Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 iyi akşamlar, herkes hoşgeldi cafemize bundan sonra güler yüzlü olup çok müşteri çekcem Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 bi duble rakı lütfen.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 ben yarin basliyorum ise Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 İzinli felan değilsin gülsün bana hiçbişey sormadın! gelmezsen maaşından keserim! Hem mineu sen nasıl izin verirsin bakar mısın hem cafeye hiç uğrama, ondan sonrada sen nası izin verirsin de böyle veririm işte izini, yazık kızcağızın o gün anası ağladı siparişlere yetişmek için, 1 gün izin vermişiz çok mu? haketti kız bu izni zaten cafenin sahibide yok, yalnızlığa terk etti bizleri zaten kafam bozuk be azizil Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Sessizlik başrol oyuncusu olmuş sen bu şehirden gidince,Yalan bir seneryonun yönetmeni bu zaman , Özlemine ortak olmuş figüranlar,Huzuru bulmaya yönelik bütün çabaların artık sonu gelmiş bir filmin sessiz vedası... Bir sade kahve rica etsem.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 benim ki de sek olsun kankimle karşılıklı içiçez Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 yok be focalcim niye efkarlanalım, Allaha çok şükür sağlığımız yerinde, eeee gerisi boş dimi kankim gören duyan da beni alkolik sanıcak Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Evet boş kankim hayat devam ediyor sonuçta öyle yada böyle Sonra falda bakarsın demi kankim Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 iyi ozaman bir kahve de ben alayım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 bakarım kuşum istediğin fal olsun sanada bi fal bakarız artık focalcim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Tamam o zaman hadi başla , soğumuştur artık fincan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 abe kuşum dilek dilemişsin sen ama emen olmaz bu dileğin , emen olacak bişey değildir ...kısa kısa yolların vardır, biraz sitiresli geçer bu yolculuklar ama gittiğinede memnun olursun soooradan ufacık küçücük bi ediye görürüm burda, ama anlamlı bi hedayedir bu... pek sevinir gönülcağızın bu süriprize... abe gözel gacı su görürüm ben beaaa , su temizliğe, saflığa delaleddir... yakın zamanda her bi sıkıntını atarsın yürekcağızından... adi bakalım fincanını kendin yıkayasında dileğin emen kabul olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Dillerine sağlık kankim O zaman ben hemen yıkayımda fincanı çabuk olsun Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 herkese çaayyyyyy benden olsun....içimden geldi beeaaaaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Dillerine sağlık kankim O zaman ben hemen yıkayımda fincanı çabuk olsun bişey değil be kankim bu arada meydün bacım çay söylemişti, nerde kaldı çaylar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Yürümeyi yeni öğrendiler birazdan gelirler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Açlıktan ölcem ya ne olsa yerim Gülsün bişiler hazırlar mısın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 evet gülsün nerelerdesin 1 gün izin verdik diye o günden beri sallıyosun cafeyi olmaz ama böyle Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Arman'a şikayet edip işine son vermek lazım Ama arman da yok ne zamandır Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 arman abi gelene kadar protisto ediyorum calismicam cafede girev var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.