eğlenemedim çok karışık bir sayfa yada ben henüz çözemedim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Hoşgeldin Hala çözemedinmi 3 başlık birden açmışsın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Hoşgeldin Öğretmenim .... İyi Paylaşımlar ve hoş sohbetler.... ben öğrenciniz değilim haa.....yukarda yazdığımdan o mana çıkmasın sadece selam olsun diye yazdım....!!!!!Saygılar...... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Artık çok geç Murti_San Alıntı
Φ ateş böceği Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 merhaba cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. fakat gece yağmuru sen pekte kullandığın isim kadar nazik ve romantik değilmişsin gibi geldi dünde ifade ettim ben henüz çözmeye çalışıyorum ama dalga geçtiğin için üzüldüm kızdım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 merhaba cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. fakat gece yağmuru sen pekte kullandığın isim kadar nazik ve romantik değilmişsin gibi geldi dünde ifade ettim ben henüz çözmeye çalışıyorum ama dalga geçtiğin için üzüldüm kızdım Güzel arkadaşım forum içindeki bütün arkadaşlarım çok iyi bilirlerki ben asla dalga geçmem..Sadece şaka ve espri tadında bir yazıydı..Yanlış anlamana neden olduğu için özür dilerim..Fakat dalga geçmedim..Sinirlenmeni gerektiren bi durum yok yani...İyi eğlenceler...Bu arada kullandığım nick içeriği nazik ve romantiğim hatta tahmin edemiyeceğin kadar... Sevgiler... Alıntı
Φ ateş böceği Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Güzel arkadaşım forum içindeki bütün arkadaşlarım çok iyi bilirlerki ben asla dalga geçmem..Sadece şaka ve espri tadında bir yazıydı..Yanlış anlamana neden olduğu için özür dilerim..Fakat dalga geçmedim..Sinirlenmeni gerektiren bi durum yok yani...İyi eğlenceler...Bu arada kullandığım nick içeriği nazik ve romantiğim hatta tahmin edemiyeceğin kadar... Sevgiler... bende çok kırılganım insanlara samimiyetle yaklaşıp böyle cevaplar alınca üzülüyorum çok Alıntı
Φ cimcime20 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 merhaba arkadaşlar bende yeni geldim aranızaaa nabersiniz sende hoşgeldin ats boceği Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 bende çok kırılganım insanlara samimiyetle yaklaşıp böyle cevaplar alınca üzülüyorum çok Forum dünyası çok karmaşıktır..Karşı karşıya telafus edilmediği için cümleler şakamı yoksa kırıcı bir sözmü insan anlıyamıyor..Ayrıca herkes benim gibide olmayabilir o yüzden kırılma ve seni kırmalarına izin verme..Umarım anlaşılmıştır merhaba arkadaşlar bende yeni geldim aranızaaa nabersiniz sende hoşgeldin ats boceği Hoşgeldin Cimcime Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 herkese günaydın öncelikle kendimi tanıtayım 25 yaşında 168 boyunda 53 kg boy ve kiloyu öylesine yazdım belki merak edenler vardır. anaokulu öğretmeniyim eeee şuan tatildeyim ve eğlenceli vakit geçirmek hoş sohbetlerde bulunmak istiyorum yokmu kimse selam..iyi tatiller..fırsat oldukça sohpetlere katılırız.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Artık çok geç Murti_San Ne için geç anlayamadım yahuu... merhaba cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. fakat gece yağmuru sen pekte kullandığın isim kadar nazik ve romantik değilmişsin gibi geldi dünde ifade ettim ben henüz çözmeye çalışıyorum ama dalga geçtiğin için üzüldüm kızdım sen onu kafana takma o forumun cadısı bu gece yağmuru ( nisan yağmuru ) olsa nazik ve kibar yağar ama bu fırtına, poyraz,kara yel hepsivar biyağdımı tam yağıyor yaniiii.... sen onu tam tanımadın daha bi tanısan ! şaka bir tarafa gerçekten karakter ve kişilik olarak çok iyi birisi Alıntı
Φ ateş böceği Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 sonunda geldim çok özlediniz beni dimi çokta merak ettiniz biliyorum yokluğum çok farkediliyo ama arkadaşlar internette sorun vardı oyüzden üzgünüm sizi merakta bıraktığım için ama bakın geldim yine Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 hoş geldin ateş böcei Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.