Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

günaydın arkadaşlar

• Cevaplar 3,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

İzinli felan değilsin gülsün bana hiçbişey sormadın! gelmezsen maaşından keserim! :angry:

Hem mineu sen nasıl izin verirsin -_-

bakar mısın :angry: hem cafeye hiç uğrama, ondan sonrada sen nası izin verirsin de -_- böyle veririm işte izini, yazık kızcağızın o gün anası ağladı siparişlere yetişmek için, 1 gün izin vermişiz çok mu? :chris: haketti kız bu izni -_-

zaten cafenin sahibide yok, yalnızlığa terk etti bizleri :( zaten kafam bozuk be azizil :(

Gönderi tarihi:

Sessizlik başrol oyuncusu olmuş sen bu şehirden gidince,Yalan bir seneryonun yönetmeni bu zaman , Özlemine ortak olmuş figüranlar,Huzuru bulmaya yönelik bütün çabaların artık sonu gelmiş bir filmin sessiz vedası...

Bir sade kahve rica etsem..-_-

Gönderi tarihi:

yok be focalcim niye efkarlanalım, Allaha çok şükür sağlığımız yerinde, eeee gerisi boş dimi kankim :rolleyes:

gören duyan da beni alkolik sanıcak :D

Gönderi tarihi:

abe kuşum dilek dilemişsin sen ama emen olmaz bu dileğin , emen olacak bişey değildir ...kısa kısa yolların vardır, biraz sitiresli geçer bu yolculuklar ama gittiğinede memnun olursun soooradan :) ufacık küçücük bi ediye görürüm burda, ama anlamlı bi hedayedir bu... pek sevinir gönülcağızın bu süriprize... abe gözel gacı su görürüm ben beaaa , su temizliğe, saflığa delaleddir... yakın zamanda her bi sıkıntını atarsın yürekcağızından... adi bakalım fincanını kendin yıkayasında dileğin emen kabul olsun ;)

Gönderi tarihi:

Dillerine sağlık kankim :hug: O zaman ben hemen yıkayımda fincanı çabuk olsun :P

bişey değil be kankim ;)

bu arada meydün bacım çay söylemişti, nerde kaldı çaylar -_-

Gönderi tarihi:

Açlıktan ölcem ya ne olsa yerim Gülsün bişiler hazırlar mısın :(

Gönderi tarihi:

evet gülsün nerelerdesin :( 1 gün izin verdik diye o günden beri sallıyosun cafeyi -_- olmaz ama böyle :P

Gönderi tarihi:

Arman'a şikayet edip işine son vermek lazım :D

Ama arman da yok ne zamandır :online2long:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.