Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Günaydın canım Erbay çayın kusadali_emix Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 ben geldim burda şu yorgun bi çareye çay veren yok muuuuuuuuuuuuuu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Ya gülsün ? Sen burda calışmıon mu Bi sıcak çikolata alım ? Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 al canim simdi sen bunada bi kusur bulursun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Yok bitanem eline sağlık Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 hayret yokmu bir kusur rica canim ne demek baska bir istegin varsa söyle canik Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Yok tsk ederim ben sıcak çikolata istemiştim dondurma verdin ( kusur ) Yine de tsk ederim baska bişi istersem sölerim çekilebilirsin tatlım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 biliyordum kusur dicen nerden bulamya al iste bunu ( bulduda bunuyor ) Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 bir kahve şöle bol köpüklü olsun lütfen Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 gülsün beride fırın var tepsiyle oklavayıda ver şurdan anam natalia anam sende pattesleri getir börek açak saçlarınızıda örtün gıl mıl girmeye hamura hadi bakem kollarınızı sıvayın hadi anam çabul olun acele işimiz var Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 benden bukadar natalie hanim geziyor bana ne yapmam bende gezcem Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 bak anam bak beni ele güne irezil edecekler kız anam ben kime diyom kim alır sizi gezgüçler marifetsizler çabuk geçin yamacıma hadi anam iş var iş Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Amoww Dilem acıcık gezdirmedin bea.. Bize diyeceğine kendin yapsana. Hem ben yapamam Gülsün yapsın sen de yardım et. Yapmasını bilmiom.Evlenince napacan deme , aşçıyla evlencem Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 heh gezdin gezdin geldinmi simdi hazir birde sofraya otutursun sen yarin sira sende ben yapmam birsey ok canisiii Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 ayy gızlar nede marifetlisiniz öyle..eferim valla ne gözelde yapmışsınız...ben arkadaşları alıpta geleyim afiyetle yiyelim..ee sizde sofrayı kurun gari.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 sofra çok güzel görünüyorda..tatlı olarak bişi yapmadınız mı? nerde o çok bilmiş dilem bahar..ay balam gelde az el at işlere yap bi kaç şeyde yiyek... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 ben geldim bana bir çayyy Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 ben de...buradayım........ taze sıkılmış portakal suyu...rica edeyim.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Bi elma şekeri alabilir miyim nooolur Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 vallahi bitmiş kalmamış...elma ne güzel idare et bu günlük....geçende istemiştin bulamadım da..özür dilerim.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Ama ben şekeri istiom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.